![]() |
![]() |
#2041 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12112
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ispanya'da Maria adinda bir kadinin ilk evliliginden 12 tane
cocugu olur. Gel zaman git zaman derken esi vefat eder.Belli bir süre geçtikten sonra Maria yeniden evlenir ve bu evliliginden 15 tane daha cocugu olur. Aradan on yil geçtikten sonra ikinci esi de Allah'in rahmetine kavusur. Esinin vefatinin üstünden fazla bir zaman geçmeden Maria da ölür. Cenazesinde rahip konusmaya baslar: "En sonunda Allah Ahiret'te onlari bir araya getirdi."Maria'nin çoçuklarindan biri: "Peder hangi esinden bahsediyorsunuz. Birincisi mi yoksa ikincisi mi?"Peder: "Hayir, ben bacaklarindan söz ediyorum." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2042 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ferit ölüm dösegindedir.
Karisi Cavidan da bu son anlarinda onun yanindadir ve çok üzgündür. Kocasinin elini tutar ve gözlerinden yaslar bosalir. Ferit son gücüyle fisildar . "Cavidan!" Cavidan yasli gözlerle; "Sus sevgilim!" der. Ferit; "Cavidan sana itiraf etmem gereken bir sey var" der. Cavidan; "Kendini yorma sevgilim. Itiraf edecek hiçbir sey yok!" der. Ferit israrla; "Hayir var! Huzur içinde ölmek istiyorum" der Cavidan susar ve dinler. Ferit devam eder; "Kizkardesinle yattim. En iyi arkadasin ve annenle de yattim" der. Cavidan sukuneti bozmadan ve kocasinin elini birakmadan cevaplar; "Biliyorum sevgilim. Seni o yüzden zehirledim zaten" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2043 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Coca Cola' nin pazarlama temsilcilerinden biri Ortadogu'daki gorevinden
buyuk bir hayal kirikligiyla geri donmus. Bir arkadasi "sence Araplar uzerinde niye basarili olamadiniz?" diye sorunca :"Beni Ortadogu'ya ilk gonderdiklerinde kendime cok guveniyordum, tek sorun Arapca bilmememdi. Onlara vermek istedigim mesaji yanyana 3 poster halinde duzenledim. Birinci posterde kizgin colde kumlarin ustunde surunen, susuzluktan kavrulmus bir adam cardi. Ikinci posterde adam, yerde buldugu Coca Cola'yi iciyordu. Ucuncu posterde ise adam, diriliyor, ayaga kalkiyor ve capcanli oluyordu." Bunu duyan arkadasi "Eeee .. bu harika bir reklam, niye ise yaramadi ki?" deyince pazarlamaci su cevabi verir : "Tamam da, Araplarin sagdan sola dogru okuduklarini bilmiyordum ki !!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2044 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben bu fıkraya körler sağırlar birbirini ağırlar dedim
> Temel, çocuk kacirip fidye istemege karar vermis. Sehrin büyük bir parkinda > çocugun birini gözüne kestirmis. Once bir not yazmis; "Cocugunu > kaçırdim.Bunu yaptigim icin uzgunum ama kusura bakma cunku gercekten paraya > ihtiyacim var.Yarin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina > bir siyah cantada 5 milyar getir. Imza: Laz." > > Cocugun yanina gitmis, notu çocugun ceketinin ic cebine koyup,dogruca evine > gitmesini ve notu babasina gostermesini söylemis. Ertesi sabah parka > geldiginde soyledigi agacin altinda,soyledigi renkteki cantada icinde 5 > milyar olan emaneti bulmus. Baska bir notla birlikte; "Paran burada ama bir > usagin hemserisine böyle birsey yapmasina inanamiyorum" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2045 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Camii hocasi hanimlara vaaz veriyormus. Kadinlardan biri sormus -Hocam
bir doktorla yatarsak onun cezasi ne kadar hoca - 3 sene demis -avukatla yatarsak? - 5 sene -ogretmenle yatarsam? - 4 sene - peki hocam hocayla yatarsam? hoca - seni gidi seniii sen cennete gitmek istiyorsun galiba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2046 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bi kac danede benden
Bir gün Trabzon'a bir Japon gelir. Kahvehanenin kapısını tekmeyle açarak içeri girer ve bağırır: -Kim lan buranın dayısı? Temel kalkar: -Benim lan ne var! Japon: -Gel lan dışarı. Dışarı çıkarlar. "Pat küt" sesler duyulur. Az sonra Japon içeri girer ve hafif öne eğilerek "Karate" der. Kahvehanedekiler çıkıp bakarlar ki Temel perişan vaziyette yerde yatıyor. Ertesi gün Japon yine gelir: -Kim lan buranın dayısı? Temel: -Benim lan ne var! Japon: -Gel lan dışarı! Yine "bam güm" sesler duyulur. Japon içeri girer ve kahvedekileri aynı şekilde selamlayarak "tekvando" der. Çıkıp bakarlar, Temel ağız-burun kan içinde yerde yatıyor. Ertesi gün Japon yine gelir: -Kim lan buranın dayısı? Temel, başı sargılar içinde kalkar: -Benim ulan ne olacak? -Gel lan dışarı! Çıkarlar. Dışarıdan "ÇİTONNNG" diye bir ses duyulur. Temel içeri girer ve elindeki krikoyu göstererek "Toyota Kriko" der |
![]() |
![]() |
![]() |
#2047 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BAS GAZA
Tırcı Dursun'la muavin Temel, kamyonlarına altı metre yüksekliğinde mal yüklemiş giderlerken, birden bir tünel ve önünde bir uyarı işareti görürler: "Azami yükseklik 4,5 metre". Muavin Temel, etrafa dikkatlice baktıktan sonra Dursun'a döner: -Bas gaza usta! Etrafta polis molis yok... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2048 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() lazlarla ruslar savaş yapıyolar. Savaşın ilk günü geride kalıyo akşam bakıyolar iki taraftanda bir kişi bile ölmemiş.Ruslar düşünmeye başlıyo ne yapalım diye.En son diyolar ki lazların en çok kullandıkları isimler hangileri. Temel, Dursun, İdris. İlk temel diye bağırırız temeller kalkar ayağa vururuz sonra dursun idris aynı şekilde vururuz diyolar.Neyse ertesi gün oluyo savaşın en şiddetli anında Temeeeel diye bağırıyo ruslar hep bir ağızdan.Temeller ne vaaaar diye kalkıyolar ayağa hepsini indiriyolar.Aradan biraz zaman geçiyo Dursuuuuun diye bağırıyolar Dursunlarda kalkıyo ayağa ne vaaaar diye. Onlarıda vuruyolar.Sonra İdriiiiiis diye bağırıyolar İdrisleride aynı şekilde vuruyolar.Lazlar geri çekiliyo tabi normal olarak.Akşam toplanıyo geri kalanlar düşünüyolar biz ne yapalım diye.Bir tane laz diyo arkadaşlar biz de aynı şeyi yapalım.Rusların en çok kullandığı isim ne.Biri diyor Viladimir tamam diyolar.Ertesi gün yine savaşın şiddetli bi anında lazlar hep bir ağızdan bağırıyolar Viladimiiiiiir diye.Ruslarda ordan bağırıyo Kim soruyoooooo.Lazlar kalkıyolar ayağa Biiiiiiizz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2049 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() HE DIYIREM
Erzurum'a bilgisayarin daha yeni yeni gelmeye basladigi zamanlara ait bir aniyi Erzurum Kültür Kurumu Ilkögretim Okulu'ndan Mansur Tikici anlatiyor... Bir isyerine bilgisayar ve stok programi satilir. Teknik servis elemani bilgisayari isyerine kurduktan sonra stok programinin kullanimi ile ilgili bilgi verir ve ayrilir. Aradan bir iki saat geçer, isyerinden telefon: "Kardesim sizin anlattiginiz gibi yapirem fakat program düzgün çalismiir." Teknik servis elemani sorar: "Nasil yapiyorsunuz?" "Senin anlattigin gibi." "Hata ne?" "Yazdigim bilgiler kaydetmeme ragmen saklanmir." "Islem basamaklarini tek tek anlatin." "Tamam" diyor ve basliyor anlatmaya... "Programi açirem. Malin adi bölümüne adini, adedi bölümüne adedini, birim fiyatini vb. yazirem. Hepsini yazdiktan sonra senin anlattigin gibi kayit bölümüne basirem. Ekrana bir yazi geliir: Kaydetmek ister misiniz? E / H yazisi çikir. Ben de diyirem Hee..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2050 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Biraz ince olucak ama fıkra gibi birşey işte
ISTE BEN BUNA CEVAP DERIM.... İngiliz garson,Türk müşteriye: Çanakkale'de çok askerimizi öldürdüğünüz için sizleri pek sevmeyiz,deyince,bizimkinden gayet soğukkanlı bir şekilde şu cevabı alır; Orada ne işiniz vardı? |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|