![]() |
|
|
#2051 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3401
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Rezil Çirak
Temel bir gün yolda yürürken Dursunla karsilasmis. Dursun 'ooo temel dükkan açik çirakta disari çikmis' demis. Temel de 'dün aksam o beni rezil etti, bu günde ben onu rezil ediyorum' demis. |
|
|
|
|
|
#2052 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Beyincik
Adamin biri beynini degismek ister. Bunun için bir beyin doktoruna gider... Doktor fiyat listesini gösterir.. Listede sunlar gözükür... 1 Astronot beyni 25.000 1 Profesör beyni 50.000 1 Karadenizli beyni 1.000.000 Adam listeye baktiktan sonra karadenizli beyninin neden pahali oldugunu merak eder ve doktora sorar.. Doktor söyle yanit verir. - Bir astoronot öldürüyoruz iki beyin çikiyor, bir profesör öldürüyoruz 5 beyin çikiyor ancak 100 karadenizliden ancak bir beyin çikiyor. |
|
|
|
|
|
#2053 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Düsüs
Temel, New York'taki gökdelenlerden birinin 53. katinda çalisirken aniden ayagi kaymis ve asagi dogru uçmaya baslamis... 52, 51, 50, 49, 48... Katlari yildirim hiziyla geçen Temel 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2... Ve 1'inci kata geldiginde kafasindan simsek gibi su düsünceler geçmis: - Saga çok sükür Tanrum, haburaya kadar sag saglim celduk... Birinci kattan düssen de nasil olsa piseycukler olmaz. |
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sahipsiz
Yargiç, otomobil çalmak suçundan sanik olarak karsisina getirilen Temel'esordu: - Otomobil çalmissin, bunu neden yaptin söyler misin? - Sahibi yok sanmistum... - Peki, sahibi olmadigi kanisina nereden vardin? - Mezarlugun önine parketmistu da... |
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Kuru saçlar
Temel dus almaya girer, sampuani saçlarina bosaltip ovalamaya baslar. Sirtini keselemeye gelen annesi sorar : - Oglum kafani islatmiyacak misin ?.. Temel cevap verir : - Yok anne bu sampuan kuru saçlar içinmis !.. |
|
|
|
|
|
#2056 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
KUS YEMI
Bizim Temel birgün elinde bir çantayla havaalanina geliyor. Havaalanindaki güvenlik alanindan geçerken tarama yapan alet alarm veriyor, bunun üzerine güvenlik görevlisi Temel'e soruyor: - Çantanizda ne var Temel: - Kus yemi var diyor. Gorevli: - O zaman bir daha geçin bakalim diyor ve Temel tekrar geçiyor ama alet yine ötüyor bunun üzerine görevli Temel'e çantasini açmasini söylüyor ve Temel çantayi açinca görevli çantada mücevher, altin, saat gibi degerli seylerin oldugunu görüyor ve Temel'e soruyor: - Hani kus yemi vardi çantada? Temel: - Valla ben bunlari götürüp kusun önüne koyuyorum ister yer ister yemez... |
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Sürpriz
Temelle dursun bir gün sinemaya giderler filmde bir at yarisi sahnesi vardir ve temel dursuna sorar -iddaya varmisun ben diyrum 1.at kazanur. dursun; -oldi benda 2. ata oynayrum iddayi temel kazanir ve temel dursunun 5 milyonunu alir ertesi gun temel dursunu arar -dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmistum vicdanum rahat etmedi onun içun aradum dursun; benda seyretum temel; o zaman niye 2. ata oynadun dursun; süpriz oynadum olum |
|
|
|
|
|
#2058 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Bizim ev
Temel evlenemis.Kizin babasinin evine ziyarete gitmisler.Gece Fadime sevismek istememis. -Neden kaçaysun, diye sormus Temel. -Ha pura pabamin evii, demis Fadime. -Purasi pabanin evi de, pizim ev çerhane midur |
|
|
|
|
|
#2059 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Hem iyi Hem kötü
Dursun,köyünden ayrilip,çalismak için Istanbul'a gider.. Aradan uzunca bir süre geçer, ama,Dursun'dan haber alinamaz.. Köyde sevilen bir kisi olan Dursun'un akibetini arastirmak üzere arkadasi Temel!i Istanbul'a gönderirler.. Onbes-yirmi gün sonra Temel döner..Kahvede toplanan köylüler merakla Temel'e sorarlar: -Ula Temel,Dursun'i buldun mi.?... - Hee..bulmusim oni... -Peçii nasildir?..Iyi mudir..köti mi.?.. - açan,hem iyudurr..he mi de kötii.. - Ula o nasil oluyii..hem iyi,hem kötii.. -Kötüdir,Çünkü Dursun **** olmustirr.. - uyy..Haçan bunun iyiligi nerde dür.?.. - Valla ben kendisini düzdüm..Muamelesi çok iyi daa.. |
|
|
|
|
|
#2060 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
Uyari
Temel ile Fadime yatakta sevisirken Fadime sürekli olarak Temel'e " Temel bu is böyle olmuyor önce uyarilmam lazim" diye itiraz etmekteymis. Temeli'in canina tak etmis. Bir sabah ise giderken; - "Bak Fadime seni uyariyorum aksama seni halledecegum ona gore. Sonra uyarmadi |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|