![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Erdem
Bizler sizler ve onlar bu dünyada insanız Bilmem insan olduğumuzun farkındamıyız İnsan olmaktır bizi elbette farklı kılan Keşke farklılığın ne olduğunu bilseniz Üstündür haklı olan elbet güçlüler değil Nefret etmesin kimse kendini sev ve de bil Sevgi bilinç işidir bilinçse insan işi Önce kendini sev ve insan önünde eğil Ne kadar çok ses varsa bırak herkes konuşsun Bırakta her insan kendi kendini tanısın Rabbimin bilmediği varmıdır şöyle bir bak Fırsat verin güzeli hep hayırı konuşsun İnsan olmak yetmez mi yetmez mi sizin için Ne olur insanlığı,insan olmayı seçin Yok sayma var olanı yok sayılırsın sende Bu gün var yarın yoksun söyle bu kibir niçin Ruhun gider ukbaya madden kalır dünyada Ne kadar zor bilsen ki pişman olmak ukbada Ne soyunu sorarlar ne konuştuğun dili Soyunda fayda vermez cebindeki paranda Erdem odur insanda sevmek tüm insanları Allahın yarattığı yaşayan canlıları Tevazu alçaltmaz ki irtifaya götürür Fitneye varmıyorsa görmeyin kusurları Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Bad
Ey bad nerelerden gelmektesin İyi bil bağrımı delmektesin Hani mektubun nedir mesajın Bekliyorum bunu bilmektesin Geldiğin yerde sen kimi gördün Gördüklerinle ne sefa sürdün Gözlerim hep baktı yollara Hem umudu hem beni bitirdin Geldiğin yerde adın ne senin Kırdığın dallar benim bedenim Sen aşısıydın tüm çiçeklerin Ayırmak değil senin görevin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() F e l e k - 3
Avam yalnış kullanır Bilmez ki felek nedir Cehli ona durmadan Hep yalnışı söyletir Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farkındamısın
Çok yediler yaprağımı meyvemi Kaç yaz boyu kullandılar gölgemi Ayırdılar dallarımdan gövdemi Benim de canım var farkındamısın Uzanmalı göklere hep dallarım Yağmur getirsin size dualarım Korumalı güneşten yapraklarım Benim de canım var farkındamısın Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Farkındayım
Gelirim ben yalnız sana Diz çökeyim hep kapına Al beni kendi yoluna Aczimin ben farkındayım Sensin yüceler yücesi Senden bihaber nicesi Bitsin acizin gecesi Aczimin ben farkındayım Soruyorlar bana kimsin Kayıttan adım silinsin Günahkarım acım dinsin Aczimin ben farkındayım Döksem gözümdeki yaşı Uğruna versem bu başı Bağrıma basarım taşı Aczimin ben farkındayım Sensin ilah sensin Allah İşlesede kulun günah Bir günaha etsem bin ah Aczimin ben farkındayım Korkmuyorum desem yalan Cehennemden çıkar duman Gizli olmaz her şey ayan Aczimin ben farkındayım Sevmemem mümkün mü seni Korkum önlemez sevmemi Yoluna koydum serimi Aczimin ben farkındayım Senki sultanlar sultanı Yarattın elbet insanı Takatin bittiği anı Aczimin ben farkındayım Firavn karşısında Musa(A.S) İbrahim (A.S.) karşı nemruda Babasız doğmuştu İsa(A.S.) Aczimin ben farkındayım Sensin Ehat sensin Samed Sensin Ezel sensin Ebed Bir nur gönderdin Muhammed(S.A.V) Aczimin ben farkındayım Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fayda Vermez
Zulüm ilel ebed payidar olamaz Zulümle beyinler esir olamaz Vurdurmam beynime hiç bir pranga Prangayla insan insan olamaz Bağlarsın elimi ve de kolumu Karartsanda bilirim ben yolumu Sana gelen tüm yollarda ben yokum Bilirim sağımı ve de solumu Durdurabilirmisin sen dünyayı İstersen gez dolaş bütün uzayı Sünnetullaha direnen kaybeder Fayda vermez hiç bir şerrin alayı Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Felek-2
Rabbimin felek diye bir ismi yoktur elbet Feleğe farklı anlam yüklediki cehalet Cehaletle inkarlık paralellik arzeder Elbette bunun sonu ne yazık ki felaket Kendileri söylemez söylese maske düşer Söyletirler cahile söylenen boyu aşar Şeytanın hilesi bu,Hakka karşıdır her an Bu hileye düştü müslümanlar üçer beşer İşlerken günahı düşünmez sonucu ne Çoğul kullanmaz münkir ortak arar suçuna Vurmuş felek taş ile bilmezki vuran şeytan Virüs gibi yerleşmiş girmiş onun beynine Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Felek
Bir felekte döner,kainatta her zerre Bilsen dönüşünü onun,günde kaç kere Yerde her bir nesne,gökte ise her küre Bilsen dönüşünü onun,günde kaç kere Felekle problemin ne söyleyebilsen Felekten kastını keşke anlayabilsen Bir felek içresin onu farkedebilsen Günde kaç kere döndüğünü görebilsen Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Filistin
Ağlarım yırtınırım basarım havarları Neden hiç duymazsınız bu acı feryatları Göz yaşlarım sel oldu yıkmaktadır bendini Sitemim var sizlere duyun şu çığlıkları Şu israil melunu bombaladı evleri Görmez misiniz yerde kopmuş baş ve elleri Anne süt veriyorken kucağında çocuğa Bir feryat istemeden susturuldu dilleri Bir atalet düşmüştür müslümanın üstüne Tecavüz edilmekte müslüman kardeşine Artık susma sustukça sıra sana gelecek Ses vermezsen eğer kardeşinin haline Uzaklaştık Allahtan dualar isabetsiz Gün geçmiyor ki geçmesin musibetsiz Allaha dönmeliyiz bil ki uzak kalmışız Gitmek istemiyorsak cehenneme süresiz. Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() G i t D e m e d i m
Sana git demedim ki ben niye bırakıp gittin İnan sen gittin gideli bil ki ben yokum bittim Aydınlık olan dünyamın parlayan nuruydun sen Ayrıldın çıktın ruhumdan dünyamı zından ettin Yüreğim yoktur yanımda sen mi alıp gitmişsin Adım bile yok aklımda adımı da silmişsin Hafızamı yokluyorum ben kimim ve nerdeyim Kendimi de kaybetmişim benide yok etmişsin Gel desem de gelir misin düne değil yarına Beni tekrar sever misin söyler misin yarına Beni bana verir misin bel ki sende kalmışım Gemileri yaktım geldim eskimeyen yarıma Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|