![]() |
|
|
#201 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57939
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yirmi Beşinci Saat
Dedim ya seni günde Yirmi beş saat seviyorum Gün yirmi dört saat Nerden çıktı bu bir saat diyorsun Sorma o bir saati ne olur O bir saat Sözümü geçiremediğim Sana dayalı ne varsa Tüm özlemlerimin Toplandığı saat Nefes almamı unutturan Yüreğimi göğüs kafesimden Çıkarmaya çalışan Ruhumu bedenimden ayıran Gözlerini gözlerime Yüreğini yüreğime Kattığım saat Seni bana getiren Kalbimin ritmini bozan Yirmi beşinci saat Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#202 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yok Artık Umut İle Örtüşen O Güzellikler
Güneş farklı doğuyor sesini duymayalı Sevinemiyorum sensiz uyandığım sabaha Daralıyor göğüs kafesim çıldırıyor yüreğim Yok, artık umut ile örtüşen o güzellikler Tadı yok artık ne yemeğin ne tuzun ne balın Hepsi sözleşmişçesine terk ettiler beni Yaşama sevincim bir celsede tutuklandı Yok, artık umut ile örtüşen o güzellikler Yüreğim yalın ayak yollarda kaldı Seni zirvede buldum uçurumlardayım Bülbül gibi şakıyan yok oldu dilim Yok, artık umut ile örtüşen o güzellikler Kulaklarımda sesin yüreğimde sevgin Hayaline sarılmış bu yaralı gönlüm Bir daha gelmez o özel o güzel günler Yok, artık umut ile örtüşen o güzellikler Sol yanım ağrıyor gözlerim ağla Bu deli sevdayı bir daha sorma Umudum mahşere sakın unutma Yok, artık umut ile örtüşen o güzellikler Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yolun Düşerse
Oturdum masamıza Bu kez mum ışığında Umutsuzca Sevgi logomuzun üzerinde Gezdirdim parmaklarımı Parmakların gezmiştir diye Kim bilir ne duygularla okşadın logomuzu Derinden bir iç çektim O güzel gözlerine O doyumsuz gözlerine Kara bulutlar çöktü Kahrettin bana Kahrettin deli ayrılığa Yüzüme kıyıpta söyleyemediğini İçinden söyledin Burada oturmayı bile kendine çok gördün Terk ettin masayı Yüreğin orada kalırcasına Masamızda şimdi ben oturuyorum Logomuzun kenarlarına uğurlu sayımızı Yüreğimle işleyerek Gözlerini yudum yudum içerek Teninin kokusunu Ciğerlerime çekerek Biraz sonra senin gibi Yüreğimi burada bırakıp gideceğim Tek farkımız Ben masamızda günde birkaç defa oturuyorum Sen ise Yolun düşerse Yolun düşerse Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#204 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğim Ayazda Avuçlarım Sımsıcak
Ey sevdam Ey başımın tacı Alamadığım En büyük armağanım Neredesin Sabah ayazında sokakta yürüyorum Yanımda sen yoksun Oysa avuçlarım sımsıcak Yürek sancım Sen neredesin Yokluğunda varlığını yaşatıyorsun Ellerimden tutup Gözlerini saklıyorsun Ciğerimi söküp Soluksuz bırakıyorsun Deliriyorum neredesin sen Ellerim sımsıcak yüreğim ayazda Gözlerim yolda Gelmeyeceğini bile bile Yürüyorum bu havada Sokaklarda Soğuk havalarda Yüreğim ayazda Avuçlarım sımsıcak Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğim Yangın Yeri
Çok geç kaldık yaşama sebebim Yüreğim yangın yeri canım yanıyor Artık sana kıyamam bunu bilesin Bırak küllerimle öyle kalayım Feryadım arşa çıktı duyulmaz sesim İçten yandım alev alev tükendi nefesim Hasretin gülüm hasretin birde gözlerin Sahra çölünde bir pınar gibisin bana Hayalinle yaşadım durdum her zaman Bir nefes ötemdesin ulaşamadım Rüzgârda yanan orman gibiyim Geç kaldık be gülüm içim yanıyor Bu tepeyi aşsam varırım dedim Nefes nefese hep hayali gördüm Binlerce umut yeşerttim inan her zaman Gün ışığına hasret yüreğime gömdüm Geç kaldık güzel gözlüm çok geç Umutsuzluk kervanına kestim bileti Temelli taşınıyorum dönmemek üzere Öldürmek için umut yeşertmeyeceğim Varsın küllerimi rüzgâr savursun Kalıntılarım viranelere dönüşsün Yılanlar çıyanlar baykuşlar ötsün Bu “Deli Sevda”nın kalıntılarında Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#206 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğimde Süslediğim Adak Ağacım
Bu gün ilklerle dolu bir gündü Zaman kuş misali uçup ta gitti Yüreğim kış günü baharı gördü Duygu selinleyim ne güzel şeysin Eğer uyuyabilirsem bu gece biraz Rüyama girmeni isterim inan Hayalimdeki umut olmak istersem Yüreğindeki görüntünçok bile bana Terledi avuçlarım yükseldi nabzım Duygusal hazım yürek tercihim Gözlerimde uyku aklımda sen Yüreğimdeki ödevimi bir yapabilsem Üzülme gözlerim görmen gerekmez Yürek gördü gördüğünü gönlüm ne ister Bu gün kutsal bir gün üstelik bayram Dayan gözlerim dayan güneş doğacak Lavanta gül papatya zambak Çocukça şiirler binilen salıncak Gün doğumum özlemim alışkanlığım Yüreğimde süslediğim adak ağacım Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğimizdeki Tomurcuklar
Bu küçük yüreklere Sevgi tohumu ektim Tomurcuk halinde açtı açacak Gözünüz gibi bakın Çevresini saran yaban otlardan temizleyin Gökkuşağı renklerinde açmaları için Sarılın yüreğinizle tomurcuklarıma Sevgi pınarında yıkayın Tomurcuklarıma iyi bakın Gül olmalarını sağlayın Yüreğinizde açmaları için Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#208 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğinde Mülteci
Adınla birlikte yıldızları saymak isterdim Gözlerine bakarak Parmaklarımla saçlarını taramak isterdim Konya Ovasında yetişen buğday başakları kadar Gözlerini gözlerime can simidi yapıp Bütün okyanusları kulaçlamak isterdim Boynuna sarılıp nefesim tükenene kadar Seni sevdiğimi söylemek isterdim Dudaklarında Telaffuz edemeyeceğin Telaffuzu zor sözcük olup Orada kalmak isterdim Vücudunun herhangi yerinde ben olup Seninle yaşamak isterdim Şefkatine sığınıp yüreğinde mülteci Mülteci olmak isterdim Mülteci Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğinle Bak
Bana yazık değil mi gülüm Alev alev hasret çölünde yaktın Akacak gözyaşım da kalmadı O iç çekişlerin canıma okudu Cehennem ateşi bile yakmaz Yanacak bir yerim kalmadı ki Senin o acımasız ateşinde Yüreğimdeki alev canımı yaktı Hasret deryasına boğuldum durdum Bir can simidi atamadın be gülüm Dedim ya özlemin canıma okudu Akşamdan sabaha sabahtan akşama Bir nefes ötemde bir dokunsam Dokunamadım yüreğimin ikizine Yollarda kaldı gözlerimin ayak izleri İnanmazsan geçtiğin yollara yüreğinle bak Cafer Akyol |
|
|
|
|
|
#210 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yüreğinle Sev Beni
Sana gözyaşlarımı verdim Gözlerinle öp beni Sana yüreğimi verdim Yüreğinle sev beni Sana ömrümü verdim Ömrünce sev beni Sana feryadımı verdim Ne olur duy beni Sana rüyalarımı verdim İçine gir sor beni Rüyalarıma gir sev beni Yüreğine al beni yüreğinle sev beni Cafer Akyol |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|