![]() |
|
|
#201 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Vuslat Bize Çok Uzak Gülüm
Gönül kırık, kâlp kırık.. Mahvettik herşeyi batırdık.. Bitmez artık bu ayrılık.. Vuslat bize çok uzak gülüm… Sevenler hep bir bir gittiler. Beni, benliğimden ettiler. Gün geldi, bir pula sattılar. Vuslat bize çok uzak gülüm… Gözlerim çok uzaklara daldı. Nazlı yâr bir haber saldı. Kavuşmamız mahşere kaldı. Vuslat bize çok uzak gülüm… 11 Temmuz, 2005 Pazartesi Burhaniye, 17:00 Mehmet Bicik
|
|
|
|
#202 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Yalnızlık
Yalnızlık, Allah’a mahsus, Yanma! .. Kimseden bahsetme, sus! Geçmişi de anma! .. Yalnızım şimdi yapayalnız, Yaşadığım yer dört duvar… Gökte kayarken yıldız, Belki beni bir anan var! .. Yalnız geliyor insan dünyaya, Yaşarken de yalnız olmalı… Daldığında ıssız *******de rüyâya, İnsan yalnızlığında kendini bulmalı… Yalnızların dostu Hızır olmalı… Yalnızken de insan huzur bulmalı… 17 Temmuz 2002, Burhaniye Mehmet Bicik
|
|
|
|
#203 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanar Yüreğim
Gönül yaralı, göz yaşlı. Tutmaz elim, kolum, kanadım… Kalmadı dünyada emelim, tadım. Ne varsa götürdü, bir kalem kaşlı… Kâlbim kavrulur, avuçlarım kanar. Başımdan eksik olmaz belâlar. Mâzîde kaldılar Alime, Râbiâlar, Şimdi sıkılır canım, yüreğim yanar… 13 Ekim 2003, Burhaniye Mehmet Bicik
|
|
|
|
#204 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yanıma Gel
Bigadiç’ten çay akar. Güzele herkes bakar. Baygın bakma sevdiğim, Bakışın canımı yakar… Yanıma gel, yanıma. Kan damlar yanağıma. Seviyorum, yâr seni. Hem dinime, imanıma… Bigadiç.. Gören bilir. Kızları çok cilvelidir. Gel Yârim konuşalım, Aşkın beni delirtir… Bigadiç’ten geçersin, Yayla suyu içersin, Fazla bakma sevdiğim, Sinemde yâre açarsın… Yanıma gel, yanıma. Kan damlar yanağıma. Seviyorum, yâr seni. Hem dinime, imanıma… 15 Nisan 1998, Malatya Mehmet Bicik
|
|
|
|
#205 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yâsemen'e Mektup
Senin yoluna ömrümü adadım, Seni sevdiğimi bilmedin, Yâsemen! ... Vuslat için ağladım *******ce, Gözyaşlarımı silmedin, Yâsemen! ... Gece gündüz peşinden koştum, Yüzüme bir kere gülmedin, Yâsemen! ... Bekledim seni gözüm yollarda, Cesâret edip te gelmedin, Yâsemen! ... Kalbimi yalnız sana verdim, Nimet bilip te almadın, Yâsemen! ... Gönül köşkümü sana hazırladım, Gelip te içinde kalmadın, Yâsemen! ... 14 Mayıs 1998, Malatya Mehmet Bicik
|
|
|
|
#206 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yazıklar Olsun
Geçsin bu günler, Bitsin gördüğüm rüyâlar, Yok olsun kurduğum hayaller, Hayallerimi yıkana yazıklar olsun… Bitmez vaatlerle kızını sevdirene, Sonra da yüzüstü bırakıverene, Orada burada dedikodular yapana, Bizi ayırana yazıklar olsun… Dışardan iyi görünüp içerden vuran, Saman altından su sızdıran, Menfaati için şerefini satan, Tüm iki yüzlülere, yazıklar olsun… Mehmet’i yaktı kızların *********i, Düşmanların başına olsun darısı, Bigadiç kızlarından bir tanesi, İşte o kıza yazıklar olsun… 10 Eylül, 1994 Kırca Mehmet Bicik
|
|
|
|
#207 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yine Bana Döner misin?
Aradım diyâr diyâr ilk yârimi, Harcadım bu uğurda bütün varımı, Ayaklar altına alsam gurûrumu, Yine bana döner misin? Seni seviyorum, der misin? Gurbet ellerde yalnız kalsan, Türlü türlü düşüncelere dalsan, Seni ne kadar özlediğimi bilsen, Yine bana döner misin? Seni özlüyorum, der misin? Geçeceğin yollara güller sersem, Gül sinelerini bir ben dersem, Geçmişte olanlardan özür dilersem, Yine bana döner misin? Bir tek beni sever misin? 10 Nisan 1997, Ş. Karahisar Mehmet Bicik
|
|
|
|
#208 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yoksa Hâtırâlarda Kalmıştı Şimdi Adım
Duygular sel olup her gün çağlamakta, Rahatlık bulurum tenhâda ağlamakta.. Kızım Ahsen beni hayata bağlamakta, Yoksa hatıralarda kalmıştı şimdi adım... Gönlüm kırıldı, tâmir olmaz bu yara, Bilmiyorum naparım, düşünüyom kara kara, Ne yapsam derdimi anlatamam yâre, Çırpınsam dursam da duyulmaz feryâdım... Mutsuzluk insanın hayatını bitiren ur, Çıkamam el içine kalmadı onur-gurur. Bu ayrılık beni tâ canevimden vurur, Kalmadı şu âlemde tuzum - tadım... Duygular sel olup her gün çağlamakta, Rahatlık bulurum tenhâda ağlamakta.. Kızım Ahsen beni hayata bağlamakta, Yoksa hatıralarda kalmıştı şimdi adım... 4 Temmuz, 2005 Pazartesi Burhaniye 13:50 Mehmet Bicik
|
|
|
|
#209 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yol Ayrımı
Dostlarla yollarımız ayrıldı bir bir, Onun için yorgunum, üzgünüm… Kâlbim yanar, yüreğim kavrulur, Belirsiz oldu gecem, gündüzüm… Çektiğim dert ızdırap, çile, Kaderin elinde oldum bir oyuncak… Kimin bedduâsını aldım ki böyle, Bir ömür hep ağlamakla geçecek… Varsın dostlarım unutup gitsinler, Günle birlikte ne dostluklar doğar… Sevenlerim şunu çok iyi bilsinler, Gönlüm kendine daha kimleri bağlar… 20 Nisan 1997, Kırca Mehmet Bicik
|
|
|
|
#210 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Yol Türküleri
Gurbetten sılama, Giderim bazı bazı… Ne kötü yazılmış, Benim alnımdaki yazı… Balıkesir’den Bigadiç’e, Giderim içe içe… Sevilerimi zebil etti, En sevdiği ölesice… Bigadiç’ten Kırca’ya, Giderim yaya yaya… Ben yârimden ayrıldım, Dayanamam bu acıya… 2 Ekim 1998, Eğribel Mehmet Bicik
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|