![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57927
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tabanca Olmuş Ölüm
ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde aslında neye üzülüyorum biliyormusun hayır bilemedin öldüğüme değil bir kere olsun bu dünya hayrına ve senin gözlerinin hatırına adam akıllı işler yapamadığıma çocukluğumu yaşayamadığıma lisedeyken ders çalışmadığıma yanıyorumda bu düzeni bozuk dünyada düzenimi bozduğuma ağlama ne olursun sus ağlama gözyaşların bedelse aşkıma ölsemde seveceğim seni korkma ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde en çok ne istedim biliyormusun bu dünyada hayır bilemedin servetker değil para değil seni hep seni hep gözlerini ve yanında kutu gibi bir ev ikitanade aslan parçası sabahları ben işe giderdim kazancı az ama namuslu sen bana kahvaltı hazırlardın yumurtalı boyozlu ve akşam işten döndüğümde yorgun argın fakat bir aile babası olmanın mutluluğuyla öperdin yanaklarımdan sarılırdın boynuma ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde seninle neler yapmak isterdim biliyormusun hayır bilemedin sevişmek değil zaten sen benim helalim değildinki ve yakışmazdı zaten harama bakmak bir delikanlıya seninle el ele göz göze gezmek isterdim izmir sokaklarında yanağına bir buse elinede bir gül vermek isterdim gücüm yettiğince ve gizli gizli buluşmak isterdim kordonboyunda ölüm bir altıotuzbeş olmuş ensemde ağlama kapanıyor diye gözlerim korkma ellerinden kayıyor diye ellerim bak bir nefesim kaldı azraile yalvarsam almnazmı dersin canımı ne olur ne olur bırakma ellerini ellerimden hertaraf karanlık ne olur yakın ışıkları göremiyorum sevdalımın gözlerini saçlarını ne olur ne olur allahım alma canımı alma canımı (son nefeste bir sevda) Fatih Çınar
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Tek Umudum Sensin
şimdi yıldızlara bakıyorum o günleri anıyorum ağlıyorum biliyorum o günler geri gelmeyecek küçük yaralı bir kuşun çırpınışları gibi çırpınıyorum haykırmak istiyorum yapamıyorum kollarına al beni teselli et tek umudum sensin ve sensin beni dinleyecek Fatih Çınar
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temmuz *******i
özlemin nehir gibi çağlar gözümde kendimden geçerim her temmuz gecesinde şiirler dolanır durur çevremde bana seni fısıldar her temmuz gecesinde eski günler hep aklıma gelir seni hatırlarım gözlerim nemlenir sanki tüm şarkılar sana seslenir seni çağırırlar her temmuz gecesinde aşkımızı mezara gömsem ne olur hayalini yaksam kül etsem ne olur beynimde hatıralar dönüp durur yakarlar içimi her temmuz gecesinde ilk önce bir merhaba bir temmuz gecesinde sonra ölümden beter veda temmuzun yirmi yedisinde giderken sanki yirmiyedi kurşun sıkıp gittin beynime tüm yaşanmışlıkları yerlebir edercesine Fatih Çınar
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trabzona Girdim Seller İçinde
trabzona girdim seller içinde akar gözüm yaşı kanlar içinde nazlı yarin gönlü eller içinde garibim ne edeyim kullar içinde bir yalnızlık türküsü tutturmuş dilim yar fezada bir yıldız uzanmaz elim dağlar desen yol vermez çetinmi çetin trabzona girdim seller içinde garibim ne edeyim kullar içinde şanlı karadeniz ahımdan inler kör olmuş bağlamam sağır olmuş teller yar sinesine uzanmış namahrem eller trabzona girdim seller içinde akar gözüm yaşı kanlar içinde yas tutup ağlar olmuş yemyeşil dağlar yar namert koynunda namusum kan ağlar geçit vermez gitsemö koplar ziganalar trabzona girdim seller içinde nazlı yarin gönlü eller içinde ağaç misali yeşil yarin gözleri çukur ovada pamuk bembeyaz elleri gel görki bana olmuş zemherimi zemheri trabzona girdim seller içinde akar gözüm yaşı kanlar içinde karadeniz elinde çalınır söylenir türküm sevenlere nassihat olur yar aşkına söylenen sözüm yıkıldı sevdam uğruna benliğim özüm ülküm trabzona girdim seller içinde garibim ne edeyim kullar içinde aşkı uğruna ruhum boşlukta sallanır bayram terk etmiş beni başıma karalar bağlanır yardan bir seda gelse gönül daha nelere katlanır trabzona girdim seller içinde nazlı yarin gönlü eller içinde garip ankaralı bu işten bir ders alırmola yürek hiç yorulmaz vermez bir mola ussuz olunca baş vursan ne sağa sola trabzona girdim seller içinde akar gözüm yaşı kanlar içinde Fatih Çınar
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trabzona Ve Sana
trabzona geliyorum ve sana yaz çiçekleri açıyor dağlarda büyük karadeniz ortasında güneş şafaklarımıza çekiliyor akşam kızıllığında söyleniyor şarkımız başımdaki duman duman sevdayla trabzona geliyorum ve sana yeşil dağları sıvazlıyorum gözlerimle hasretin özünden silkinerek buruk bir tadla yaslanıyorum yaşama gül kokusunda deniz tuzunda şiirler okuyan ruhuma dokunuyorum bekle beni bulutlar kadar sabırla trabzona geliyorum ve sana gönlüm senden beri boş senden beri onurlu öksüz kalmış sevdamın sığınağı hasretle dolmuş aşkımın oluğu yolların ölü yüzünü sıvazlıyor sıla yolcusu arabalar bekle sende beni gözlerimde parlayan nur tüm htıraları toplayarak bavula trabzona geliyorum ve sana Fatih Çınar
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trabzonda Üç Güzel
trabzonun içinde bir garip viraneyim üç tane güzel sevdim hepsine divaneyim trabzonda akçaabat bendemiydi kabahat üç tane güzel sevdim diye herkes eder nasihat trabzonun sürmenesi mavi gözlerin sürmesi yaralıyor gönlümü üç güzelin cilvesi trabzonda vakfıkebir gönül gezer sefil sefil çok sevdiğim üç güzel mektubuma belki gelir trabzonda çarşıbaşı hasret çeker gönül taşı o sevdiğim üç güzel akıtır bana gözyaşı trabzonun beşikdüzü gönül yaşar hep güzü üç güzelin üçüde hem gül sever hem sümbülü trabzonda var bir of dilim çeker hep of of dostlarım anlamaz beni hepsininde gönlü kof Fatih Çınar
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tüller Ardında
kara tüller ardına saklamışsın güzelliğini hiç bir peçe örtmez senin güzelliğini değiştirmişler zorla benliğini özünü kilitlemişler senin sesini bedenini sen eski sevgilim namahrem yerlere gitmişsin gelin sen eski sevgilim unuttunmu davamızı nasıl karanlık oldu ışık saçan fikirlerin şimdi düşman olmuşsun sen eski dostlara silmişsin sen eski şarkımızı şiirimizi kucak açmışsın şimdi sen namert kollara unutmuşsun cahillere baktığımız çehreyi Fatih Çınar
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Askerinin Teröriste Merhameti
saatler oniki vakit gece yarısı altımda siper üstümde ayışığı karşıma dikildi poşulu bir delikanlı silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş boyu ben kadar simsiyahtı gözleri her yanı kavuruyordu karanlık bir zemheri karşımda duruyordu titriyordu elleri silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş belliki memleketi güneydoğuydu belliki bir garip köylü oğluydu biliyorumki o kara cahilliğin kuluydu silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş hedefim taş değil bir insandı onunda yüreği sevdası vardı tetiğe basarken yüreğim sızladı silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş elbette yolunu gözleyen vardır anası babası kardaşı vardır kimbilir yuvası yavrusu vardır silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş annemi düşündüm onada yaman ağlardı annesi sevdiğimi düşündüm taş olurdu sevdiğinin yüreği yere düşerken duruyordu elinde yarinin al mendili silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş belliki o cahilliğinin kurbanı kimse sormadı belki nedir diye halını düşman belliyor aynı topraktan kardaşını silahımdan ateş damladı gözümden yaş ben onu vurmasam o beni vuracaktı kardaş Fatih Çınar
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Türk Oğlu
ekmek yediği ele ihanet eden altında yaşadığı bayrağa küfreden yüzüne güldüğü arkadaşa kin güden namertler tanıdım türke yakışmaz namertler tanıdım eşi bulunmaz dikenler bir gün gül olacak elbet ateşler sönüp kül olacak elbet dağlar düze dönüp yol olacak elbet sen türkün oğlu kendini bilirsen şanlı bayrağını gökten indirmezsen al kanlı toprağı namerde çiğnetmezsen türk oğlu paydos diyerek düne türk oğlu sünger çekerek kine türk oğlu özlenen o mutlu güne varıyor namertler bekleyin hele matem değil türke gülmek yaraşır bilki yaşlı gözleri silmek yaraşır zalimin kirini görmek emeğin terini silmek yoksulun zincirini kırmak yaraşır dağlar doğudan batıdan sedayla müjde verir taşar türkün oğlu kabından seller olur çevirir kışı yaza dağ olsada yolu vatan çiçekleri namluda açar barutta açar namerdin cümlesi türkün önünde bir köpek misali koşar müzik: fatih çınar Fatih Çınar
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Umutsuz
benden ne köy olur ne kasaba artık unutmuşum tüm sevmeleri yaralanmış içimdeki güvercin sevda yağmurları ıslatmaz olmuş bedenimi benden ne köy olur ne kasaba artık unutmuşum tüm kanlı mürekkepli kavgaları en önemliside kendimle olanını geri çekilmeye başlamışım tüm cephelerimden yenik bir komutan edasında yüreğim eli tetiğe bastı basacak benden ne köy olur ne kasaba artık çekmez olmuş vagonlarımı başımdaki lokomatif kömürü bitmiş suyu tükenmiş sessiz bir köşede hurdaya gideceği günü bekliyor benden ne köy olur ne kasaba artık bedenim ruhuma dar gelmekte dar gelmekte yaşadığım ev giydiğim pantolon ayakkabı dar gelmekte düşünceme düşüncemden yıpranmış düşlerimden çıkmayan şehir Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|