![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sisli sokak
Akşamın yarısında geceye doğru yapayalnız bir insan Ne arardı acaba derdi nedir ne bu hüzünlü sisli yaşam Hele gözlerindeki karşılık bulmayan hayal hayaldeki insan Nerde yaşamıştı en son olmayan hayali sevgiliye kavuşamadan Sisler sokağında değildi kendisi o zaten sisli bir ömür Sürmüştü şimdi yine yapayalnız bir sokakta kendisi kömür Gözlerinden yayılan umut ışığı sisler sokağını derinden bölüyor Yılmaz 15 yıldır hep sisli bir çilede ne prenses nede prens arıyor Kaybolmuş bir hayat sevgisiz bir ömür çilekeş yaşıyor Son deminde hayatın sisli gecede gelir diye sabahı bekliyor Hani bitkiler susuz yaşayamazya çölde bulunurmu vahalar O da sisli bir Bursa sokağında çalınan yüreğini arıyor Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sitemkar Oldu
Bugunde geçti yine tek başıma Günlerim sitem etti dostlarıma Aradım baktım sağıma soluma Sözüm insan olanlara Can fedadır varsa gerçek dostuma Hep aldattılar samimi dostlık ve sevgimi Bitince makamım şanım şöhretimi Kir saçtılar bedenime ruhuma Sözüm insan olanlara Can fedadır varsa gerçek dostuma Hala ararım bir hayal uğruna Makamdan şöhretten mada Böyle dost varmıdır acaba Sözüm insan olanlara Can fedadır varsa gerçek dostuma Cancazım derman bul bu gamdan Dost olmaz kıblesi para olandan Vazgeç şöhretten makamdan Açtım dostluk kapısı çıkarsız sana Sözüm insan olanlara Can fedadır varsa gerçek dostuma Yılmaz Öztürk |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|