![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57932
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Direksiyon Başında Dahiler
Bizim ülkenin direksiyon başındaki dahi şoförleri de ortamın sesine kulak vererek, trafikteki ustalık adına kendilerine garip-garip kavramlar geliştirdiler. Kırmızıda durup, yeşilde geçmeye sarıda durmaya hazırlanmaya, yaya geçidi görünce yayaya öncelik vermeye, direksiyon başında bir canavar değil centilmen olmak için çabalayacaklarına ve otobanda, tali yolda, ana caddede arabaların arkasına kıç piresi gibi yapışmamaya dikkat edeceklerine; bilhassa şehiriçi yollarda ansızın karşısına çıkan o yuvarlak rögar kapaklarını ortalamaya yolun ortasında garip yaylar çize çize nasıl da umarsızca slagon yapar gibi özen gösteriyorlar! E tabii, oldukça ilginç hareketler! gerçekten de kafa ve yetenek gerektiriyor! bütün bu şovu yaparken bizim dahi şoförler, yan şeride defalarca tecavüz etmişler, karşıdan karşıya geçen yaya varsa, umursamamışlar sıyırıp, geçmişler; orası ile ilgilenen, hesap soran, bağıran-çağıran yok o ayrı! Durum böyle oldukça tabii daha bu ülke, direksiyon başında ne dahiler yetiştirir, ne dahiler! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Dişlilerde Adım-Adım
Çok küçük, uzaydan bakıldığında varlıkları bile algılanmayan ufacık dişlilerden, dev gibi, uzaydan bile bakınca seçilebilen, hatta bütün içiçe geçmiş dişliler cümbüşünün birlikte dönmelerini sağlayan çok büyük dişlilere kadar büyümüş delice bir işleyiş, delice bir sistem! .. Eğer içindeysen ve yaşıyorsan hala mutlaka dişlilerden birisin... ama en mikrobik olanı, ama en büyüklerdensin... mutlaka onlardan birisin. Mikrobiklerdensen gücünü fazla zorlama. bütün sistemi daha da hızlandıracağım veya yavaşlatacağım diye, sakın kendi bünyeni zorlama! gücün yetmez büyük dişlileri etkilemeye, dişlerini sıyırırsın, yalama olursun ve en sonunda dişli olmaktan da çıkar dışa fırlarsın. artık bütünle birlikte de dönemezsin. dişliler sisteminde adım-adım ilerle. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Diyalog 1
-bilmem ki neden? birden aklıma geldi: acaba İmam Nikahından sonra İnternet Nikahı da çıkarırlar mı Hocam? -Ah yavrucuğum sen ne diyorsun! ? çıkmaz mı hiç? ! Çıkar tabii, çıkar! daha neler çıkar bir bilsen! insan bunlar... Bekle, bekle... -Aaa! Hadi be Hocam yok artık? ! -Olur oluuur! Mis gibi olur hem... İnternet Günahları İnternet Sevapları Hatta İnternetten Cennet'e Garantili Bilet! Garantili İnternet Aşkları hiç susuz sabunsuz aşklar, sevgiler! .. bekle çocuğum, bekle! .. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğal değil mi?
Şu Amerika denen millet bu kadar kaliteli, görüntüleri süper aksiyonları süper filmler yapabiliyorsa yıllardır ve bizleri adeta -gerçekmiş- gibi baktırabiliyorlarsa; ülkelerarası stratejilerinde bu kadar yalancı mizansenci ve hükmedici olması da doğal değil mi? Biz kimi, neden suçluyoruz? Bütün gün izlediğimiz Amerikan filmlerini aynen hayatlarımızda da izlememiz doğal değil mi? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğaya Karşı Çıkarcı Sevgi
Malum son yıllarda ”herbalism” trendiyle bitkisel şifa dürtülerimiz de motive edilmeye başlandı ya; artık sebze-meyve muhabbetlerde son moda ”Ayy! Brokoli ve domates erkekliğe çok faydalıymış; bol bol yiyelim! ” ”Aayy! Boşver tadını, içmene bak. Nar suyu da bilumum şeylere devaymış! ” şeklinde faydadan temellenmiş cümleler oldu! Halbuki ben Doğa Ana’nın ürünlerinden bahsederken veya onlara yaklaşırken; büyük çoğunlukla bütün bir skalayı severek, içimde hissederek kabul ederim herbir üründe bir zevk-tat bulmaya çalışırım acısıyla, tatlısıyla... Ben severim, kabullenirim, tadına varırım insan halimle; zaten bünyeme girince Doğa Ana da elinden geleni yapar vücudumun çeşitli bölümleri için bundan da eminim. Diğer türlü o şuram için, bu ise buram için iyidir deyip Doğa Ana’nın ürünlerini bünyeme almak; bana hep parasından, şöhretinden ve toplum içindeki saygınlığından dolayı evlenilen kadın veya erkeği hatırlatır. O zaman buna ne kadar dürüstlük denebilir ki? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Doğuştan Fetişist
Hepsini anladım tamam; 'haftadabir konken'i yapılan çeşit çeşit ikramı çayı, kahveyi yeşil renk masa örtülerini salonu kaplamış güzel kadın parfümlerini arasıra tavana doğru yükselen kahkahaları ve sonu gelmez o güzel muhabbetleri... ama peki henüz 7'li yaşlarımda onca kadının çevrelediği o masanın altında bir o yana-bir bu yana emekleyip de ne yapıyordum onu pek anlamadım! ? yoksa ben doğuştan mı fetişisttim? ! şimdi ise fetişizmin doruklarında benliğimi liğme-liğme etmiş ve bilgelikle arlanmazlık arasındaki o ince çizgiyi silmenin devamında ta o yıllarımdaki tadı tekrar tekrar yaşayıp boyutlandırıyorum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Dokunulmazlığı niye?
Ah şu bekaretleri elden gitmesin diye o el değmemiş 'hint kumaşı' tenleri kirlenmesin diye kimseye kolay kolay mail adreslerini vermeyen ve kazara mail alırlarsa bir erkekten hiçbir şekilde geri dönmeyen 'çıtkırıldım değerli kızlar'! azıcık suya sabuna sokun elinizi zarar gelmez! .. azıcık bütünleşin birileriyle depreşin kızın, sevinin yüzünüz buruşsun çizgiler belirsin biraz! Toprakta yalınayak yürümekle yoga yapmakla temiz temiz giyinmekle sahil kenarında beyaz eşofmanla koşmakla -bütünleşilmez! -... taşın altına elinizi koymadıktan sonra taş havaya kalkmaz kuş uçmaz, ses vermez! ah şu 'çıtkırıldım değerli kızlar'! hadi bekaretinizi korumanızı anladık da şu mail aderslerinizin dokunulmazlığı niye? |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Don Carlione
Baba Filmini tabii ki ben de birkaç kere izledim. Fiş kesme, adam satma, kıç fitilleme damarlarım kabardığında, tekrar bir tur atarım 3 cd'lik seri üzerinden. Baba’nın o önüne geçilemez dücünün Alpa Chino’nun karizmasıyla birleşiminin dayanılmaz hafifliği! .. Duygularına hakim olması, en büyük hakaret karşısında bile o dakikada kendini açık etmemesi büyük bir benlik kontrolü göstergesi... bu tarafı beni herzaman pozitif etkilemiştir. hadi ne de olsa babadır; yüzüne gülüp, 2 gün sonra bazı zararlıların fişini çekmesini bile bir yere kadar hoş karşılamışımdır, ancak aynı şeyi kendi kardeşine de uygladığını gördüğümde bunu hiç kabullenmek istememiştim! Büyük canavar, en tehlikeli canavar da olsa dünya üzerindeki kendi mağarasında, kendisi ile aynı etin kanını içen başka bir canavarın ipini çekmesi, onun içinde artık hiçbir ailevi duygunun bile kalmadığını anlatır. İşte burada Don Carlione gerçekten de duygularını öldürmüş, kendi soyununun bile kanına ekmek doğrayabilen, acımasız bir varlığa dönüştüğünü göstermiştir. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Donald Amca
Hayır hayır! Miki değil, Pluto değil, Şirinler değil, Pamuk Prenses veya Kül Kedisi de değil; sadece Donald Amca! .. ille de Donald Amca! yatağa giderken O... kahvaltı ederken O... oyun oynarken bazen yine O! .. bu kadar bağlayıcı ne var bu Amca’da çok merak ediyorum! ? bizim kız onsuz yapamıyor? .. kaç kere oyun oynarken bile Amca’nın kitabının etrafında dönerken pıtı pıtı bir yandan ona gülümseyerek bakarak bir şeyler fısıldadığına şahit oldum. bu çocuk resmen onunla iletişimde! bir şeyleri onun için yapıyor veya bir şeylerin raporunu ona veriyor! ? herhangi bir dergide, yeni bir kitapta veya televizyonda ona rastlarsa da inanılmaz mutlu kahkahalar atıyor! Miki değil, Pluto değil Şirinler değil; sadece Donald Amca! .. ne var bu adamda bu çocuğu bu kadar harekete geçirecek gerçekten deliler gibi merak ediyorum! kaç kere aldım karşıma o kitabı yüzüne baktım ne demek istiyor olabilir acaba insana diye... çünkü kız resmen onun yüzündeki ifadeden bir şeyler alıyor! onu anlıyor! onun gözüyle kanalına girmeye çalıştım Donald Amca’nın ama hala bulamadım! ? belki biraz daha büyüsün, kendisine sorarım! şimdilik hala garip bir multivitamin bir doping hapı... ama benim için büyük bir muamma sevgili Donald Amca... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Donsuz Yiğitin Feryadı
Dün kırmızı-ince kenarlı, bugün klasik, kenarı dantelli, yarın tanga; lan karı ne olacak bu adamın hali? çabuk donlarımı yıka! Yüz temiz de yumuşak mı gördün kaş ince de travesti mi sandın yoksa bacaklar güzel de, yere-göğe mi koyamadın beni? ! 2 gün-3 gün dedik, dert etmedik hatta çeşit olur dedik ama etme eyleme be karı daha ne kadar kıvırtarak dolanayım oifs koridorlarında? yarın-öbürgün çoraplar da tükenirse naylonlara mı boğacaksın beni, jartiyerlerle mi bezeyeceksin? ! hem boşver şimdi bunları, bunlar bir sonraki aşama... sen namus elden gitmeden haberim 4 kıtaya gitmeden çabuk donlarımı yıka! .. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|