![]() |
![]() |
#201 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ARTIK YETER
hep birşeyler aldın benden bu böyle daha kaç gün sürer müptelan oldum şimdi senin bu kadar ağladığım artık yeter biraz da olsun acımadın mı bana söyle o taş kalbin ne zaman sever çektirdiklerin dokunuyor kanıma uğruna yandığım artık yeter bir türlü alışamadım yokluğuna uzuyor sensiz bitmiyor ******* tükendim inan ki yalnızlığımla çektirdiğin acılar artık yeter söyle bir kalbin var mı senin bu kötü günler ne zaman biter kazınıyor kalbime gitgide sevgin bu kadar sevdiğim artık yeter ayrılığın acısı ne zaman diner… |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
ÇaKaL Üye
Teşekkür Etme: 102 Thanked 34 Times in 25 Posts
Üye No: 44250
İtibar Gücü: 1724
Rep Puanı : 12977
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Bayan
|
![]() kanka girmediğin konu yok yaf
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Güfte yazdım besteledim okuyanım çıkmadı
Yumak yumak sevgi saldım dokuyanım çıkmadı Pınar oldum yaylalara bir içenim çıkmadı Sevda ektim aşk tarlama bir biçenim çıkmadı Çiçek oldum demet demet koklayanım çıkmadı Sevda oldum bahçelere toplayanım çıkmadı Geldi geçti ömür atım aldıranım çıkmadı Düştüm kalmadı takatım kaldıranım çıkmadı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki ayda siz öğrettiniz kızlar
Bazen GÜL olarak, Bazen halay çektiren bir şarkı, Bazen IŞIL dayarak çıktınız karşıma, Hele o GRİ_MAVİ gözleriyle Rumelinden bir güzel, Bir çarptı ki, sormayın, Felek bile döndürememişti, Beni böyle şaşkına. |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Degismemisim ask kokuyormusum
Egilmeyi bilmiyormusum Bin yillik tavuga cikin demiyor Ayak ustu yemiyormusum Degismedim ben ask kokuyorum Insanlik gergefinde ask dokuyorum Inadina sevgi, Inadina ask Inadina vatan diyorum Gozlerimde ask yuregimde sen nasil sevdaliyim bir bilsen |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Arının iğnesinde bin derman gizli
Derdimin dermanı oldu gözlerin Çiçeğin özü, baldan daha tatlı Yaşamamın gayesi oldu gözlerin Dilin şekerden daha bir tatlı Sözlerin şerbet misali içime aktı Dertli gönlümün odur dermanı Huzur kaynağım, bal rengi gözlerin Sevda çiçeklerine ulaşma yolu Yüreğime düşürdü aşk od'unu |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tanımaz asla hiçbir ırk, hiçbir sınıf
Girince tene, fırtına koparır aşk Anlık çıkagelir, bulmaz hiçbir kılıf Girince tine, hoplatır kişiyi aşk Kişinin dünyasını, bir başka kılar Aşık olan aşkını, ruhuna yayar Tüm bedende oluşur, farklı bir ayar Keser kişinin ayağını, yerden aşk Duygu fırtınası, estirir insanda Karşı durur dünyaya, olur isyanda Böyle güzel bir haz; olmaz ki cihanda Göklere uçurur insanı; her an aşk |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevmemeliydin onu böyle aptalca
Sus şimdi ey gönül kabahat senin Bu sancılar geçmez can çıkmadıkça Sus şimdi ey gönül kabahat senin. Bana sitem etme boşu boşuna Zaten hiç gitmemiştim onun hoşuna Derdim koy, kırılır, sabırtaşına Sus şimdi ey gönül kabahat senin. Sevilmemeyi hiç düşünmedin mi? Alay edilmeyi hiç düşünmedin mi? Beni bu hale sen düşürmedin mi? Sus şimdi ey gönül kabahat senin. Hani bir ihtimal belki severdi Hani mutlu olurdum, yüzüm gülerdi Yükledin omzuma cefayı, derdi Sus şimdi ey gönül kabahat senin. Yıllardır bir aşka mahkum kaldıysam Kör olayım birtek gün huzur bulduysam Onun aşkı ile deli olduysam Sus şimdi ey gönül kabahat senin... |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dışarda yağan yağmur bana seni hatırlayıyor
Aşkın bende bahar çiçekleri açtırıyor Sevdan ne kışı ne baharı andırıyor Edan sanki beni kandırıyor Sen baharda açan tomurcuk bir gülsün İnan ancak kollarımda büyürsün Gir kalbime ne ağlar nede üzülürsün Seni Seviyorum demekle ne alçalır nede küçülürsün |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevelim Yasamayi
Heb Elele Verelim Ciceklerle SÜslielim Ceete Cevirelim Bu GÜzelim DÜnyai Savaslar Baris Olsun GÖnÜmÜz Huzur Dolsun Insanlar Kardes Olsun Sevelim Yasamayi GÜlsÜn GÖnÜler GÖzler Kem SÖz Demesin Diller Solmasin Acan GÜller Birakalim Kavgayi Bu Kavgalardan Biktik Cok Sehit Kani DÖktÜk Ögrenelim Biz Artik Insanca Yasamayi |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|