![]() |
![]() |
#2111 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() iki i.ne taksiye binmisler ve yola
koyulmuslar bu sirada birisi vaart diye yellenmis biraz gulmusler ve az sonra ikincisi vaart diye yellenmis yine gulmusler bu arada taksicininde yellenecegi tutmus fakat ayip olmasin musterilere diye ciizzzzzzzzttt diye bir ses cikartmis i.nelerden bir hemen atlamis -acilmamis mal nasil belli oluyor. diye |
![]() |
![]() |
![]() |
#2112 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() temel su sporlariyapilan yerin yaninda güneslenmektedir.kadinin biri
temel'e sorar: --jet-ski'ci nerede? der. temel de cevap verir: "bilmiyorum ama ben yavas yavas sokarim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fantazi düskünü Temel karisi Fadime'ye mesaj çekmis; "Bu aksam kulagindan"
Fadime cevaplamis; "Sagir olurum Temel'im." Ama Temel mantikli; "Bunca sene kekeme olmadin ya!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köyün en güzel 18 yasinda kizi ama fakirdir. Yine köyün en yaslisi ama en zengini 70 lik bir ihtiyarla evlenir. Annesi dügün günü kizi tenbihler: "Kizim kocan bu gece seni soyup biseyler yapacak sakin itiraz etme" ..Gerdege girerler.Ihtiyar kizi soyup kendi isaret parmagini yalayarak kizin göbegine "biiir-ikiiii--üüüüüçççç-döööörttt" diye degdirir. Herkes heyecan içinde gerdek kapisinda sabahlar ve sabah uyanip görünen saf kiza sorarlar: ne oldu? ne oldu ? Kiz cevap verir : Hiiiiç 4 kere yapti. Herkes afallar, derler ki adam yillardir aç tabii bu gecelik normal tabii.. Ama ertesi sabah da bekleyip 3, daha sonra yine 3 -4 -2 cevabini alinca dudaklari uçuklaaar. Köyün genç ve yakisikli imami olanlari duyar ve "bu kiz 70 lik adama gecede 3-4 performans sagliyabiliyorsa ben bunu bir göreyim". Gece olmadan yatagin altina gizlenir. Ihtiyar gene 1-2-3-4 deyip sirtini dönüp uyuyunca imam , kizi normal biçimde halleder. Her ikisi de hoslanirlar. Ertesi gece yasli adam gene kizi çirilçiplak soyup göbegine dogru biiiiir-ikiiiii diyecekken kiz, ihtiyarin eline sertçe vurur ve : YETER BE, BASLARIM SENIN IKINDEN ÜÇÜNDEN, BIR KERE YAP IMAM GIBI YAP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sürekli her tarafi durmadan titreyen adam geneleve gelir.
kapidan bagirir "ana bi *ikem ana" patron ana kizar "*iktir git" titrek yine "ana bi *ikem ana" içerdeki kizlar ana birak bakalim bu haliyle nasil yapacakmis derler ve titrek girer içeri. parmagiyla göstererek titreye titreye..esmer sen çik yukari,sarisin sende çik,kumral sende çik,ssit mavis sende çik,tombis sende çik yukari deyip bes kari çikarir yukari. odaya gelir titrek,esmer sol bacagimi tut,sarisin sag bacagimi tut,kumral sol kolumu tut,mavis sende sag kolumu tut,tombis domal sok içine..SIMDI BIRAKIN BENI |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel anlastigi kadinla otele gider
odaya çikar.. yarim saat sonra temel elinde aleti kosa kosa lobiden geçer disari çikar tekrar odaya çikar. 10 dk. sonra yine temel elinde aleti kosa kosa disari çikar tekrar odaya çikar.. resepsiyondaki adam saskin.. temel tekrar elinde aleti kosarak disari çikar içeri girerken resepsiyondaki adam çevirir. kardesim ne bu alet elinde çikip giriyorsun der. temel:kariyle disari bosalacam diye anlastimda ondan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Siirt'li bir **** ile Bursa'li bir **** E-5te musteri beklerken sohbete baslamislar. Bursali, Siirtliye "Sizin orda ****lik zor olmali herhalde" der..
Sirrtli de "Valla geliiler once dayagi atiiler, sonrada alip daga goturup yapacaklarini yapiiler; tekrar dayak atip orda birakiiler." Bursali "Bu dehset verici bir sey canim" der. "Peki Bursa'da nasil bu is" diye sorar, Siirtli. Bursalida anlatir "Once telefon acarlar, kabul edersek gelip arabayla alirlar, once hamama guzel kokular surunup, ordanda restorant, sonra bara, ordanda otele, isimiz bittikten sonra da evimize birakirlar".Siirtli dayanamaz artik " BU SOSYAL IMKANLAR SIIRTTE OLSA, SIIRT"IN ALAYI **** OLUR |
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() çiiÖÖçsiÜü8 - 9 yaslarinda bir cocuk var, bu cocugun en sevdigi sey yatak
odasindaki dolaba girip oyuncak beyaz ayisi ile oynamak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalniz bu duruma annesi cok kiziyormus cunku kocasi yokken sevgilisini eve getiriyormus.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2120 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yine bir gun annesi sevgilisi ile disarida is uzerindeyken cocuk
dolapta beyaz ayisi ile oynuyormus... Bu sirada kadinin kocasi gelmis kapi calinmis, kadin panik ile adami dolaba sokmus.. Bu sefer kocasiyla disarda sevismeye baslamislar. Bu sirada icerde cocuk ve adam karsi karsiya oturuyorlar.. bi sure sonra * Amca, * Efendim? * Benim bi beyaz ayim var.. * Eee.? * Sen onu alicaksin * cocugum ben koca adamim ne yapiyim ayiyi? * yok yok alicaksin.. * Almicam ulan * Alicaksin, yoksa cikar babama soylerim * Peki peki sus... ne kadar ? * $50 * Hadi lan .. ben $50 vermem ona * Peki bende cikar babama soylerim... * peki peki ... al sunu .. aradan bi sure gecmis.. * Amca * ne var? * ayimi geri ver.. * hadi lan ben ona $50 saydim.. * vericeksin, yoksa cikar babama soylerim.. * peki lan velet al sus sunu.. biraz sonra * Amca.. * ne var * benim beyaz ayi varya... * eee ..? * sen onu geri alicaksin $100 * Hmmppf ! Bu boyle sabaha kadar devam etmis.. cocuk adamin cebindeki tum parayi almis. Ertesi gun gitmis... Paralarla kendisine bir bisiklet almis.. Eve donmus annesi bisikleti gormus *bunu nerden buldun? demis O da *yerde para buldum onunla aldim demis.. Annesi *Olmaz cocugum sen gunah islemissin, git bisikleti geri ver, parayi geri al .. sonra o parayi kiliseye bagisla.. gitmiskende parayy nasyl bulduðunu anlat ve gunah cikar demis... Cocuk istemeye istemeye gitmis, bisikleti geri vermis, parayi almis.. sonra parayi kiliseye bagislamis. ve gunah cikarma odasina girmis... Rahip kabinin diger tarafindan seslenmis *Buyur cocugum * Rahip amca benim bi beyaz ayim var Rahipten gelen cevap: *S..tirrrrr gitt laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan..!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|