![]() |
![]() |
#2161 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() vitrini elleme
erzurumlunu biri istanblda sahilde oturyormus tabi yakası filan acık kıllar ortada o esnada bi sosyetık kadın gecerken dikkatını cekmış ve adamın yanına gelıp bı tane koparabılırmıyım dıye sormus bacii dur vıtrını boz ma depodan verım demiş, |
![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() saf necla
erzurumlu bir genç varmış artık evlenmeliyim diye düşünmüş.etrafındakilere bana bir kız bulun ama çok saf olsun demiş aramış taramışlar bir kız bulmuşlar sonunda evlenmiş bir iş gezisine çokması gerekmiş eişne ben yokken neydecasan öyle merak edirem necla demiş karısı heç merak etme sinema diye birşey varmış bilet al ona giderem sen yohken demiş adam biletleri bırakıp gitmiş geldikten sonra necla öyle merak edirem neettin heç herif çarşafımı geydim sinemaya gettim adam:afferin e sonra... yolda gidirem bi baktım bir herif ben gidirem o gelir öyle merak edirem ne olacak adam sinirlenir bende cok merak edirem necla der dişlerini sıkar kadın: sinemaya gittim baktım oda geldi yanıma oturdu çarşafın altından ellir öyle merak edirem şimdik neolacak adam iyice dişlerini sıkar bende merak edirem kadın: film bitti eve gidirem baktım oda gelir nasıl merak edirem şimdik neolacak adam iyice dişlerini sıkar kadın : eve girdim oda geldi yatak odasına geçtim oda geldi herif öyle merak edirem şimdik ne olacak adam: necla bende merak edirem kadın: amaaan herif heç merak ettiğime değmedi hergün senin ettiğini etti gitti adam kendi kendine düşünür saf karı aldığımamı yanim karının elden gittiğinemi yanim öyle merak edirem şimdik benim halim neolacak? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erzurumlu bilgisayar kullanırsaispirliyinnen baybu
ispirliyinnen bayburlu bigün idiaya giriyolar belli bi bölge içinde en çok yeri kim alacak diye ispirli tabi uyanık sabahleyin erkenden yola çıkıyor hava soğuk olduğu için yolda çişini yaparken donarak ölüyor bayburtlu geliyo bide ne görsün ispirli ölmüş ulan diyo kendi kendine şu ispirlinin aletine bi s.çıyim derken ayğı buzda kayıyo hooooooop ispirlinin malına üstüne ve böylece ispirlinin ölüsü bayburtlunun dirisini |
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erzurumlu bilgisayar kullanırsa
Bir işyerine bilgisayar ve stok programı satılır. Teknik servis elemanı bilgisayarı işyerine kurduktan sonra stok programının kullanımı ile ilgili bilgi verir ve ayrılır. Aradan bir iki saat geçer, işyerinden telefon: -"Kardeşim sizin anlattığınız gibi yapirem fakat program düzgün çalışmiir." Teknik servis elemanı sorar: -"Nasıl yapıyorsunuz?" -"Senin anlattığın gibi." -"Hata ne?" -"Yazdığım bilgiler kaydetmeme rağmen saklanmir." -"İşlem basamaklarını tek tek anlatın." -"Tamam" diyor ve başlıyor anlatmaya... "Programı açirem. Malın adı bölümüne adını, adedi bölümüne adedini, birim fiyatını vb. yazirem. Hepsini yazdıktan sonra senin anlattığın gibi kayıt bölümüne basirem. Ekrana bir yazı geliyir: Kaydetmek ister misiniz? E/H yazısı çıkir. Ben de diyirem Hee..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() erzurumli
bir gün hasan memet emmiyi görmeye gider ama emet emmi tam pazara çıkmak üzereyken kapıda karşılaşırlar hasan sorar emmi neriye memet emmi pazara der hasan uzunbir uyy çeker memet emmi nola navuldi hasander emmi geçen pazara indim ekmek aldım içinden çorapçıktı der memetemmi hasana takm elbise çıkacak değilya getbitene daha al biçift olur ayagan geyersen der hasan nasiiider |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() erzurumlu
Erzurumlu kadının kocası ölür.ve ağıt yakmaya başlar:ingilizce bilirdiii,almanca bilirdiii,fıransızca bilirdii,arapça bilirdiii,...... kaynı hemen araya girer:yenge niye yalan söylirsen hiçbirinide bilmirdi. -i he bilmirdi bilmirdi de gayret edirdi. (bu olay gerçektir) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() papagan
temeli karısı bir gün bir papagan almış.bu sırada da uçaga bineceklermiş.uçak uçmaya başlamış.biraz ilerlemişler.uçagın kaptanı kemerleri baglayın soldan uçak geçiyor.papagan bunu ezberlemiş.1 saat sonra kaptan cine seslenmiş.kemerleri baglayın sagdan uçak geçiyor demiş.papagan bunuda ezberlemiş.3 saat sonrakaptan cine seslenmiş.kemerleri baglayın fuçak inişe geçiyor.demir.papagan bunuda ezberlemiş.kadın papaganı alıp eve götürdügünde.papagan hep bunları söylüyormuş.kadın sinirlenmiş ayagındaki terligi çıkarıp atmış.papagan kemerleri baglayın soldan terlik geçiyor demiş.kadın öbür ayagındakini çıkarıp atmış.papagan kemerleri baglayın sagdan terlik geçiyor.demiş.kadın koşmaya başlamış.ayagı takılmış papagan kemerleri baglayın koca karı inişe geçiyoooooooooooor.demiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Erzurumli ile Kayserili
DOktor karar verir bugun bir akiliyi eve gondercem. Disarda dolasir etrafa bakar.Bakar biri bogulir. Biri atlar ver kurtarir,doktor yenina gider sen nerelisin oda der erzurumlu.sen baya akilisin der birini kurtardin.bogulan adami neyaptin. erzurumlu cevap verir kurumasi icin astim daa baska neyapim kurusun dahaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() vali karşılama
Erzuruma vali gelmiş. Vatandaşlar valinin şanına yakışır birkarşılama yapmışlar. Menüden kuzu çevirme de var. Tabi vali koca kuzuyu önünde görünce girişmiş. iki üç el aldıktan sonra doydum diyerek geri çekilmiş. Bunu gören ileri gelnlerden cemil dayı valiye iltifat için; -ye ye vali beg zaten itlere atacayuğ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yavrum sene yasık değilmi
Erzurumda kahvede konuşuyormuş genç adam. -Doktur beni emaliyata aldi. Tam emaliyat masasında yatirim. Bele iki gözünden boncuh kimi yaşlar tökülir yavrum sene yazıh değilmi biçah altına yatirsin. öteden yaşlı bir amca; -Ola kah kah ola s.tir. git p.venk hangi dohtur hastasına yaş tökir......... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|