![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() G i t m e A r t ı k
Nasıl gittin sevgilim Benden çok uazaklara Bir tek sendin sevdiğim Düştük biz tuzaklara Nasıl unuttun beni Ya da öyle göründün Unutur muyum seni Söyle az mı sevendim Bilsen ki sen olmadan Mümkün değil yaşamam Sana kavuşamadan Ölmeyi beceremem Ne olur bitir artık Sevgilimsin de bana İnan ki çok sarsıldık Gitme artık yabana Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() G ö z l e r i
Gözleri var sanki kömür Uzun olur senle ömür Babam babana diyecek Gel olalım bizler dünür Amcanoğlu yolum kesti Hem gürledi hemi esti O benimdir vermem dedi O bir gereksiz serkeşti Kimselere vermem seni İllada alırım seni Ne olur sen uzak durma Özlemişim kız gülmeni Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() G ü l
Ah bülbülün nağmesiyim güle sitemim var O gülün bendesiyim yalnız ona derim yar Ben o rengin hastasıyım o renge oldum damar Dilimi lal eyledin gül sana da sitemim var Yüreğimden kan akıttım susuz kalmasın diye Kanımla sulamışım solmasın gülüm diye Artık ötmem mümkün değil çünkü tutulmuş dilim Bilirim ki kanım gülün renk katmıştır rengine Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() G ü l a Z e r (S a r ı G ü l)
Güla zeri güla zeri.....................Sen sarı gül sarı gülsün Güla zerı dılımıni........................Sen gönlüme sarı gülsün Tü sıviyı tü gezali.......................Sen öksüzsün sen ceylansın Tü roniya çavımıni.....................Sen gözümün ışığısın Her ro her ro rıya dıpım.............Her gün her gün yol beklerim Gezalamın geyyıdiye................Ceylanım küsmüş benden Ez jı tera kılama bım.................Sana şarkı söyleyeyim Bıje mıra zalım kiye...................Söyle bana zalım kimdir Ez zanım kı tüyı roni...................Ben biliyorum sen ışıksın İşef malamın tariye....................Evim bu gece karanlık Hele verı cem mı runı................Ne olur gel yanımda otur Va dılımın pır bariye..................Benim yüreğim çok incedir Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gam yok
Bir gün daha bitti Bir güneş yine batmakta Yarınlar için inan Yeni tohumlar atılmakta Bir sonbahar daha geldi Yeşil yapraklar sararmakta Yere düşen her yaprak Hüznümü artırmakta Bir gece Yine hüzünlü Ancak Yeni güne gebe kalmakta Hüzünlü *******in Elbet vardır sabahı Ancak Unutmak mümkün değildir Allahı Allah var gam yok Demişti bana babam Elbette her şeye kadirdir Kainatı yaradan Dünü taşıyor Bu günü yaşıyor Yarınlara hazırlanıyorum Allah var gam yok Dedim ben de oğluma Babamla çok yıllar geçmiş olsada aradan Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Garip
Bu dünyada biz garibiz Sılaya elbet talibiz Dünya garipler dünyası Sanki çölde bir serabız Gurbette tüm yaşananlar Elbet sılaya yansırlar Ne yaşarsan odur gölgen Gölgesi huzur bulanlar Dünyaya gelişim ölüm Sılaya gidişim doğum Sakat doğmamalı çocuk Sağlam doğmalı be gülüm Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gaziantep-1
Kat kat serdim yufkayla baklavayı Sabah içtim metanette çorbayı Kebap için seçtim dülük babayı Ateşte demledim demlikle çayı Fıstık Ben olmuştur Nizip dağında Ya ya ya çektiydim gençlik çağımda İçli köfte kızarmış zeytin yağında Antebi gel gör bir sen sağlığında Küpçü handa her derde deva ara Nur dağı,Araban,Kargamışlara Görürsen gitmessin başka diyara Dolaş ilçeleri sen sıra sıra Havalar ısınmış sahreye gidek Yağmur yağacakmış biz nerden bilek Yorum sahre senin neyine gerek Getirde mangalı kebap yelleyek Demirli kanede suyu içersin Şahreküstüye ordan geçersin Nurganaya gider meyve biçersin Kurbanlığı görür öyle seçersin Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gaziantep-2
Antebin baklavası Kaynamalı şırası Genç kızlar halay çeker Yanar evin çırası Fıstık dalda kızarmış Ağaç dibine düşmüş Kıracağı getirme Kabukları çıtlakmış Pirincin unu beyaz Yuvarlama eti az Bayram günü gelende Al kalemi mektup yaz Esentepe yokuşu Salıverdiler kuşu Henüz pazardan geldi Başa bağlamış puşu Sahil yolunda park var Allebende arık var Suyun içine girme Ayağında çarık var Cağırtlak çerez oldu Kebaplar şişe doldu Burç yolu üzerinde Sahremiz ne hoş oldu Karataşta binalar Bu gün orda kına var Oğlan tarafı kurmuş Kına için sofralar Kale altında peynir Kahvaltıda çok yenir Hele yağlı olursa İnan dilinde erir Mütercim asım çarşı Dükkanlar karşı karşı Bahşireyi yapmamış Pahallı almış komşu Binevlerde Sinanım Sıkılmasın hiç canın Ne güzel sohbetin var Isındı sana kanım Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gaziantep-3
Dülük baba burç ormanı Hayvanat bahçesi yanı Cumartesi pazar günü Antebin piknik mekanı Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Karagözde gazilerde Yeşilsuda ve marifte Aradığın her ne varsa Bulmak kolaydır Antepte Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Cağırtlağı dizdim şişe Yanında olmasın şişe Kanneyle ayranı getir Seyreyle sen bu yiyişe Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Dürümledim ben nohutu Serp üstüne baharatı Kemik suyuyla haşlarsın İnan sanki kuzu butu Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Sabah beyran içmelisin Sonra katmer yemelisin Şöyle biraz dinlenirsen Mırra keyfi sürmelisin Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Pirincin unu bembeyaz Unu etle yoğur biraz Nohut kadar yuvarlasın Gelin yapmasın fazla naz Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Lahmacunda soğan olmaz Sarmısaksız asla olmaz Et maydanoz al biberle Tadınada doyum olmaz Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Sarmısağın irisine Eti koydum arasına Şöyle bir şişe geçtimi İlaç midde yarasına Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Nasıl kekiksi kokuyor Mangalda duman tütüyor Bir yağ bir ciğer şişledim Nasılda iştah çekiyor Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Antep Antep çalışkansın Teknikte yaman ustasın Dostu elekten geçirir Düşmanına pek yamansın Dı gel dı gel gel Anteplim Çalışkansın sen gayretlim Yorum aam baabi bah Bu bekmezin üzümü tah Bıldır mahserede sıktım Dediklerim inan ki sah Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gaziantep-4
Nice şehit verdin nice direndin Sığındın Allaha Ona güvendin Kalmaması için düşman postalı Yarınlar bizimdir bizimdir dedin Karayılanlarım Şahinbeylerin Tekbir getiren o şehit erlerin Düşmanın gölgesi zül gelir bize Ruhları şad olsun cennet erlerin Nasrun minallahi ve fethün kariyb Dayanmaz bu aşka o ehli salip Payimal olmadan vatan ve namus Anteplim gayretlim o hep muharip Antepli şehadet aşkıyla yanar Esaret kaldırmaz yüreği kanar Yirmibeş aralık zafer günüdür Evlatlar torunlar o günü anar Sinan Karakaş |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|