![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57928
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uyanış
ben cananı bugün buldum bir köz idim alev oldum binbir mutluluk sevinçle doldum yeniden doğduğum gündür bu gün Fatih Çınar
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Uykudan Önce!
gamzelerim çıkmaz *******i koyduğumda yastığa başımı düşünürüm ağzımdan dökülen heceleri ki bir mazlumun ahını aldımmı! Fatih Çınar
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyuyormusun
seni kaç sigarada unutmaya çalıştığımı bilseler tekelden ödül verirlerdi bana ******* bilseler bendeki karanlığı utanırlardı çehrelerindeki aydınlıktan güneş bir daha doğmaya cesaret edemezdi içimdeki alev alev yanan hasretinden dolayı o hasretki bir bardak rize çayı yetiyor kafayı bulmama arabesk şarkılar dinliyorum sen olmayınca sen olmayınca ayaklarım topal gözlerim kör kulaklarım sağır sanki içimdeki sarhoş naralarını duyamıyorum belki rüzgar getiriyordur çığlığımı sana bilmem duyuyormusun şu an yastıkla harp halindeyim bilemem sen uyuyormusun bilemem sen uyuyormusun Fatih Çınar
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üstü Kalsın
bırak verme üstü kalsın alacağım yok senden ben yüreğimi sana vermişim karşılık beklemeden yollarına bakarken kaybetmişim gözlerimi bırak verme üstü kalsın unut sevda dolu sözlerimi artık nihayetsiz ufukları gözlüyorum sen deniz gözlerini ellere verdiğin günden beri eski gözlerini özlüyorum bırak verme üstü kalsın ne edersem ben kendime ediyorum kül rengi bulutlardan akıp gidiyor hatıralar kaldırımlara tutuşuyor fotoğraflar kandillerin alevinden duvarlar kan duvarlar isyan çığlığım yoldaş serseri adımlara bırak verme üstü kalsın alacağım yok senden artık sen sende nisyansın biliyorum artık sen sende isyansın biliyorum geçiyorum senden vazgeçiyorum bırak verme üstü kalsın seni terk ediyorum Fatih Çınar
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzüm Gözlüm
nerden gördüm seni nerden güvendim susturdum şarkıları seni dinledim utandı gözlerim senden ağlayamadım deli aşımı sana anlatamadım anlatamadım ağladım anlayamadın ağladım dünyada hap yalnız kalsam sel olsada iki gözüm seni görsem ben derbeder tekrar sana üzülürüm kurşunlandım ben gönlümden gülmez artık o şen yüzüm terketsem bu sokakları delirmeden üzüm gözlüm delirmeden üzüm gözlüm sor ben nasıl sevdim yaren *******e şu aşk savaşında birsana yenildim eski seni görmez oldum gözlerinde gözyaşlarım bana senden hediye bitirdim ben beni sen diye diye bitirdim ben beni yar diye diye Fatih Çınar
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatanın Aşkına
toprağın bağrında sıra dağlar gibi duranlar tarih tekerrür ediyor uyanın ey gaflet uykusunda uyuyanlar bir gün olur eski hakanlar dirilir çıkarın kınından kılıcı sizde paşalar yine anadolular alınıp yine canlar verilir yiğit türk yine namerdi önüne katıp koşar güngelir yine birçok yurt alırız avrupada akıtırız namerdin damla damla kanını çekilirde kılıçlar yeniden kosovada parçalar yerle bir ederiz bizanslının haçını yine ufka açılır limandan şanlı gemilerimiz yüce türk vatanı yaparlar karadenizin içini makmında gülerek bugün oturanlarımız inşallah bir gün rezil ederler avrupanın ***ini alırız bizde elimize zamanla amerikanın yakasını boğazlar önünde yine kopar bir fırtına askerimiz bozar havalı ingilizin cakasını yunanın bedenini döndürürüz kalbura ey türk gençleri iyi öğrenin dersinizi türk genci aklıyla düşmana saldırandır vazifemiz çiğnetmemek vatanı istiklali ulusu koruyup kollamaktır fatih sultan uyanıp yine tekbir alırda söndürürüz kafirin kilisedeki mumunu genç osman iptida alıp bağdat kapısına varırda çiğneriz ayağımızla fransızı rumunu yarın alparslan dirilip bize emir verince anadoluyu tekrar dört baştan aşarız boynumuz kıldan ince koparırız hepsini cennetin enüst katında peygamberle yaşarız Fatih Çınar
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazgeçemedim
bu aşkı bitirdin bir roman gibi sayfalarına gömdün yalan bakışları bir şarkı misali söylerken seni sen yakıp gittin kemanları gitarı önceleri severdin bu veda niye delice sevdalıydık bu gurur niye beni benden edip döndürüpte deliye gözündeki bakışla yüreğimden vuruyorsun şimdi sen gidiyorsun meçhul yollara belki bana düşman namahrem kollara sorduğu zaman mahşerde ne diyeceksin tanrıya ne yazık sen sevmeyi beceremedin yazık bana senden hala vazgeçemedim Fatih Çınar
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Kader Kapımı Çaldı
ve kader kapımı çaldı suskundu, kızgındı, öyle bakıyordu biraz gözyaşı, biraz keder bıraktı sonra seneler arsından akıp kayboldu ve kader kapımı çaldı geç gelen pişmanlığı erkene bırakmayarak gözlerime denizlerin tuzunu saldı sığındığım sevda limanlarını bir bir yıkarak ve kader kapımı çaldı henüz goncaları koklamamışken bana güller değil dikenleri kaldı yüreğime batıp gözlerim kan ağlarken ve kader kapımı çaldı sevda denizlerini çevirerek çöle seninle dolu gemileri yanına aldı beyaz bedenimi yaparak siyah bir köle ve kader kapımı çaldı tüm hatıraları tek tek yağmalayıp sadece yalnızlık hüzün benimle kaldı bütün mutlu zamanları hıçkırıklarla ağlatıp Fatih Çınar
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ve Ölürsün
yaşayamazsın artık bu şehirde sen yaşatmazlar seni bu insanlar yaşatmaz seni yüreğine gömdüğün keder yeter artık bu kadar yeter deyip çekilirsin inzivaya ne maskeli dostların farkeder yokluğunu nede ayak seslerini arar kaldırımlar gözünde canlanırken anılar ağlarsın yanarsın sorgulara çekersin kendini yargıcında savcınında mübaşirinde kendin olduğu soğuk mahkeme kapılarında bulursun bedenini bazen tahammüd olur sevdan bazen nefsi müdafaa bazen üç beş ayla yırtarsın bazen kendini çekersin darağacına yaşayamzsın artık bu şehirde sen yaşatmaz seni kulağının hanesine tecavüz eden şarkılar kendini sola verirsin olmaz olmaz kendini sağa verirsin artık bu kalleş zamanlarda sen dirhem dirhem erirsin hüzünlü bir kahkaha vardır içinde bir seher vakti koyverirsin onu ansızın tıpkı bir şiirdir o son sıcaklığın yüreğin alev alevdir söndürmek istersin baş ucundaki bir bardak suyu dudaklarına götürürsün ve ölürsün ve ölürsün... Fatih Çınar
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Veda Gülü
bir kara örtüyle örttüler güneşi bütün caddelerim karanlık gülüm çıkmaz bir sokağa koydular beni efkarımı alaya aldılar gülüm saati geldi demir alacak artık gemi son defa tutacak ellerim ellerini kaleme hiç gerek yok şu son sözlerimi gözlerimle kalbine yaz gülüm idam kararı verdi hakkımda mahkeme veda ettim duvarları senle dolu hücreme atıp kendini karanlığa bana gelmeyi bekleme bundan böyle kendine bir yol çiz gülüm Fatih Çınar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|