![]() |
![]() |
#211 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsimsiz Şiir-05
Mutluluk fermanımın yazarı Sen, ey bahar gözlü sevgili Düşlerimin güzel prensesi Sen, ey bahar gözlü sevgili Gizli umutlarla büyüttüm aşkı Korktum dalga geçilmekten Bana hayat veren, güldüren Sen, ey bahar gözlü sevgili |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsimsiz Şiir-06
Sayfalar tükendi güzel isminle Kalbim atıyor bak hala sevginle Sevda denilen bu uçsuz çölde Bir seni aradım bir seni sordum Bir sevda vurgunu doğdu içime Aylardan eylüldü kurtulamadım Senin gözlerini unutamadım Sekiz yıl bir umut hep yeşil kaldı İçimden aşkın hiç çıkmamıştı Gizlice düşündüm gizlice sevdim Köşe başında yağmur altında bekledim Bir sevda vurgunu doğdu içime Aylardan eylüldü kurtulamadım Senin gözlerini unutamadım -Zaten Bir Seni Sevdim Bir de Eylül'ü -Dön Gel Artık Ey Bahar Kokulu Yar |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz Şiir-08
Aklıma düştün bir gece Adını yazdım hece-hece Sen bana gelmezsin diye Rakımı dost yaptım yine Sarı saçın, mavi gözünle Vurdun hançeri kalbime Sevgimi sana söyleyince Hadi git diyerek tersleme Dalga geçtiler sevdim diye O senin olamaz dediler Ağladım ******* bitinceye Küfrettim benim kaderime Soğuklarda evinizin önünde İnatla bekledim göreyim diye Yağmurla dost oldum köşede Sana aşkımı anlatamadım yine Zaman uçtu gitti unutulduk Gün geldi bak yine kavuştuk Anlarsın diye konuşmuştuk Anladın bak artık mutluyuz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz Şiir-09
Mazide bir hatıra olarak kaldı En güzel rüyalarımın sahibi idi Lise aşkı derlerya öyle birşey Teni kar gibi saf ve temiz En çok sevdiğim ise gülüşü Mavinin en güzel tonu onun gözleriydi Saçları ise altın sarısı gibi parlak Endam boy güzellik asalet onu anlatırdı Neşesiz bir gününü hatırlamıyorum İnsan ona bakınca huzur bulurdu Hele birde usulca konuşması yokmuydu İnsanı mest ederdi en güzel ezgi gibi Çiçeklerin en güzelinden daha güzeldi Ulaşılması zor olduğu içindi belkide güzel oluşu Nice aşk teklifleri aldı sayısını bile hatırlamaz Utangaçlığı ise ona ayrı bir çekicilik veriyordu Toz pembe hayallerimde hep o vardı Mazimdeki en güzel hatıram o benim Aynalar onu görünce kavga ederdi sanki Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzel Işık saçardı etrafına her nereye gitse Mazimi unutsamda onu unutamam |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz Şiir-10
Masal kaçkını prensesim En nadide sevgili sensin Lakin çok zorlu güzelsin Tüm güzelliğinle benimsin En asi çiçeklerin içindesin Masal kaçkını prensesimsin |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz Şiir-11
Bahar gibi saf ve rengarenk Papatya ise en sevdiği çiçek Adını bahar rüzgarları vermiş Papatyalar yüzünü kıskanmış Ruhu saf beyaz, saçı sarıymış Ha beyaz,sarı ne farkedermiş Kaçak gülüşleri kelebek gibi Buram-buram bahar kokuyor Yaşam gücünü sevgiden alır Papatya kokulu aşk meleğim |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz Şiir-12
Bir buluşmanın ardından Sevinç var şuh kalbimde Yeşil gözlü sayesinde Bahar kokuyor bedeni Mutluyum hemde delice Yeşil gözlü sayesinde Yüzündeki tebbesümü Bağlıyor beni kendine Yeşil gözlü sayesinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İsimsiz Şiir-13
Gece sohbetim yıldızlarla başladı Ne varsa konuştuk, hayata dair Sonra aşkı anlattı, bağıra çağıra Ve sordu bana...! Hiç aşık oldun mu, bu fani hayatta Bir an duraksadım, acaba hangi aşk Anneme olan mı? yoksa ilahi aşk mı? Belki de senin aşkını sormuştur. Karamsarlığımı anladı ve açıkladı; Kalbin delicesine çarptımı, sevgiliye İlk başta duraksadım, kıskanıyordum Sonra dostumdur dedim ve anlattım Evet aşık oldum, ilk ona aşık oldum Bahar gözlü, masum gülüşlü dilbere Nasıl anlatsam dedim sana olan aşkımı Biraz düşündüm, çünkü kelimeler az Bir yaz sonu, hüzün mevsiminin başları Okul sıralarına yeniden kavuşmuştum Bir tablo gördüm sınıfa ilk adımım da Masmavi bir deniz ve güneş parıldıyor Mavi olan gözlerin ve güneş gibi saçların Sustum ilk başlarda açılamadım dedim Korktum olumsuz bir sözden belki de Sonraları yavaş yavaş belli oldu Anladı herkes, aman dedim olan olsun Ve ilk kez sordum…! Benimle arkadaş olurmusun? dedim Zaten ümidim azdı, ama aşk işte Bir yanda bahar gözlü saf güzel, Bir yanda bacaksız hilkat garibesi Hayır dedi olmaz istemiyorum v.s. Dalga geçtiler, güldüler hislerime Her gece ağladım düşünüp o güzeli Sonra okul bitti, unuturum zannettim Hatta az kalsın başkası ile evlenecektim Bir an aklıma o düştü yine, zaten unutmamıştım Yıldızlar yeter dedi...! Hiç aşık oldun mu? dedik sadece Sen ise sevdiğini anlattın bizlere Ama anlamadılar benim hislerimi Benim için tüm soruların cevabısın Aşkı anlatayım dedim... Sana olan aşkımı ama... Hani olurda bazen gülmek istersin İşte o zaman ben hep seni düşlerdim Ağlamak isterdim yine seni düşlerdim Bazen boşlukta seni kucaklardım Yaprak hışırtılarını müzik yapardım Ve seninle uzun bir dansa başlardım Aşkı ben tarif edemem herkes gibi Çünkü benim sevgilim herkesten farklı En güzel gülüş onda, en güzel gözlerde Hatta konuşmasa da, en güzel sohbet onda Adını söyleyemem, dilim tutulur lal olur O istemeden ona bakamam, gözüm kör olur Elini tutmak mı? işte o benim ölümüm olur Nasıl bir sevgidir diye sormayın bana Bir meleği seversen işte böyle olur... |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İslam Sancağı
Ya Muhammed (s.a.v.) ümmetin isyankar oldu Sen gittin gideli islam sancağı alçaldı Gözlerim yolları gözler oldu her an Önde sen arkanda ashabını bekler Bir Hamza olsa da yeter cihad için Bir Ali olsa Allah'ın aslanı, zülfikar ile Senin kokun olsa o da yeter cihada İslam sancağını yeniden semada sallamaya |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|