![]() |
|
|
#211 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57933
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hasret Ya da Sıla...
Hüznün geceye dolar Beklemeden vurdun sıla... Yapamayacağım; İhanet bana göre değil... Yüreğim yansa da, heryer bana bir sıla... Sevdalandım, aynalar sen değilsin, Gitsende her yer bir sıladır... Kabuslar bitmedi bitmeyecek Hoşçakal demeden gittin Saklanıp gitmekte neyin nesi... Güvenmiyorsun sana canım bağışlayana.. Endişeye mahal yok Azad ettim seni, Güvercinlerim gibi hürsün Yüreğime kor düşürdün... Anlayacaksın bir gün çok geç Yeminim olsun ki, Hasankeyf köPage Rankingüsü yıkılsın ki aşkım şahittir ******* bitmez sensiz sıla Kuş uçtu, sıla uçtu... Bu şeref sana düşer Dön gel sıla.. Başımı eğik bırakma ne olur Can dersen işte canım sana helal sıla... Kurşunlar ne ki, sen yanımda olursan Ölüm bile başka güzel olur... Topraklar kefenim olur sıla... Kurşunlar patladığında hür olacağım bilesin sıla Beni anla! Her şeyi bir kalemde silme sıla... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Hasretin İçimi Yakar...
Kaçmadığımı sana bir anlatabilsem Kanadının kırık olduğunu bir anlasam Yüreğinin ne kadar dolu olduğunu bilirim Gitmek içimi yakıyor... İhtiyacım olduğunda bir gün Bırakacaksın beni... Öfkem katılaşmadan anlamazsın Savaşım ruhumla Sen belki inanmayacaksın Yalnızlığım, aklımı başıma getirir Bilirsin sitemim özlemimdendir... Haydi git dediysem istediğin yere Beni unut demedim ki Gülümsemene dünyaları verirdim Beni bir başıma bırakıp gitme... Karanlık çukurlarda yalnız bırakma Uçurumlar açılmasın aramızda Çözemiyorum bu sevgiyi Sevenlerin baharları bekleyelim aşkı Önemsiz hissediyorum kendimi yanında İçime bir su serp, mutluluk dolsun yüreğim İçime boşluk koydun güzelim Gözlerim açık bakar semaya Bir yıldız kayarsa bil ki ben sana yakınım Hasretim içimde çürür Bırak gözyaşlarımı yağmurlara karışsın Benim hayatım gibi toprağa düşsün damlalar Daha ne kadar gurbette sürgün yaşayacağım Gözümde kutsal bir aşk varken Pes etmeyeceğim gitmene Asla vazgeçmeyeceğim! Kimse durduramaz beni Şunu bil ki; Hasretin içimi yakar! ... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#213 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hasretti Sana Yandığım....
Muhtacım sana susuz kalmış çöller gibi, Bil ki, bir hasretti, sana yandığım Sevdan, baharda açan güller gibi, Sitemim, özlemdi, sana yandığım.... Sonsuz bir inançtı ruhumda tek şey, Yazılmayan tek bir şiirdi herşey, Tutulmuş, susmuştu, tal olmuş çokşey, Umutsuz hasretti sana yandığım.... Tükenmiş hayallerim, bir sen kaldın, Ufuksuz deryalara beni saldın Neylersin, gönül beni benden aldın, Sinemde hasretti sana yandığım.... Bir ben değilim tövbesiz isyankar, Yanar yüreğim, titrer, tek efsunkar Müebbet demiş bana zalim hünkar, Esir özlemiydi sana yandığım Bak şimdi de yalnızlığa sarıldık, Sana muhtaçken, sonunda ayrıldık, Hangi öfkeye sebepsiz darıldık, Boşuna değil di sana yandığım..... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#214 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatıralarıma Kar Yağar...
Şimdi oralara kar yağıyordur Tıpkı benim yüreğime yağdığı gibi Her kar tanesi beni çocukluğa götürür Ellerimiz üşür, kızaran burnumuzla Hayatı yaşardık Tiftiktendi eldivenlerimiz Kalpağımız Şeyh Şamilin ki gibi Yüreğimiz üşürdü acılarla Sobanın etrafında yüzük oynardık Gelecek için hep lades derdik Umutlara Küheylanlarımız vardı, kırat ve çeşme başı Ayna tutan sevgiliyi beklerdik bacalarda Ayrı tüterdi bacalar Sobanın üstünde kavurgamız olurdu Ve peri kızının hikayesi, Gençliğimiz depreşirdi gizli rüyalarda Kızağa binerdik koşulu atlarla, Sinemalarımız bile bir başka güzeldi Şimdi kar yağıyordur Palandöken'e İçim burkuluyor gurbette Beni alır götürür doğduğum yere Kar yağar hatıralar üzerine Sanki benim yüreğime yağar gibi... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#215 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırım Yok mu? ..
Sensiz yine gönlümü hüzün sarmış, Acı kahvenin kırk yıl hatırı varmış, Unutulmak sevene,dünya darmış, Ne olur? Ara,sor hatırım yok mu? Hayat belli olmaz,vuslat bahara, Nefretin,öfkelerin bir kenara, Aşk unutulmaz,yine de sen ara, Güle,bülbül hasret,acıman yok mu? Giden gitmiştir,neye yarar vah vah! Bülbül terennüm edermiş her sabah, Gül özlermiş,inlermiş, Allah Allah, Ne olur ara sor,hatırım yok mu? Benim gölgemdin,ruhuna sarmadın, Bırakıp gittin,kalbine sormadın, Söyleyecek sözüm vardı,sormadın, 'Gül ve Ateş' olduk,hatırım yok mu? Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#216 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırla Beni...
Gönül kırgınlığımı arz etmek İsterim tüm sevenlere... Gecenin ayazında sızlarsa yüreğin, Tükenirse umutların bir bir Beni görmediğin gün... Yüreğimin derbeder olduğunu duyarsan, Burkulursa kalbin, Hatırla beni... Hatırla beni Resimlerime bakıp ağladığında, Gözümden düşen bir damla yaşa, Rüyalarında beni kaybettiğini hissettiğinde, Üstüme varma ceylan gözlüm dediğinde Kar yağdığında saçlarına, Unut unutabilirsen, sil silebilirsen gönlünden... Alın yazım, kara sevdalım, yağmur gözlüm, Sevmeler yetmemişti ayrılığa, Yolun düşerse mezarlığa, Sevdiklerinle beni an, Hatırla beni... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#217 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırladıkça...
Beni özle, beni an, bende yaşa, Hayaline gelip, hatırladıkça, Yazarlar ismimizi mermer taşa, Ruhuma bir dua oku, hatırladıkça... Halimi görüp, alaya aldıysa, Kalbimin sesini sılaya saldıysa, Gözlerim uykuya hasret kaldıysa, Anmam ki adını hatırladıkça... Bir bilmecedir sevdan, gelde sen çöz, Beni kendine bağladı bir çift göz, Yaralıyor kalbimi acı bir söz, İçim ürperiyor hatırladıkça.... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#218 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırlatırım Sana...
Aldanma dünyanın devranına Seninde saçların tarumar olur Kara günler unutulur, tez geçer Pişmanlıkların yalnız kalır sende, İsyan edersin sabah olmayan *******e... Üzülürsün vefasızlıklara, sadakatsizliklere Yanar yüreğin, sızlar için her bir şeye, Hayatın kanunu bu hatırlatırım sana! Bir varmış bir yokmuş dersin aşklara Nerede hata yaptım diyince, Günler hesap sorar, hatıralar kaybolur Mazin, gözyaşların şahit olur yalnız Unutursun ağladığın günleri, Gel dermanım ol dediğin, Sözler yalan olur Yağmurlu sokaklar, ******* tanık çaresizliğine Benim söylediklerim nasihat değil İyilikler başa kakılmaz ama Bir gün beni anladığın an Herşey bitmiş olacak, geri gelmeyecek Son kez aşkını hatırlatırım sana! ... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#219 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hatırlıyorum Çılgınım...
Yağmurlu,sisli,karanlık bir gecede, Kör bir kurşun gibi yüreğimi yaktığını hatırlıyorum.. Hatırlıyorum! .. Karşılıksız sevmelerin, Sebebsiz günahların bedelini, Prangalara mahkum ettiğini, Gitmelerin hüznünü, Ölümsüz aşkların dillere düşüşünü hatırlıyorum... Ayaz *******imde, Kaldırımların bana dost olduğunu, Yağmurların ebem kuşağıyla ruhumu sardığını, Senin vefasızlığını hatırlıyorum... Hatırlıyorum! .. Gözlerin kara bir kurşun gibi, Volkan olup,esir edişini, Beni deli divane edip, Aşkına dilenci,ettiğini hatırlıyorum! ... Hatırlıyorum! .. İsmini haykırarak, Ben sevdamın yüreği, Kanadı kırık serçe, Uçmaya çalışıyorum nankör kedi! .. Abdulhamit Güllük |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Hayat Bu Belli Olmaz...
Aşk bu,sevda bu güzelim, Bir gün olur ki seninde kesilir Ayakların yerden... Uçarsın havalarda eser pembe yeller; Sonra düşersin yere, ıslanmışsın yağmurlarda... Eser deli rüzgar, göremezsin önünü, Özlersin daha dünkü çocukluğunu, Bir gün olur ki... Güzelim, Ak düşer saçlarına, Ahh edersin geçen yıllara, Bir gün olur ki... Sevmeyi sevilmeyi sende anlarsın. Bir gün bakarsın ki, Saçların tarumar olmuş. Ağlarken gülmeyi özlersin, Umutların kaybolur benim gibi, Bir gün olur ki... Abdulhamit Güllük |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|