![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57915
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Seslenişim Sana Yani Sensizliğe
Beyoğlu ndayım. Kırık bir tabure eski bir masada, içimdeki kederim ve kadehimdek beyazımla seni andım. Bu akşam efkarlıyım. Uzaktan gelen keman sesinin hüzünlü nağmelerinde seni gömüyorum yavaş yavaş içime,Öyle derin yaralarım var ki bilemezsin. Andıkça acıtıyor beni. Bu akşam acıtanlara son vermek istiyorum.Ama duygularımın ihanet etmesinden korkuyorum. Dur durağı yok ki korkusu hiç yok,benim gibi değil anlayacağın. Hayalini çizdikçe Ay denize çoşuyorum çoğalıyorum. Gözlerinde kayboluyorum. İçimi yeniden ısıtıyorsun, Sarıyorsun beni sımsıcak. Kaç kez unutmayı denedim ah kaç kez Yaradanıma dua ettim. Sırat köPage Rankingüsü gibi sevgin taşıdıkça omuzlarımda sevgini ağırlaşıyor bedenim. O vakit her yudumda seni içiyorum. Dumanlı dağlar gibi oluyorum, Tepesinde karlar, kar içinde açan kardelenler gibi sana uzatıyorum sevgimi. Güne dönen çicek gibi. Keman inceden hala çalıyor.Çal diyorum içimden çal kemancı, al içimdeki o acıyı götür beni yeşil diyarlara. Seninle olan ruyalara yeniden yeniden sevmeyi anlat bana. Şimdi kadehimdeki beyazım ellerimde, yaktıkça genizimi asılı duran gözyaşlarım damlasın masaya sen diye. Sessiz sessiz oturalım. Bir keman bir ben ve olmayan senle Kaderin ruzgarına bıraktım Savursun beni kendince Bir ben varım bir de sen içimde Nereye gidersem seninleyim Parçalasam yüreğimi Dilime kilitler vursam Atsam sonra denizlere Ay çizerken suya resmini Çıkarsın anzısın bendeki sen e Ağlama, sus dinle beni Bulutları indirme yine gözlerime Madem olamayız birlikte O zaman yüreğine koy elini Gün batımında oturduğumuz o banktaa Düşün beni Düşlerine sakla *******imizi O sıcacık masum sevgimizi Ben unutmam, unutmazsın sende Yüreğimde hangi kapıyı açsam İsmin yazılı, kzılısın yani Vursun bu akşam efkar beni Dalgalarca dövsün İstanbul da sensiz içiyorsam rakımı Gecenin ayazında sıcak dudakların yoksa Ezsin geçsin bu akşam efkar beni Zeliha Bicer edebiyat.org çiçek - cicek - çiçek siparişi - arkadaş arama - sinema - çiçekçi - çiçekçiler - |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sev Beni
Güllerin rengi önemli değil Sevginin renginde taşı beni Bir İstanbul şarkısında duy Yüreğinin sesinde,atışında Çünkü ben.. Özlemlerin en dibindeyim... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam üzerine
Sevdaları yüreklere yükledik,yüreklerde yüklerle Geldik bu günlere. Elimize,dilimize sahip olmayı öğrendik Tanrı'ya sevgimizden. Hep yüklemişiz kendimize sevdaları, İşte bu sevdalarla sana geldim Al beni.. İnsanı güzelleştiren sevgi, Yüreği hafifleten sevgi. Gözlere,sese yansıyan yine sevgi Bir cocuk elinde sevgi Ben buyum işte sana geldim Al beni.. Martılara yükledim sevgiyi Vapur düdüklerinde de var duydun mu? Salacaktaki o sıcak salepte, Hepsini kardım karıştırdım sana geldim Al beni.. Bir can var bedende bir de sen Son nefesimde tutar mısın elimden Yaşam yoldaşım dedim sana geldim Al beni.. 01,07,2004 Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam üzerine 2
Bir ' merhaba ' ile başlar herşey. Tüketirsin ya da üretirsin sevgiyi yürekte. İçtenliğin üretmeye,riyakarlığın tüketmeye meyillidir. Senin merhaba demenle üretmeye başladık yüreğimizde sevgiyi, sonra büyüttük içimizde daha bir olgunlaştırdık. Benden bize geçtik zaman içinde. Sen o taksiden inip geldiğin zamandaki yerde misin? Kazanılanların hesabını yaptın mı? Kaybettiğimiz bir şey var mı yaşamımızda? Benden bize geçtiğimizde. Ürettik biz tüketmedik,ne sevgiyi ne kişiliklerimizi. Sevmekten anladığım bu benim. İnadına yine martı kanadında sevgim ve yine yağmur damlaları kadar çok.. Sana.. 04,07,2005 Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevdam üzerine 3
Eksilerim vardı benim Eksikliklerim. Seninle eksikliklerimi Tamamladıklarım. Eskisi yoktu artık Seninle başlangıçlarımda. Sen benim içimin Sen benim dışımın Hakimisin. Yazdıklarımın,kalemimin Yüreğimden akanlarımın. Gidişini düşündüm Daha dünden. Kor gibi yakan bedenimi Demiştim ya Ateşten gömlekti giydiğim. Bu kadar erken miydi? Bunları yaşamak Geldin, Gidiyorsun Gitme Ne olursun.... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi
Katma kavgana beni Ben barış istiyorum Kavgam sevmektir benim Gel, yarış istiyorum Ak aydınlık özümle Mert ve dürüst sözümle Seni seven gönlümle Gel,tanış istiyorum. (Sevgi Hafızoğlu) (Sevgi Hn.bir gazetenin yarışmasında sanırım 20 yıl kadar önceydi bu şiiriyle birinci olmuştu. Yazılan bu şiir bana ait değildir şiir dostlarına dip not.) Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Ben Demektir Seninle
Erteliyorum tüm kederlerimi tüm sensizliklerimi Seninle zamanlarımı saklıyorum bende Seni seviyorum İnanılmazdı gün batımı burada Yürüyordum seninle el ele Sen bilmiyordun Sıcak bakışlarını seviyorum Kalemim yetmiyor, kelimeler ise yetersiz Ben yine aynı döngüdeyim Ve ben yine sana anlatmaktayım sevgimi Öyle özledim ki, öyle içimdesin ki Bilmezsin bendeki sevdamı Anlamakta zorlanır yüreğin Bazen soluksuz kalır insan Bazen ip üstündedir yaşam Bazen salmıştır yelkenlilerini denize Ya da martıların kanadındadır sevgi Gizlemlidir sevgilinin dudakları Dokuşunu başkadır Gece gözlerindedir, Yüreğinin ferahlığında Seni ben yaşarken Sevgi ben demektir seninle. Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi Benim Sevgisizliğinde
Kadehimdeki beyazı aldım yudumluyorum Vurdum kendimi beyaza Anlar belki beyazım Siyahımdayken ben *******in gündüze dönmesini beklemiyorum Beklediğim yalnızca sen Düşümde günahkarsın Düşlerimde sevdam Deli deseler de aldırmıyorum Seninleyim ya Dayanamasam da sensizliğe Gün batımı var ya, Ay var ya gökyüzünde Martılarım var ya Sevgime prangalar vuramazlar ya Sensizliğe nasıl dayanır yüreğim Yüreğim pas tutmuş kederinden Bir dost sesinde teselli buluyorum bu gece ******* kahır, ******* karanlık Gündüzlerimde sen olsan ne çıkar Sigaram bitti Kadehimdeki beyazım tükenmekte Sen tükenmiyorsun nedense içimde Belki gün batımına versem seni Alsa güneş koynuna Sonra yine gün doğuşunda gelsen bana Sen olsam, ben olsam Sıcacık sarsa beni ışığın Kaybolsak derinlerde O derinler ki alır seni bana doğru Ve sen erirsin sevgimin sıcağında Kamaşır gözlerim baktığında Öyle parlak yıldız olursun ki Ulaşmaya korkarım sana Sevgi benim herşeyim Herşeyde bazen hiçbirşeyim Doğan günüm bazen batan güneşim Yakamozda gezen benim Yelkenlinin direğiyim Aldırma sen söylediklerime Sevgi benim, sevgisizliğinde Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevim Tezel
Bu gün, Sayın Sevim Tezel in vefat ettiğini ögrendim. Çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. Antoloji yetkililerinden bir dileğim var. Öyle sanıyorum ki tüm antoloji dostları da bu önerimi destekleyecektir. Hakkın rahmetine kavuşan tüm şairlerimizin şiirleri lütfen antolojiden silinmesin. Ailesine ve tüm dostlara sabır diliyorum Saygımla Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevincimm
Ne İstanbul teselli ediyor beni Ne de kadehe koyduğum rakı. Çağlayanlar gibi yüreğimde Biriken özlemlerim varken, Hani gelişin yaklaşmışken, Elini tutacağımı düşündükçe Pervane misali döner dururum Evimin içinde. Armağanlar aldım sana Küçük küçük olanlardan Büyük anlamlar yüklediğimiz. Beklemelere alıştım ben, Özlem şiirlerimi yazmaya. Gelişindeki sevincimi Kelime bulamıyorum anlatmaya Luna parka gidesim var Atlı karıncalara binmek Çicek pasajında midye tava yemek Ahhh seni beklemek yok mu? Seni beklemek! ! ! Utanmasam çıkıp bağıracağım Haykıracağım _seviyorumm_ diye En güzeli ne biliyor musun? Gecenin bitişindeki sabahım gibi Yağmurlu bir günden sonra Güneş açar gibi Denizin o durgun hali Mektupların unutulduğu şu zamanda Sana hazırladığım mektubum gibi Seviyorum seni su gibi, ekmek gibi... Zeliha Bicer |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|