![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57931
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gitsen Diyorum Artık
karanlığını giyindi gece üzerine ayın ve aydınlığın boş bakışları arasında ' kimseye sormadın kimseler bilmedi karaydı gözlerin, içerken ölümü çılgın gibiydin ' gitsen diyorum artık geç oldu şöhret bitti vakitler soldu toprağını giyindi mezar üzerine dostların ve sevgililerin boş bakışları arasında gitsen diyorum artık geç oldu yemekler dondu mumlar soldu .
|
|
|
|
#2 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Gittiğinde buluta
Gittiğinde buluta Bir yaprak hışırdadı Başını kaldırdı Ardından uzun uzun baktı İki damla yaş gözlerinden Yanaklarına indi yavaşça Gittiğinde buluta Bir ağaç gölgesinde oturuyordum Geçmiş güzel günleri anıyordum Sonra geçtiğin yollarda ki Bütün izleri süpürdüm Gittiğinde buluta Yanında deniz yıldızlarını da götürdün Ben artık denize Ne atacağım Ölmüş kaplumbağaları mı? Yoksa midye kabuklarını mı? Gittiğinde buluta İlacımı almayı unutmuşum Gün boyu öksürdüm acı acı Zaten karar verdim Tedavimi sonlandırdım Gittiğinde buluta Bende orada bir yerlerde Seni bekliyor olacağım Yanımda götüremediğim Sadece okyanuslar Burada kalacak 25-6-2000 ‘grup vitamin in beyni Gökhan ın anısına’ oda benim gibi bir motor tutkunuydu ama o çok sevdiği motoru alıp götürdü onu aramızdan bir daha da geri getirmedi .
|
|
|
|
#3 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gökyüzün
döndürür gökyüzün seni düne kıymet vermezsen eğer bu güne umut besleme gelir diye yarın kocaman bir gülücükle yarin kavuşturacakmış gibi seni üne .
|
|
|
|
#4 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Göl
ne zaman ki bir taş atıyorum göle hareket olur canlanır su diye selam vermiyor bana üstelik attığım taşı da yutuyor gözüme baka baka boğazına dursun emi .
|
|
|
|
#5 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gönül Gönüle Vurulduysa
gönül gönüle vurulduysa suçlu yalnızca benim vurulacak bir gönüle sahip olamadığımdan testim boş taşıyamam gündüze geceden bir damla su gündüzler gelmeyen bir bade yalnız uçan bir kuğu gönül gönüle vurulduysa suçlu aramaya gerek yok ortada bir suç yok ki gönül bu vurulabilir,ölebilir gönül işlerine karışmam dokunur benliğime hoş görmez iş açar başıma bi gören olur vurulduğumu .
|
|
|
|
#6 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Görmeye Tahammülüm Yok
görmek istemiyorum çocukların gözyaşlarıyla ıslanmış yağmurun yıkayamayacağı,kaldırımları annelerinin ellerinden tutmuş ağlamaktan gözleri şişmiş yürümekte zorlanan çocukları (babalarını savaşa kurban vermiş) duymak istemiyorum çığlıkları,iniltileri,ağlama seslerini ayakkabısının teki kaybolmuş onu arayan çocukların arama seslerini ve bulamayacaklarını bulamayışlarını (görmeye tahammülüm yok) istemem gönülsüz öten kuşların cıvıltılarını duymayı .
|
|
|
|
#7 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Göz Göze
ilkin göz göze geldiler birbirini tanımayan iki yabancı içlerinde bir kıpırtı oldu ılık rüzgarlar esti sonra elleri birleşti vuruldular birbirlerine gönülden,içten birlikte atmaya başladı kalpleri sevdiler herşeylerini ne varsa bir gün ayın gözüne diken battı kıskandı gezegenleri güneşinden,aşkından ayrıldılar hiç sebep yokken hoş görmediler hatalarını 'karar verdiler sadece yılda bir defa buluşmaya aynı yerde,aynı saatte' ayrıldılar hiç sebep yokken hoş görmediler yanlışlarını sanki birlikte atan kalpler onların ki degildi!
|
|
|
|
#8 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözler
Sert bakışlı Demiri delebilecek gibi bakan Bembeyaz bir oya gibi nakışlı Baktığında yürekleri yakan Gözlerde bazen birilerini özler Göremezse mutlu olamaz Sevdiğinin yolunu gözler Görürse mutsuz kalamaz *******i kapanır gündüzleri açılır Bazı gözler hiç görmez Çünkü o kepenk kapanmıştır Onlar artık bize hiç gelmez Bazen yaşlar dökülür Belki üzüntüden,belki de sevinçten Bazıları yürek öldürür Bilinmez ki neden .
|
|
|
|
#9 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin
gözlerin baktığım yerdir aradığımı bulduğum kaybetsem birşeyi sanki elimele koymuş gibi o yerde bulurum gözlerin baktığım yerdir aradığımı bulduğum bazen yüzerim kenarında ama fazla açılmam boğulurum diye gözlerin baktığım yerdir aradığımı bulduğum en son orada gözlerimi kaybettim ama hala bulamadım .
|
|
|
|
#10 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Gözlerin Anlatıyor
bu gün tekrar karşılaştığımızda gözlerinin içi gülüyordu hani insan bir şey söylemek isterde söyleyemez işte öyle bir an dudakların kelimelere dokunuyor ama bir türlü koyvermiyordu dişlerin nameleri bir bıraksalar,ah bir bıraksalar sabaha kadar konuşurdu dilin (tatlı dilin) ah bir bıraksalar o bembeyaz dişlerin kelimeleri bir serbest bıraksalar 'zamanı gelse de azad olsa cümlelerin bir bir bende karşılasam her an,her an gönülden ne hoş olurdu' yanlış anlama ama zaten bir şey söylemene gerek yok gözlerin anlatıyor anlatmak isteyip de anlatamadıklarını ben görmesem bile gözlüklerim kaçırmaz böyle anları öyle bir yakalar ki saklanmak isteyen görüntüleri tutup çıkarır saklandıkları yerden bu yüzden gözlüklerimi çok severim onlarsız yaşayamam sadece görmek istediklerini gördükleri için .
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|