![]() |
![]() |
#211 |
Banned
Teşekkür Etme: 1 Thanked 2 Times in 2 Posts
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen neye küsersin
Sen neye küsersin Kışın soğuğuna mı Karın beyazlığına mı Dalgalı denize mi Yalnız *******e mi Sen neye dokunsan küslüğün buruk kalır Sen sensizliğin inadına küs Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Banned
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen Olmayınca
Yeşile hasret bir kent insanı Yolu köye uğrarsa Elma ağaçlarına bakar Üzüm asmlarında babil bahçelerini arar Zeytinliklerde gezer Sessizliği bir tek ağustos böceği bozar Kırlangıçları uçar çocukluğumun Taştan yapılmış tarih kokan evden bir kız bakar Gökyüzü havaii fişek Yıldızlar bu kadar çokmuydu baba Burda hava temiz insanlarda öyle Ya gönlüm pencerende kalırsa Belliki gece dolunayla birleşecek Yeşille sevişsecek Ellerin kantaron demleyince Safranlı pilavınla gözlerindeki sevinci kaşıkladıkça Şirin kedi yavrusu patileriyle Eteğini çekiştirmekte Sen kimdin Bence en güzel sendin Sevilince Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Yoksun
Sen yoksun çay yok Cigaramın tadı yok Karşı caddenin ışıkları yok Masada yok adın Sen neden daldın Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Seviyorumdan Bıktım
Bütün sevgi yalanlarını yaktım Aldatmaları yıktım Seni seviyorumdan bıktım Her şeye kırıldım kızdım Güven duyan erguvan beynimi geri ver Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Besleyemedim
Seni besliyemedim annen sütü kadar Seni besleyemedim bir şarkı kadar Seni besliyemedim dost sohbetleri kahkahalar kadar Seni besliyemedim eski yeni sevdalarındaki hüzün kadar Ağla diyorum bir kucak ağla Sonrada yağmura ödünç ver O yağsın tekrar beslesın seni gözyaşlarındakı tuz kadar Seni besleyemiyorum Bİr kırlangıcın yediklerini yavrıusunun agzına kustugu kadar Ve bir sevgılının iki dudağındaki aşk kırıntıları kadar Seni ne ilk ne son ne gece ne gunduz ne kıtap ne yıldız kadar Besleyemİyorum Sana yazıyorum senı çiziyorum Seni şiir yapıyorum olmuyor Yİnede eskı sevgilinin bır telefonu yetiyor Seni ben besliyemiyorum balık yavrusunun Kurbağaya benzedıgı dönemlerden kalma gözlerle baktıgımden sana gec kalıyorum Denizlerde yüzen ne kahraman ne yaman Baktıkca gözlerıne bakan Bİr koy kadar saklayıp Besleyemiyorum sıcak şiir izmir 10 ağustos 2007 Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Seni Buldum
Özledim ada çayının kokusunda seni Sıcakta limonata serinliğinde Duygularımın derinliğinde Özlemekten öte buldum seni Dostluğumda tuttum seni Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Senin ben
Senin ben daha atmosferindeyim 6 kat daha var sana ulaşmaya Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Senin Saatin
Güneş uzar tarlalarına Döşer renklerni maviliklerine. Bir kuş konar telefon direğine Benim gönlüm yol kenarında Bir yalnız ağaç gözlerin Dallarında gümüşten taç Senin saatin kaç? Sen Yoksun Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Seninle Başlamalıyım Yeniden
Seninle başlamalıyım yeniden Güven veren mavi gökyüzü gibi Bir çocuk gülmesi,annesinin sütünü emmesi gibi Yıldızla ay albayraktaki gibi İncir yaprağındaki koza gibi Dört nala koşan at gibi Seninle yaşamalıyız soğukta yaz gibi Türkümüzü çalan saz gibi Sarı güldeki beyaz gibi Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Banned
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz
Bir yalnız koy gibiyim sensiz Ekmeğim cesaretim Yokluğun esaretim Özlemin tandırımdaki kor ateşim gibi Taze pişmiş kete kokusu gibi kokun. Bekleyen bir şafak sergisi tualimde. Sen Yoksun... Hüseyin Yük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|