![]() |
![]() |
#211 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4239
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() SAPLA HANÇERİ...
Göster hançerini Yüreğime sapla Alıştım artık pek koymuyor bana Şu yaşıma kadar yalnız kaldım Neler gördüm Neler işittim Şmdi sen Çıkmış bana hançeri gösteriyorsun Bak bunu görüyor musun sana batırcam Diyorsun NE yaparsan yap böylede vuruldum böylece vurulmuşum Vur hadi acıma vur batır Sapla bana bin kere öldüm Bir kere koymaz bana 06 Ağustos 2007 Pazartesi |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ya sende gidersen...
seni unutmak ölümdür bana sevgilim , sen benim herseyim sen benim kalbimde acan bir gülsün bebegim |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BAK ZAMAN GEÇİYOR...
Bak zaman geçiyor Gözünü sevdiğim gel gönlüme gir Bak zaman geçiyor pişman olursun Özünü sevdiğim bu can senindir El diline düşer düşman olursun Anmazlar adını dilin bendedir Çalmazlar sazını telin bendedir Silmezler yaşını selin bendedir Bak zaman geçiyor pişman olursun El diline düşer düşman olursun Seni candan öte bir ben severim Canım canım diye bir ben gezerim Yar olup gönlünü bir ben bezerim Bak zaman geçiyor pişman olursun El diline düşer düşman olursun Gülü mü s |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() sevmekten...
ağaçları gümüş gibi aydınlatan ayın üzerine yemin ederimki ; içtiğim her damla su zehir olup ayırsada ruhumu bedenimden yinede vazgeçmem SENİ SEVMEKTEN.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() DİLENCİİ...
EY köşe başında avuç açan dilenci. ne farkımızvar birbirimizden.belki sen ömrün boyunca dileneceksin aradıgın birkaç kuruş ekmek parasını birinden bulamassan birinden bulacaksın.ama ben ömrümde. bir defa dilendim bir vefasızın aşkı idi kalbi idi bu dilendigim öylesine boş kaldıki ellerim YEMİN ETTİM BİRDAHA DİLENMEYECEGİM |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() çek git...
ÇEK GİT BIRAK BENİ TEK BAŞIMA SENDE SAT AŞKIM BENİ İKİ KURUŞA BİR KAÇAK GİBİ YAŞA ASLA MUTLU OLMA ÇEK GİT BURALARDAN YALNIZ BIRAK SENDE BENİ DOSLARIM GİBİ SENDE SAT BENİ SATAN ŞEREFSİZLER GİBİ AKLINA GELECEGİM BİR GÜN OTURUP AGLAYACAKSIN BENİ ÇOK ARAYACAKSIN AMA SEVGİLİM BENİ BİRDAHA BULAMAYACAKSIN BIRAK TIGIN GİBİ BUL MAYACAKSIN BENİ AGLAYAN O AŞKIM O DELİYİ ASLA AMA ASLA BİRDAHA GÖREMEYECEKSİN O APTAL AŞIK ÇOK TAN ÖLDÜ ŞİMDİ İSE NEFRET HAYATA DÖNDÜ SEN ARTIK BENİM DİLİMDE İSYAN GÖ |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() seni seviyorum...
Sana uzak kentlerden birinde zamanın bir yerinde seni ve senli günleri anımsattı akşam güneşi... Onca zamanın üstünde eskimeyen bir düşüncesin şimdi İnsan hergün anımsar mı aynı gözleri SENİ SEVİYORDUM ve senin haberin yoktu Saçlarını izliyordum uzaktan, kulağının arkasına düşüşü ve burnun, herkesten başkaydı işte... Güldüğü zaman yukarıya bakardı; Yukarı kalkan başın ve gülen gözlerin vardı... Ne güzeldiler sen bilmiyordun... BEN SENİ SEVİYORDUM... Kalbime sığmıyordu |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sustu DÜnya...
Sustu DÜnya Sustu DÜnya Ben Feryad Ederken Sustu Da Bakti Umrunda Bİle Olmadan Dİpsİz Bİr Kuyuda DÜŞÜyorum Durmadan, Tutunacak Bİr Yer Yok. Karanlik Her Taraf, GÖrmez Oldu GÖzlerİm. AttiĞim Her ÇiĞlik Sessİz, Duymaz Oldu Kulaklarim. AttiĞim Her Adim Sensİz. Uzanan Bİr El Yok,. HİÇbİr Şeyden Kalmadi Umudum. Bİr Ses,bİr IŞik,bİr Kivilcim Yok,. TÜkendİm Kalmadi Mecalİm. Nasil Bİr Tezat Kİ GÜlerken AĞlamak YÜzÜnde TebessÜm,yÜreĞİnde HanÇer Elİn Kolun BaĞli YaŞamak. YaŞadiklarina |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sana mı kaldım...
Açgözlülüğün, hırsın ve tamahın dünyasında bir kadehim Eline mi düştüm eyvah! Kırılsam senin için bir hiç miyim? Kalın kafanın içine dolan şarhoşluğunun bir parçası iken Sana mı kaldım şimdi taşa düştüm eyvah incinmez miyim! Kimle ve neyle muhatap oldu şu gönül hiç bilmez miyim? Bu dünya meyhanesinde azmı kırıldı kalbim hoyrat elinde Bin parçaya bölündü her yanım aşkının esiri kırık yüreğim Sana mı kaldım ey yar şimdi ben sadece aşkının esiriyim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gözünün İçine Bak Dünyanın...
Düş cehenneme; kanın, dışkının tam içine Gör amansız bir savaşın içinde olduğunu Yaşa ölümü, korkuyu, umutsuzluğu ve sonu Anla boynu kırık cesedi, bomba çukurunu Çırpınan gaz odası kurbanını, haykırışlarını Ölmek için çırpınanları, boşalan bağırsağı Yaşamak için gözünün içine bak dünyanın Korkma! Gör işgalcilerin akıttığı beyni, kini Karınları burunlarında çırılçıplak gebeleri Yağmalanan toprakları ve sömürülen ülkeyi Anla bir deri bir kemik bırakılan bedenleri |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|