![]() |
![]() |
#2241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sana güvendim seni çok sevdim,
Beni terk edeceğini nerden bilirdim, Sana verebileceğim her şeyi verdim, Sen beni çaresiz bırakıp gittin. Öyle pişmanım ki seni sevdiğime, Senin için harcadığım gençliğime, Bir hançer saplayıp yaralı yüreğime, Beni yapayalnız bırakıp gittin. Demek beni biraz olsun sevmemişsin, Seviyorum derken yalan söylemişsin, Sadece benimle gönlünü eğlemişsin, Beni yarı yolda bırakıp gittin. Nereye istersen git güle güle, Ben kendimi yaktım bile bile, Artık hayrım yok kendime bile, Beni bir başıma bırakıp gittin.
![]() |
#2242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geri dönmek için henüz geç değil.
Ne olur,bir fırsat daha ver bana. Senden başkasını sevmez bu gönül. Bırakma aşkımı öksüz,ardında. Gözlerimden akan,bak şu yaşlara. İnsafa gel biraz,halimden anla. Pişman olacağın yapma bir hata. Bırakma aşkımı öksüz,ardında. Eğer ki bilmeden yaptıysam hata. Ne olursun affet,beni bağışla. Senden ayrı kalmak,en büyük ceza. Bırakma aşkımı öksüz,ardında.
![]() |
#2243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bırakma beni sevdiğim
Gidişine dayanamam Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam Dönerim dersin ama Kadere inanmam Bıraktığın anılarınla Ben sensiz yaşayamam
![]() |
#2244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Son geldiğinde hastanedeki odama
Bir özür borçluyum sana Kollarımı açıp Kapıdan girdiğinde sarılamadı sana doyasıya Sarıldığında zayıfladığım an anlayıp Dokunduğunda sırtıma Belirginleşmiş kemiklerimi fark edip Sen üzülme diye Doyasıya sarılamadım sana Oysa..Oysa Ne çok özlemiştim sana sarılmaya Sarılmışken saclarını koklamayı Beyazlar serili hasta yatağımda yanı basımdayken Bir özür borçluyum sana Ellerini uzatıp ellerimi aradığında Uzatamadım serumdan morlaşmış ellerimi Sen üzülüp ağlama diye Çıkaramadım yorganın altından ellerimi Uzatamadım sana Oysa..oysa Ne çok özlemiştim ellerini tutmayı Tutmuşken ellerini seninle bu şehirde dolaşmayı Giderken yanımdan Gözyaşların gözbebeklerinden dudaklarına süzülürken Bir özür borçluyum sana Gözyaşların süzülürken Hasta yatağımdan kalkıp Gözbebeklerindeki gözyaşlarını silemedim Oysa..Oysa Gözbebeklerinden süzülen gözyaşlarını Avuçlarında biriktirip Senin mutluluklarını dilerdim hemen Canım benim Ben hastayım ilacım ise sensin Hastalığımda dermanım ise gözlerin Bırakma ellerini ellerimden Sarıl bana doyasıya Saclarına dokunmak Senin yanında yeniden hayata başlamak Seni bu kadar sevmişken Bırakma beni.
![]() |
#2245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen sürgünde hiç kaldın mı
Aç, uykusuz, yurtsuz... Ve hiç dilsiz kaldın mı Ha ülkende, Ha gurbette. İnsanlar Anan Baban Kardeşlerin ve yar... Yakılırken çığlık çığlık, ateş olup Ağıt ağıt vatanda Yaşarken darağacında öylece silkildin mi Üzerine düşeni yaptın mı Sen delikanlıca kahpeye surat çaldın mı Yetti mi Az mı kaldı Yoksa hiç mi İnsanlarımızı sevdin mi Seviyor musun Çok mu... Sen dağlarda hiç pusu yedin mi Aç, uykusuz, konaksız Ve kuru bir ekmeği Ha yağmurda Ha tipide. Ormanın Kömün Süte durmuş koyunların Çoban köpeğin Ve köylülerin Yakılırken hınca hınç ki, uykuda... Koşa koşa patikalardan Siper edip gövdeni, kurşun çaldın mı zalime Yetti derim Yeter derim Gayrı pekte sevildin derim Hemde çok seni...
![]() |
#2246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ellerimi bırakma çocuk,
gözlerimi arkada bırakma. Sensizliğin acısıyla; içtiğim suları,yediğim lokmaları boğazıma dizme ,zehir etme hayatı. Bırakma ellerimi...! fotoğraflara mahkum etme beni daha onuncu yaşını kutlamadık, gözyaşlarına boğma beni. Bırakma ellerimi çocuk...! bağrımda taş a yer yok, yüreğimde sensizliğe. kurtulacaksın canavarın elinden Kurtulacaksın.
![]() |
#2247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hasret ettin yaşamaya
Çıkacak yol bırakmadın; Vebâlini taşımaya Tutacak kol bırakmadın. İnandım dost sözüne Boyun büktüm her nazına Yıllar var ki el yüzüne Bakacak hâl bırakmadın Yaralıysam vuran sensin Günahıma giren sensin Umudumu kıran sensin Tutacak dal bırakmadın Dudak büktün her soruma Fesat kattın her yoruma Kırk yılda bir hayrıma Çıkacak fal bırakmadın. Üstümde yok başımda yok İsim de yok aşım da yok Yaslanacak taşım da yok Yatacak çul bırakmadın. Âlem duydu âvazımı Küfre yordu niyâzımı Musâllada namazımı Kılacak kul bırakmadın...
![]() |
#2248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni asla bırakmayacağım,
Ne sokakta ne kapıda, yalnız başına kalacaksın. Uzaklardan geleceğim ve, yine seni uyurken seyredeceğim, Mutlu gülümsemeni seyredeceğim uykusuz *******den sonra, Yaşlı gözlerimden akarken yüreğimdeki hasret yaşları. Seni seviyorum, Bırakamam.
![]() |
#2249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda büyüsüyle bağladın beni
Düşümün gülüydün, arardım seni Bulmak için yada sorardım seni Sararım, saklarım bırakmam seni Yıldız gibi düşen kar tanemsin sen Gönlümde fışkıran kardelensin sen Zemheri sonrası baharımsın sen Sararım, saklarım bırakmam seni Unutma, unutmam bu mutluluğu Yıllarca sürsün bu gönül hoşluğu Doldurdun kalbimde olan boşluğu Sararım, saklarım bırakmam seni
![]() |
#2250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yad elden yanıma çağırdım seni
Gelmek istiyorsun bırakmıyorlar Rüyada, mektupta albümde seni Bulmak istiyorsun bırakmıyorlar Umutlar hayaldir acılar gerçek Çileye muhkumsun, kim ne bilecek Ya bir kuru selam, ya bir top çiçek Salmak istiyorsun, bırakmıyorlar. Otuz yıl ağladın hep yana yana Yeter, yazık diyen olmadı sana Vefasız dostluğa kalleş zamana Gülmek istiyorsun bırakmıyorlar Çalış derler ayak, bağlı el bağlı Konuş derler, dudak bağlı, dil bağlı Kalk git derler, kapı bağlı, yol bağlı Kalmak istiyorsun bırakmıyorlar Aydınlık ararsın hergün her yere Çekerler önüne yedi kat perde Zulüm kimden gelir, adalet nerde? Bilmek istiyorsun bırakmıyorlar Yıllar boyu uykuların bölündü Uçacakken kanatların yolundu Hayat hakkın vardı elden alındı Ölmek istiyorsun bırakmıyorlar
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 4 (0 üye ve 4 misafir) | |
|
|