![]() |
![]() |
#2251 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlatsam da; anlamazsın,
Sensiz yaşam bende bomboş, Ağır, aksak, eksik her gün, Sanki bir zindan, her şey loş... Ben neyin bedelini öderim, Sen yoksan; neye "var" derim, Sensizlik oldu her yerim, Tenim, ruhum sanki sarhoş... Aklımda hep o ilk geldiğin gün, Düşünmem yarını, ney di dün, Gurur duy sevdiğim, övün, Bıraktığın dünya bomboş... 06.02.2004 Taşkışla/Taksim
![]() |
#2252 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bıraktığın gibi dünya’m karanlık ve sessiz
Bıraktığın gibi kalbim, ezik ve çaresiz Bıraktığın gibi gözlerim yaşlı dalgın Ve bıraktığın gibi rüyalarım kabus ve korku dolu Bekliyorum çaresizce çaremi Hastayım ilacım sen hastalığımda sen Özlüyorum yokluğunla biten beni ...
![]() |
#2253 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bıraktığın gibiyim
Ellerim hala sımsıcak Kalbim hala atıyor delicesine Ve aynı şarkılar dilimde Sensizliği anlatan Ve aynı şiir ezberimde Bıraktığın gibiyim Yüreğimden sen fışkırıyorsun *******imde güneş Gündüzlerimde bir eşsin Ve hasretlerimde silinmeyen Boyalarla yazılı adın Bıraktığın gibiyim Öylesine aşık,öylesine tutkun Bu Dünya'da sanki ikimiz varız Sanki dağları biz deleceğiz Mecnunların yapamadığını Biz yapacağız
![]() |
#2254 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İnan bana sevdiğim,
Saçlarım senin olmaz olası yokluğundan böyle kar beyaz. Aslında suçluyum, aslında bende de hata var biraz; Sana bir parça İstanbul veremedim............... "Bir gün gelir de Sana bir parça İstanbul verenin yanında. Birparça mutluluğa hasret kalırsan, Beni bul, ben bıraktığın o yerdeyim. Ey vicdanı karalım, ey insafsız sevdiğim Dön artık maralım, ben bıraktığın yerdeyim....."
![]() |
#2255 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu akşam da sensizdi
Anılara sarılıp içtim Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiç kimseyi senin kadar sevmemişim Bir dönsen en güzel yerinde biten o güzel rüya Yeniden yaşanır İstesen yıldızları sermez miyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmaz mıyım Yine şafak söküyor Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda Ne vardı diyorum Ah bi dönseydin Sonunda şarjörüne hasret sürdün sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim ve ben Hala "Mor salkımlı o sokakta bıraktığın yerdeyim"
![]() |
#2256 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir sır düğümü gibi kaldım,
içimde ne fırtınalar koptu, bu gözler ne haksızlıklara tanık oldu, gene de konuşamadım.... dilim başka söylüyor, içim başka yaşıyor, artık dermanım kalmadı, herkes üstüme geliyor, yüreğim bu kadarını kaldıramıyor.... sen beni düşünmezken, ben seni bekledim, sen başkalarını severken, ben seni sevdim... bugün sevdiğin yemeği yaptım sana soğan katmadım ama, olurda gelirsin diye bana...... sende acıma acı katma, uzak değilim o kadar gel yanıma... sen anlatılamazsın aslında, hani elime kalemi alıp anlatıyorum ya; olmuyor yetişemiyorum sana, bıraktım sonunda sevgili seni sana!!! gene de bir ömrüm daha olsa, hiç mutlu olmadığım bu hayat yolunda, gene aşık olurdum sana, asla gitmezdim başkasına... elini bir uzatsan yanındayım, bir sesini duysam koşacağım, sana hala aşığım, kor gibi yanmaktayım....
![]() |
#2257 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm kokar yine gecenin karanlığı
Vurur dağların üzerine safça Gecenin siyahı ve yıldızların hırıltısı Dimdik ayaktadır hiç aşağılanmaz, üzülmez, Sessiz ölür dağlar... Ağlamaklı ve üzgün. Böyle olur dağların gözyaşları sinsice ! Sonbaharın sarımsı akşamında Kötü bir özlem, acı bir hasret Ve kahpe bir isyan başkaldırır kaderine Sonra geceye kaçar her dem Bulutlar siyahlaşır gök yarılır ortadan Yalnızdır yine o kahverengi gözlü,kara yürekli Seçer insanları tek tek. Sonra tersine döner feleğin çarkı Soığuk bir rüzgar eser kalbinin güneyinden Ve doğuya doğru yön değiştirir karamsarca Dağlarla ufuk çizgisi arasında Sıkışır kalır mavi bir hüzün, Böyle olur şairin gözyaşları Biraz umut, Biraz da ölüm...
![]() |
#2258 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir haber sal mavilerle süslü olsun,
Biraz seni biraz beni anlatsın. Sana olan duygularım savrulsun, Biraz seni biraz beni anlatsın. Dağıtsın dalgaları savursun heryere, Bir şiir yaz delice gökyüzüne, Rüzgarlar çarpsın her sözünü yüzümüze, Biraz seni biraz beni anlatsın. Sen bilirsin yolunu yanıma gelmek için, Anlatırsın her saniye'ye zamanı durdurması için, Bir duamız olsun dilinden çıkan, ikimiz için, Biraz seni biraz beni anlatsın. 28.04.2002 Saat:14:10
![]() |
#2259 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Onyedi nisan akşamına doğru,
Henüz batıyor güneş yakamozlara göre. Takım takım insanlar hep Bakıyorlar aynı yere. Denize. Acaba aynı şeyler mi hep kafalarındakiler Yoksa denizde onların hepsine dair Birşeyler mi var esrarını henüz çözemediğim? Martılar martı! Gemiler gemi! Deryalar deniz mi acaba!? Acaba. Akşam oldu kordon doldu, Kıyışeridi lambalara boğuldu. Uçan balonlu çocuk nede neşeli. Babasının evi dayalı döşeli. Demirlemiş sandaldaki balıkçı ali osmanın masası, Şişeli. Ali Osman efkarlı yine,kafa dumanlı. Yarımay olan geceyi, Yakamoz hesabı yaparak dolunay diyecek Kadar dumanlanmış yine ali osman. Onun derdi sac ayağı gibi Kendisi..deniz. Ve Tanrı.
![]() |
#2260 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birer yolcuyduk
Düş yorgunluğu gecesinde yolunu kaybeden Poyraz esen gölgelere sığınan bir çiğ damlasıydık bir tomurcuktuk. Adı tesadüf olan bir yer vardı hep orada karşılaşırdık Kelebek suretindeydik Gül yapraklarını aşındıran. Gülümseme tadındaydı öğrendiklerimiz adı yıldızları saymaktı Zifir karanlık *******de Papatya falıydı Her sonu aşk ile biten kelime bir gün geldi biri kanadımızı kırdı Biri suyumuzu içti biri son yemeği yeğip gibi Her şeyi kirletmişti. Oysa Adını güneş koymuştuk parıltımızın Yıldızdı *******i sulayan Aydı en büyük dostumuz O yerinden söküp gitti.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|