![]() |
![]() |
#2261 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel evlendikten kisa bir sure sonra gurbete calismaya gider iki uc sene sonra geri doner iki cocugu oldugunu ogrenir ve karisina sorar hacan ben buraya yok idim bu usaklar nasil oldi karisi sen bana bir fotograf gondermistin ona baka baka hamile kaldim cocuklar oldi Temel gururlanmis ulan fotografim bile ise yariyir getir fotografi bakayim der fotografi gordugunde silahini ceker karisini alnindan vurur ve fotografa bakarak derki ula bu fotografin belden asagisi yok
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2262 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel birgün asansöre binmiş.Asansörün içindeki tabelada "asansör dört kişiliktir "yazıyormuş. Temel'de diğer üç kişiyi beklemeye başlamış.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adamin Bİrİ İŞ İÇİn MÜlakattan GeÇmİŞ Ve İŞe BaŞlamiŞ Bİr SÜre GeÇtİkten Sonra Adam MÜdÜrÜn Odasina GİrmİŞ Ve MÜdÜre "benİm Sİze Bİr SÖylemek İstedİĞİm Bİr Şey Var"demİŞ.mÜdÜr De "sÖyle Evladim" DemİŞ.adam "efendİm Benİm TaŞaklarimdan Bİrİ Yok Onun İÇİn İŞİmde Fazla ÇaliŞamiyorum"der. MÜdÜr'de "ÜzÜlme Evladim Yarindan İtİbaren İŞe Saat 11'de Gel."der.adam ŞaŞirir."neden 11'de Geleyİm Efendİm??" MÜdÜr "ÇÜnkÜ Bİz Sabah 9'dan 11'e Kadar TaŞŞak GeÇİyoruz!!!!"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2264 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel ingiltereye gitmek üzere uçağa binmiş.uçağın içindeki herkez ingiliz bir tek temel türkmüş. uçak kaltıktan bir süre sonra kaptan pilot uçakta çok fazla yük olduğunu söylemiş ve fazla eşyalarınızı uçaktan atın demiş.Herkez fazla eşyalarını uçaktan atmış.Pilot tekrar bir anons yapmış ve herkezin yukarıdaki demirlere tutunmasını söylemiş ve uçağın tabanını atmış.yolcular yukarda demirde tutunuyorlarmış.Pilot, bir kişi kendini aşağıya atarsa kurtuluruz demiş, ve herkez yabancı olduğu için temele bakmış .Temel atlamayı kabul etmiş.şöyle demiş:ben kendimi uçaktan atacağım fakat atlamadan önce alkış isterim demiş ........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gun yolda yururmus ve yururken bir torba gormus ve bakmis ki senet ve gitmis odemis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temal Bİlİm Adami İken Arkeolojİ AraŞtirmalar Konferansina Davet Edİlİr Amerİkalilar: Bİz 25 Drİnlİkte Bİr Çukur AÇtik Ve Telefon Kablolari Bulduk.demek Kİ Atlarimiz Daha Önce Telefun KullanmiŞlar. Temel: Bİz 50m. DerİnlİĞİnde Çukur AÇtik HİÇbİrŞey Bulamadik Demek Kİ Atalirimiz Telsİz KullaniyorlarmiŞ.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gün arabasıyla giderken arabanın freni patlar. Durabilmek için ya sağ taraftaki pazar yerine girmesi ya da yoldaki küçük çocuğa çarpması gerekmektedir. Temel de çareyi çocuğa çarpmakta bulur ve arabayı çocuğun üstüne sürer... Mahkemede hakim temele sorar -freni patlayan arabayı neden pazar yerine sürerek birçok kişinin ölmesine sebep oldun der temel de... -hakim bey bütün olaylar çocuğun pazar yerine kaçmasıyla başladı der.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2268 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Gun Iv. Henri Ormanda Tek Basina Gezinti Yapiyormus.oradan GeÇen Bir Koylu Yeni Krali HiÇ GÖrmemis.ve Sormus; -iyi Gunler Beyefendi,afedersiniz BugÜn Kral Buralarda Gezinti Yapiyormus.gordunuz Mu?diye Sormus. Kral Bozuntuya Vermek Istememis.demis Ki; -evet Evet.bende Kralin Yanina Gidiyorum.senide Gotureyim Istersen.demis.koylu De Sevinmis Ve; -lÛtfen,bir Zahmet.demis. Kral Da Atinin Arkasina Almis Gidiyorlarken.koylu; -fakat Ben Hic Krali Gormedim.nasil Taniyacagim.demis.kral Da; -krali Gorunce Herkes Onun Onunde Sapkasini Cikarir Ve Egilirler.o Zaman Anlarsin.oldu Mu?demis.koylu De; -pekÂla.demis. Ve Kral Maiyetinin Yanina Gelince,herkes Sapkasini Cikarip Selamlamislar.kralda Arkasina Donup Koyluye Sessizce Sormus; -simdi Kralin Kim Oldugunu Anladin Mi?demis.koylu De; -kim Olacak.ya Sen Kralsin,ve Yahut Ta Ben Demis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel Ile Annesi Ucakta Gidiyorlarimis, Pilot Motorlar Durdu Calismiyor Demis. Temel'in Annesi:"tuh Gene Mi Purda Kalduk" Demis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2270 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kekemenİn Bİrİ Yolda At ÖlÜsÜ Buluyor Polİsİ Ariyarak Be Be Ben Bİbİ Bİr A A Aa At ÖlÜsÜ Bu Bu Buldum He He Hemen Gelİp A A Alin Dİyor Polİs İse Neredesinİz Dİye Sorunca Kekeme To To To Derken Polİs Araya Gİrerek Topkapimi Dİye Soruyor Kekeme Hayir Dİye Cevap Verİp Yİne To To Top Dİyİnce Polİs Topselvİdemİsİnİz Dİye Soruyor Kekeme Hayir Dİyİnce Polİs Sİnİrlenİp Telefonu Kapatiyor Kekemede Bu Olayi Hirs Yapip Yenİden Ariyor Aralarinda Yİne Ayni Dİyolog GeÇİnce Polİs Sapikmisin Bİr Daha Ararsan Senİ Fena Yaparim Dİyerek Telefonu Kapatiyor Hirs Yapan Kekeme Bu Sefer 2 Saat Sonra Ariyor Polİs Yİnemİ Sensİn Dİyİnce Kekeme Bu Bu Bu Se Se Sefer SÖ SÖ SÖylİye Ye Ce Ce Gİm Dİyor Polİs Neredesİn Dİyİnce Kekeme To To To Top Derken Polİs Topkapidamisin Dİyİnce Kekeme E E E Ev Evet Şİ Şİ Şİm Şİmdİ A A At Ati Oraya Getİrdİm Dİyor
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|