![]() |
![]() |
#2271 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adamın biri lokantaya gider şef - buyuyrun efendim ne arzu etmiştiniz der
- adam neleriniz var bakim der - şef saymaya başlar k.fasulye,patlıcan oturtma,tava,vs. - adam masandan kaşık alır burnuna götürür ve koklar yahu der mis gibi barbunya pilaki koktu getirirmisin? - şef şaşırmakla birlikte vallahi efendim biz o nu personel için yapmıştık akldıysa getireyim demiş gidip kalan pilakiden getirmiş adam yemekten sonra hesap ödeyerek gitmiş. birkaç gün sonra aynı adam yine gelmiş tekrar şefe yemekleri saydırmış ve yine personel için yapılan yemeği çatalı koklayarak bilmiş bu işlem bir kaç kez tekrar edince şef adamaın gelme saatine yakın dışarıda beklemiş bakmış uzaktan adam geliyor koşmuş servisteki tüm çatal ve kaşıkları toplayıp bulaşıkçının uygunyerine sokup çıkartmış daha sonra tekrar servis açmış adam yine gelip neler var diye sormuş şefte efendim siz daha iyi bilirsiniz efendim demiş adam masadan kaşık alıp burnuna götürmüş kokladıktan sonra yahu bulaşıkçı fadime sizdemi çalışıyor demiş!
![]() |
#2272 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ile Fadime, tayinleri nedeniyle Erzurum'a
taşınırlar. Malum, Erzurum bol kar yağan bir yer... Kar yağdığı bir gün akşam üzeri, temel'le Fadime evde otururlarken Belediye hoparlöründen bir anons, 'Sayın sokak sakinleri, lütfen arabalarınızı sokağın sol tarafına parkedin, sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir'. Temel, evden çıkar ve arabasını sokağın sol tarafına park eder. Ertesi akşam, yine Belediye höparlöründen bir anons, 'Sayın sokak sakinleri, arabalarınızı lütfen sokağın sağ tarafına parkediniz, sokağın boş bırakılan tarafındaki karlar temizlenecektir'. Temel yine dışarı çıkar ve arabasını sokağın sağ tarafına parkeder. Ancak bu arada kar yağmaya da devam etmektedir...Bunun sonucu olarak sokakların hergün temizlenmesi gerekmektedir.. Nitekim 3. günün akşamı yine bir anons, 'Sayın sokak sakinleri, lütfen arabalarınızı sokağın ....? tarafına parkediniz, sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir' Ancak anons sırasında sesde bir kopukluk olduğu için ne Temel ne de Fadime arabaların sokağın hangi tarafına parkedileceğini anlayamamışlardır. Uzun bir süre sokağın hangi tarafına parkedecekleri konusunda tartışırlar ve birtürlü bir karara varamazlar. En sonunda Fadime, 'Ula Temel' der, 'Madem, arabanın sokağın hangi tarafına parkedileceğini anlamadık, bugün de araba garajda kalsın, boşver anonsu...'
![]() |
#2273 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel traş olmak üzere banyoya girer. Kocasının uzun süre çıkmadığını gören Fadime merak edip içeri girer. Kocasının aynanın karşısında gözleri kapalı halde görünce merak edip sorar:
- Uşağum telurdin mi yoksa? Napiyorsun? - Ula ne telurması, uyurçen nasıl olduğumu meraç ettum da ona bakayrum...
![]() |
#2274 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temelin çocuğu 20 yaşına basmış hala sünnet olmamış. Komşuları sormuş;
- Temel hayırdır çocuğun 20 yaşına bastı. Neden halan sünnet ettirmedin? diye. Temel de; - Bana ne yahu? demiş. Evlenince karusu istediği kadar kestursun demiş.
![]() |
#2275 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel birgün yolda ilerlerken eski arkadaşı Dursun'la karşılaşıyor. Bu eski arkaşı Dursun çok zengindir. Merhabalaştıktan sonra Dursun Temel'e yemek ısmarlamak ister. Temel çok sevinir ve gider. Restoran'a geldikten sonra garson siparişleri almak için masaya gelir. Siparişleri sorduğunda
Dursun -Bana pilav,kurufasulye üstüne et. Temel -Banada aynısından ama üstüne etme.
![]() |
#2276 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın sabah uyandığında kocasına
- Bey akşam rüyamda ikimizi gördüm. Kuyumcuya girmişiz dünya kadar mücevherat almıştın bana anlamı ne ola ki? Adam - Akşam gelince anlarsın hanım demiş. Akşam adam elinde bir hediye paketi ile gelmiş kadın hemen - Kocacığım tahmin ettiğim şey mi yoksa bu? diye sormuş. Adam da - Evet aşkım Geniş açıklamalı Rüya Tabirleri Kitabı demiş......
![]() |
#2277 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel Almanyadan döndükten sonra sürekli walkmeni ile dolaşıyormuş. Hatta kahveye bile kulağında walkmeni ile çıkıyormuş. Arkadaşları Temelden çıkarmasını rica ettikleri halde çıkarmıyormuş. Birgün İdris ile Dursun nedenini öğrenmek için bir plan kurmuşlar. Temel kahvede otururken Dursun arkadan yaklaşıp kulaklıkları çıkarıvermiş. Temel oracıkta ölmüş. Arkadaşları şaşkınlık içinde bakınırken İdris kulaklıkları kulağına takmış. Kulaklıktaki ses;
- Nefes al, nefes ver...
![]() |
#2278 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel havuza işiyince kovulur...
Temel : - Yüzme havuzuna cittim, peni attilar Nedeni sorulunca: - Havuza isedum - Amaan; herkes işiyor, seni niye kovdular? Temel söyle cevap vermiş: - Tramplenden işedum.
![]() |
#2279 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() temel,ingiliz ve fransız bir uzay programına seçilirler.üçü bir sene boyunca uzayda kalacaklar ve dayanılırlıkları test edilecektir.yanlarına istedikleri birşeyi almalarına izin verilir.ingiliz kitaplar ister,fransız kadın ve temel de karton karton sigara ister.uzayda geçen bir seneden sonra geri gelirler.ingiliz'e sorarlar - nasıl geçti? - iyiydi hep kitap okudum zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile! , fransız - bu fıstıkla sürekli seviştik ben bir sene daha kalabilirdim.bu sırada temel kapıda görünür.siniri yüzünden okunmaktadır. - ne oldu temel sıkıldın mı? - ya arkadaşlar ateşi olan var mı daa?
![]() |
#2280 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel amerikada bir gece kalacakmış fakat oteller full dolu yalvar yakar bir oda bulmuş fakat odayı sabaha kadar bir zenciyle paylaşmak zorundadır.Odayaçıkar zenci adam yatakta uzanmaktadır,şöyle bir temele bakar temelde aşağalarmış gibi onu süzmektedir adam kendisini küçük gördüğünü fark etmiştir.Gece olur yataklarına çekilirler temel resepsiyonu arayarak yarın beni sabah 7 de kaldırın der ve yatar sabah saat 6 gibi zenci temelin suratını siyaha boyar ve çıkıp gider.Saat 7 de resepsiyondan ararlar
Bey efendi saat 7 uyandırmamızı istemiştiniz derler. Temel kalkar ve lavaboya gider aynaya baktığında şaşırır ve bağırmaya başlar: Ula salaklar yanlış adamı uyandırmış.
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 misafir) | |
|
|