![]() |
|
|
#2271 |
|
Forum Kalfası
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Teşekkür Etme: 57 Thanked 136 Times in 98 Posts
Üye No: 44597
İtibar Gücü: 3401
Rep Puanı : 6831
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
FBI;
-- ''Pekala , biz karini getirdik .su anda yan odada '' der ve masanin üzerine bir tabanca birakir. ve ; -- ''simdi içeri gir ve karini öldür!..'' der. Adam silahi alir yan odaya girer. 5 dakika hiç ses duyulmaz adam tekrar ilk odaya geçer ve; ''yapamayacagim efendim'' der. Orayi terk eder.ikinci kisi gelir oda yapamaz ve gider. Sira temele gelir ve ayni sorular temel'e sorulur ve bir tabanca verilir. Temel odaya girer 5-10 dakika hiç ses gelmez daha sonra silah sesleri gelmeye baslar. BAM, BAM, BAM... Derken kisa bir süre sessizlik ve ardindan gürültülü bir cam kirilmasi duyulur. temel içeri girer biraz terlemistir. FBI ajani sorar --''ne oldu?..'' temel cevaplar; --''efendim bana verdiginiz silah kuru siki çikti... o yüzden karimi pencereden atmak zorunda kaldim... |
|
|
|
|
|
#2272 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
3-SIRA SENDE
Temel , is nedeniyle sehir disina cikmis ve islerini kisa surede halledince eve donmeye karar vermis. Eve girince birde ne gorsun, karisi baska bir adamla birlikte. Cok sinirlenmis, cekmis tabancasini adami vurmus. Daha sonra silahi sakagina dayamis. O sirada karisi yalvarmaya baslamis: -- " Temel nolur yapma " Temel karisina donmus: -- "Sus k*ltak, sira sana da gelecek" |
|
|
|
|
|
#2273 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
4-KAZA
Temel bir gün kamyonuyla giderken, aniden frenleri patlamis. Yokus asagi hizla ilerlerken bir yol ayrimina gelmis. Bir tarafta pazar yeri ve yüzlerce insan, diger tarafta da bir kiz çocugu ip atliyor. Ya bütün insanlari ezecek, ya da kizi. Karar vermis, Bari sadece kiz çocugunu ezerek digerlerininkurtulmasini saglayayim demis. Ertesi sabah gazetelerde söyle bir haber : -- "Freni patlayan kamyon pazar yerinde yüzlerce kisinin ölümüne sebep oldu, sofor olayi söyle anlatti: -- Hersey küçük kizin pazara dogru kosmasiyla basladi...." |
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
5-HICBIR HATA OLAMAZ
Atlantik'i geçmekte olan bir uçakta, uçaiin iç tesisat hoperlöründen nazik bir mekanik ses duyulur. -- "Baylar, bayanlar; Koltuklariniza oturun, arkaniza yaslanin, rahatlayin. Bu tamamen otomatik bir uçustur. Otomatik kumandalidir. Yemek servisi otamatiktir. inis otamatiktir, hiçbir hata olmaz... hiçbir hata olamaz... hiçbir hata olamaz... hiçbir hata olamaz... " |
|
|
|
|
|
#2275 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
6-AVCILIK;
DursunTemel'e sorar: -- Ula Temel bir seye ates ettigimizde neden bir gözümüzü kapatiyoruz kii Temel cevap verir: -- Ula sen de cok cahilsin Dursun. iki gözümüzü kapatirsak hedefi nasil görecegiz da |
|
|
|
|
|
#2276 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
7-PARASUT
Bir havaci, tezgahtarin verdigi paraiütü evire çevire inceledikten sonra: - Gerçekten düsmeye basinca aciliyor mu diye sordu. - Tabi efendim bundan emin olabilirsiniz. Adam endise ve korkuyla; - Peki ya açilmazsa dedi. - O zaman getirin degistirelim. |
|
|
|
|
|
#2277 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
8-KAZAZEDE
Temel bir binanin altinci katindan düsmüs. Hemen etrafina bir kalabalik toplanmis.Yoldan biri kalabaligi yararak yanasti. Temelin üzerine egilip sordu: -- "Ne oldu?" Temel zorlukla konusmus: - - "Vallahi bilemiyorum, bende simdi geldim. |
|
|
|
|
|
#2278 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
9-Piyango bileti
Cemal iki tane piyango bileti almis. Temel karsi çikmis, - Manyak Cemal, Niye ici tane altun? Puyuk ikramiye pi tane |
|
|
|
|
|
#2279 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
10-Müdür
Temel sinemanin birinde müdür olmus. Bir seyirci gelmis, - "Sigara içebilir miyim?" - "Hayir, demis Temel." - "Ama herkes içiyor." - "Onlar sormatiler ci." |
|
|
|
|
|
#2280 |
|
Forum Kalfası
Rep Derecesi :
|
erkek miyim kiz miyim?
Ayşe ile Ali diye iki bebek varmış.Battaniyeye sarılıp yatıyorlarmış. Ayşe Ali'ye sormuş; - Ali ben kız mıyım,erkek miyim? Ali; -Dur battaniyenin altına bakıyım.Ali bakar ve; -Sen kızsın der.Ayşe nedenini sorar; -Senin terliklerin pembe,benim terliklerim ise mavi. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|