![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() zin verirmisin
izin verirmisin bir kez hayale dalmak ve seni sonsuza dek düsünmek istiyorum... izin verırmısın senı bir kez öpmek istıyorum.. ve son kez izin verirmisin senı son kez ve doyasıya seyretmek istıyorum... saçlarınından kaşlarına gözlerınden dudaklarına, kalbinin derinliklerine. ve sonsuzadek kalmanı istıyorum benim dünyamda.... Sevgili...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İzmir...
Ah eski akşamlar. o eski mehtap yakamozların pırıltısında ******* eskimiş canım İzmir, ya mavi deniz... alsancak, göztepe. cennetin kuşları... barınağında gizem martılar konmuş kanadına... sen ne aşklar gördün... İzmir sakın, Ağlama......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaçtın
Akşam gece karanlığı sabah. ve sen.. Bır yaprak gıbı dokuldun farkındamısın sen kendını bılmeden farkına bıle varmadan... Geçtı gıttı bunca yıl ihtirasla aslında doymamıştın sarılmalarıma lakin yüzün kızardı bırden camı aralayıp içine iliklerıne kadar aktığımda. Belkıde sen haklıydın pervasız duygularında ben sadece sana daldım ya kaçarsa ya benı anlamazsa Ben haklı çıktım asla anlamadın beni sen, aslında. ve sen KAÇTIN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kadın _Unutamadığım...
Gece ay ışığında gölgenle seviştim kadın sen tadında azgın ırmak gürültüsü tadında oynaşmaların kaldı hatırımda dokunmaların tadı hala. dudak kıvrımlarımda bedenin hangi densiz duyguların tutsağı olsa da gölgenle seviştim kadın, sen tadında... şiirsel düşlerde kaldı yaşanmışlar. uzak yarınlarda hatırlanacak anılar. aşk. terk et düşlerimi gece sensiz yıldızlar bizsiz. içimde garip bir ezgi sustum, kaldım bir an. farklılaştım. ufka yansımış farklı bir heyecan kapladı yüreğimi acı veriyor yalnızlığım. ______Unutamadığım |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim...
Duydum ki pembeler giymişsin yakışır sana hüzün her uçurtmaya bir resim özgür olsun sevdalar uçsuz bucaksız aşklar kuşlar gibi yürekler... kapat gözlerini iç aşkı aşk sensin. kalbim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalıcı olmalı
İnsan ölür Yaşanmışlar kalır... Dünya ölür Ahret kalır... Kalıcı olmalı Sonuna kadar yaşanmış olmalı Aşk... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar taneleri.
Pencerenin önüne düşen. Kar taneleri ben olaydım. Korkma üşütmem seni. Mevsim kış olsa da. İçim senin sevginle dolu. Sıcacık benim. Al avuçlarına kokla sevgimi. Kokum senin sevgin. Misler gibi. Tadıma bak benim. Tadımı senin dudaklarından aldım. İlk seni öptüğüm anki gibi. Bir daha bak pencerene. Kar taneleri sana AŞKIMIN Çiçekleri. Kabul eder misin. SEVGİLİ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar tanem.
Benim için bir tanem. Gül yüzünü göğe kaldır. Gözlerini kapat. Hisset. Suratına gelen her kar tanesi. Senin huzurun Mutluluğun. Benim sana Öpücüklerim Olsunlar.. Kar tanem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karalara boyanmış akşam
Karalara boyanmış akşam akşamlara hasret nice esmer aşklar sonu gelmez hüzünler hüzün sevda olmuş kırmış kalbi. acı yaşanmış söz! unutulmuş toprak kurumuş çiçek solmuş karalara boyanmış akşam dert olmuş... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlığa yolum düşmedi henüz...
Kurşini boyalı duvarda morcivert fonlu resim Kaldım içinde Bal köpüğü geçmiş Çivit mavisi gün batımları ardım da Şiirler, hikayelerim Ben resim olsaydım da Üzerime düşen fırça darbeleri olsaydı acımtırak Sarsaydım ağlarımla konusuz da olsa renkleri İndirin resmi beni asın duvarlarına sevdamın İtiraf etmeliyim, aslında korkuyorum Bir tek çiviye asılı olmak mı acaba derdim Yoksa eşelenmesi mi toprağın Bilirim ki ışığı yansıyacak Aralanırsa geçmişin. Fuzuli satır başlarımda Büyük küçük tüm harflerim haykıracak... Şiir mi olsam resmi tutan çivi mi En azından bir şeye benzerdi Kalbimin çarpıntıları.... Resme yansıyan ışığın olsaydım.... Ulaşamıyorum içerisindeki ışığa resmin. meleklere hala tanıtamadım kendimi. yoksa yüreğimin çarpıntısındanmı endişelerim.ben fondaki renklerin ahengine takılı kaldım... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|