![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Teknoloji
Teknoloji ilerlemiş Uzay çağındaymışız Öyle diyorlar Vallahi yalan Biri bana aksini ispat etsin Teknoloji o kadar ilerlediyse Önce kırık kalbimi tamir etsin Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Torun
Canım yavrum Sen de farkındasin biliyorum Bir başka seviniyorum Torunlarımı görünce Sanki daha güzel kokuyorlar öpünce Kıskanma sakin Zannetme ki daha az seviyorum seni Torunlarimdan Et ayrılır mı hiç tırnaktan Birgün sen de torun sahibi olacaksın Tanrım o günleri göstersin inşallah Ancak o zaman anlarsın beni Torunlarımı görünce Niye daha çok mutlu olduğumu Evlâdın ceviz Torunun cevizin içi olduğunu 02.05.2003 Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutanlar da Unutulurlar
Unutanlar da bir gün unutulurlar elbet Gül bile bülbülü unutur Bülbül bile gülü unutur gün gelir Yeni bir sevgili bulur İkisi de Bir ben seni unutamam asla Bir ben veririm Aşka sonsuz kıymet Bir ben seni unutamam asla Kopsa da kızılca kıyamet Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Unutttun Beni
Unutttun beni unutulmuş şarkılar gibi Tozlu raflarda kalmış, eski romanlar gibi Anılarda kalan yalan sözler, yeminler gibi Unuttun beni albümlerdeki resimler gibi Gözyaşlarım resmini çiziyor düşerken gözlerimden Sen çıkıp geliyorsun o anda şiirlerimden Sonra bir şarkı doluyor içime çok eskilerden 'Unutturamaz seni hiçbirşey, unutulsam da ben' Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Utopya
Demek yemeğe çağırıyorsun Beni bu gece Çok teşekkür ederim Zevkle Koşa koşa gelirim Ama şimdi gitmeliyim Kendime bir çift eldiven almam lazım Yoksa yarın nasıl kalem tutar Nasıl şiir yazarım Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üyelik Başvuru Dilekçesi
KONU: KAYIT YENİLENMESİ HAKKINDA SAYI: 2007/03 aşıklar cemiyeti başkanlığı yüce katına; kutsal cemiyetinizden yıllar önce içim parçalansa da mücbir sebeplerle istifa etmek zorunda kalmıştım. aradan geçen 40 yıl zarfında cemiyetinize yakışır şartlar tekemmül etmediğinden büyük özlem duymama rağmen üyesi olmaktan gurur duyduğum kutsal cemiyetinizden maalesef uzak kaldım şimdi; kalbim dolu, kapısı kapalı kutsal cemiyetinizin üye kabul şartlarını tam olarak haiz olduğuma inanarak: 'kutsal cemiyetinize son nefesime kadar bağlı kalacağıma şiirlerimle katkıda bulunacağıma bütün şiirlerimin başı üzerine kutsal aşk kitabı üzerine yemin ederim.' kaydımın kayıtsız şartsız yenilenmesine emir ve müsaadelerinizi arz ederim. Saygılarımla...01.03.2007 Âlimoğlu Adres: Âşıklar Cad. Âşıklar Sitesi 9/9 Âşıklar ANKARA T. C. Kimlik No: 13255081960 Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üzgünüm Leylâ
tanrım! birgün sihirli bir değnek değecek mi omuzuma uyanacak mıyım söyle bir sabaha karşı tüy gibi hafif ve kuşlar kadar özgür dörtbir yanımda canım kadar sevdiklerim o deliler gibi o çılgınlar gibi özlediğim sevgililerim tanrım! n’olur yanlış anlama nasıl burnumda tütüyor eski günlerim bilemezsin o huzur içinde çocuklar gibi mışıl mışıl uyuduğum rüya dolu ******* ve huzur dolu uyandığım penceremden güneşi karşıladığım sabahlar sevdiklerimle bir masanın etrafında yaptığımız neş’eli kahvaltılar tanrım! esecek mi gene gönül penceremden mutluluk şarkıları söyleyen rüzgârlar yırtacak mı içimdeki karanlığı gönül odamda yeniden yanacak ışıklar açacak mı yeniden gönül bahçemde bir bir solan boynu bükük çiçekler tanrım! çok şey istemiyorum senden bir kırmızı gonca gülle yanında bir beyaz lâle dudaklarımda çok eskilerden bir şarkı suzinak makamında biz heybeli’de her gece mehtaba çıkardık sandallarımız neş’e dolar zevke dalardık tanrım! yoksa hep o şarkı mı çalacak gönlüm gibi kırık plâkta söyle üzgünüm leylâ çile bülbülüm çile Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vakkas Ağa - (İkinci Bahar Dizisinden)
Çapkından koca olmaz, kâğıttan baca olmaz Aşkı inkâr edenin testisi şarap dolmaz Sevenleri ayıran insafsız babaların Yarın günü gelince ölmeye yüzü olmaz Mutluluk şarkısında senin de sözün olsun Âşıklar çorbasında bir parça tuzun olsun MEDET ey Vakkas Ağa gel affet sevenleri Yarın günü gelince ölmeye yüzün olsun Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Var mı Aşk Gibi
Var mı aşka müptela olmak gibi dünyada Var mı aşk gibi bir güzel, uğruna ölmeye değer Nefesin daralsa da, kalbin hergün sıkışsa da Var mı aşk gibi bir güzel, uğruna ölmeye değer Özlemi var, hasreti var, şımarıklık nazı var Dört mevsimi ilkbahar, sonbahar kış yazı var Karanlığı, aydınlığı, siyahı beyazı var Var mı aşk gibi bir güzel, uğruna ölmeye değer Kahırlar, ağlamalar, sonra diz çöküp yalvarmalar Önce küçük sitemler, sonra kırılıp küsmeler Sonra bir beyaz gülle öpüşüp barışmalar Var mı aşk gibi bir güzel, uğruna ölmeye değer Birtek canım sözüne bir can verenler için Cenneti cehennemi onda görenler için Yalnız dudaktan değil, kalpten sevenler için Var mı aşk gibi bir güzel, uğruna ölmeye değer Âlimoğlu Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vefasız Kadınlar
Size kırgın değilim beni sevmediniz diye En büyük bedduam size, ey vefasız kadınlar Öyle bir aydınlık doğsun ki kalplerinizde Karanlıklar ortasında sabah güneşi kadar Şakir Alimoğlu |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|