![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Bülent ablama
Az mı dayak yedim, Şarkılarından? ! Gurur duydum, Zevk aldım! .. Havalardan, En makbulüydü uzunu! Aşkın ne derin yareler açtı, Cigerimde diye, Atarken feryadını! .. Tüylerim diken diken oldu. Cımbızla kopardım! Dost bildiğim, bütün kılları! ! ! Yangınlara mı geldik, diye! .. Çekerken oltamı, Kancamı yutanlara... Macun çek cila istemez, dedim! Kaydım fırçamı... Gelmiyor, çeşmi siyah feryadenle, Oynattım! Senden dinledim en güzel romanı. Aşağıdan titrettim! Dağlarıma kar vermeyen, Dünyayı... Hakkımı helal ettim, Verdim dünyalığımı... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() BüYüKBaŞ HaYVaN
O benim Kuyruğu titretmemi bekliyor Önüme Gıdım gıdım üç lokma veriyor Ona da Göz koyuyor şer düşüyor Yatağıma mahremime ocağıma Balıklama dalıyor Hani benim Recebim Sarı lira vereceğim Huzurda seni hesap bekliyor Kör tuttuğunu severmiş Bu hayvan bir bizi görüyor Koynumuza giriyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Büyülenmişim
Bu gördüğüm ilk fırtına Ateş gerek mum yakmaya Nuru nurdan çalabilsem Teninde cümbüş düğüm var Sözümü al ki sıkılma Yürek lazım düş kurmaya Esareti kırabilsen Maden o gümüş hüzün kâr Kadere kabahat bulma Uyum fora uyumuma Besmeleyi çekebilsem Büyülenmezdim suyuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çadır
İstanbul'un cadde sokaklarında Yedi tepesinden bulutlarına Geldim gidiyorum yolculuğunda Çadırda başladı çadırda bitti Misafir misali iki dakika Özlem mi ihtiras mı bu hatıra Ne savaş ne yarış çekim ihlali Öylece başladı öylece bitti Buluşma noktası hatta imlası Kanunu kuralı yazım hatası Yerleşik düzeni meskun mahali Çadırda başladı çadırda bitti |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çal Gitarı
Elinde gitar çal yavrum çal O parçayı kalbimi çalan Bir iki tınıyla başladı Parçalandığım o an o şan Şikayetçi olmayacağım Muhalefet yapmayacağım Aşmışım kapatmayacağım Canının istediği kadar Garantisi yok bu gecenin Korunması çaldığın parça Şevkati sesinde notalar Haykı haykırabildiğin kadar Seni seviyorum dünya dar Sana söylüyorum aşikar Sahne senin şarkın benim çal Senin bende kalan parçan var |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çanakkale
Allahım! .. Çanakkale Şehitleri nin haklarını, Bize helal eyle! Titrerim! Uyuz enik gibi, Baktıkça şimdi ki, Gençliğe! .. Hakkı KAYA Ekim 2004 Şehitlikte ki siperler de, çöpleri görünce..... |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|