![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Iki emekli parkta güvercinlere yem atiyorlardi ,
Birinci ihtiyar : -"Su güvercinlere ne zaman yem atsam , siyas etcileri hat irliyorum " dedi . Diger ihtiyar; - neden...??? diye sorunca ekledi ; "Yerde dolasirlarken elimizden yiyorlar, havalan inca kafamiza s*********
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ülkenin birinde İçip kafayı bulan bir sarhoş, sokakta 'öküz başbakan öküz başbakan' diye sayıklıyormuş. İki polis adamı karakola götürmüşler.
Sonra adam mahkemeye çıkmış. İdam cezası almış. İdam edilmeden önce cezasının nedenini sormuş: -Bu ülkede demokrasi vardı hani? Herkes istediğini söyler. -Senin suçun o değil ki.. Devlet sırlarını açıklamak...
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 20. yüzyilin basinda bir evde kucuk bir cocuk babasina sormus:
- "Baba!, kedilerin kuyruklarini kesip kemer yapmak günah midir?" Baba ilgisizce; - "Günahtir evladim" demis - "Peki baba zencilerin derilerinden paspas yapmak günah midir?" - "O da gunahtir evladim" - "Peki baba japonlarin beyinlerinden corba yapmak gunah midir?" - "Ooofff! o da günahtir evladim" - " Peki baba yahudilerin yaglarindan sabun yapmak gunah midir?" Baba en sonunda dayanamaz: - "Degildir ulan. oooff bee Adolf , nerden aklina gelir boyle sorular sormak?!..."
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün yıldırım akbulut yolda iki otostopçu dönmeyi arabasına almış.
Bir süre gittikten sonra dönmelerden biri, -Biz dönmeyiz demiş, Akbulut da, -Bu kadar yol geldikten sonra dönülmez zaten. demiş....
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dağistanlılar kavga etmeyi çok severlermiş. Bir gün rusun biri Dağistanlının arabasına çarpar. İçinden 3 Dağistanlı çıkar ve adama:
-"Kavga edecez" der. Rus: -"Abi affet özür diliyorum" -"Yok biz kavga edecez" -"Abi polis çağıralım hata kiminse ödesin" -"Yok kavga edecez" -"Tamam abi ben sizin hasarı ödiyim kavga etmeyelim" -"Yok baba biz kavga edecez" -"Abi ben sizin hasarı ödiyim alın araba da sizin olsun" -"Mümkün değil kavga edecez" -"Abi tamam ama böyle kavga olur mu, 3 e 1 olmaz valla" Ve Dağistanlı lideri yanındaki arkadaşına döner ve: -"Geç lan karşıya kavga edecez.."
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün başbakan çocuk parkından geçerken çocuğun birinin uçurtmasını indirmeye çalyştığını ama bir türlü indiremediğini
görmüş ve yardım etmek istemiş. Çocuğa: -'Ben sana yardım ediyim demiş.' çocuk ise şöyle demiş: -'Sen onu indiremezsin amca, çünkü üzerinde enflasyon yazıyor.'
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Padisah ile vezir tartismaya baslamis. Padisah vezire,
-"En büyük ve en güçlü olan benim. Sen benim emrimdesin!" demis. Vezir, -"Hayir ben büyügüm. Ordunun basinda ben savasiyorum, sen sadece mühür basiyorsun" diye itiraz etmis. Tartisma uzayinca Padisahla vezir, bir çobanin yanina gitmisler ve konuya hemen girmemek için çobana sormuslar: -"Senin koyunun mu büyük, inegin mi?" Çoban sasirmis sasirmasina da, soranlar da Padisahla vezir. -"Inegim" demis. -"Keçin mi büyük, öküzün mü?" Çoban -"Öküzüm tabii" deyince, asil soruyu yöneltmisler çobana: -"Söyle bakalim, Padisahin mi büyük, vezirin mi?" Çoban hiç düsünmeden yanit vermis: -"Vallahi ben bu hayvanlari tanimiyorum!"
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Donald Ramsfeld ölmüş ve cennete gitmiş.. Aziz Peter'in karşisinda
cennetin kapsinda duruken arkasinda saatlerle dolu çok büyük bir kapi görmüş ve sormuş: -"Bu saatler ne böyle??" Aziz Peter cevap vermiş: -"Bunlar yalan saatleri. Dünayadaki herkesin bir yalan saati vardir.. Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.." Ramsfeld: -"OO, peki bu kimin saati?" -"Bu Azize Teresa'nin saaai.. Ibre hiç bir zaman oynamadi, yani hiç yalan söylememiş.. -"Inanilmaz" demiş Ramsfeld. "Peki bu kimin saati??" Aziz Peter cevap vermiş: -"Bu Abraham Lincoln'ün saati.Ibre iki kez hareket etti, yani Abraham tüm yaşaminda sadece iki kez yalan söyledi.." En sonunda Ramsfeld dayanamamiş ve sormuş: -"Peki Bush'un saati nerede??" -"Bush'un saati Isa'nin ofisinde, Isa onu vantilatör olarak kullaniyor.."
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vatandaşın biri ölüp Sırat Köprüsünü de geçince, bir suyun kenarında üzeri küçük çanlarla dolu büyük bir ağaç görür. Bu çanların ne işe yaradığını merak ederek bir Meleğe sorar.
Melek: "Dünyada her defasında bir yalan söylendiğinde bu çanlardan biri çalar," yanıtını verir. Tam o esnada ağaçta ki bütün çanlar birden çalmaya, şıngırdamaya başlar. Şimdi ne oldu diye vatandaş tekrar sorar? "Hiç der Melek, sakince. Parlementolardan biri toplandı da...!"
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Birgün A.Necdet Sezerle Ecevit avrupada bir konseye katılıyorlar bizimkiler tam yemeğe başlayacaklar ecevitin gözü sezere takılıyor sezer o anda vay be ne güzel kaşık bunu semraya götürsem iyi sükse yaparım deyip kaşığı cebine indiriyor bunu gören ecevit içinden ulan bunu rahşan semrada görürüse oda ister deyip bitane araklamaya karar veriyor tabi konseyde herkesin önünde bir çan var kaşığı buna vurunca konuşma sırası sana geçiyor ecevit tam kaşığı alacak kaşık çana çarpıyor bunu üzerine ecevit bizi davet ettiniz sağolun deyip olayı kapatıyor tam tekrar davranıyor yine çarpıyor yine yine derken ecevit sinirleniyor son bidefa daha alacakken yine çarpıyor bu sefer ecevit diyorki: Bakın size bir sihirbazlık yapacam şimdi şu kaşığı göüyorsunuz dikkatli bakın şimdi bunu alıyorum cebime indiriyorum bakın sezerin cebinden çıkıyor
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|