![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Adam oğlunun odasının önünden geçerken hayretle bakakaldı. Yatağı güzelce toplanmıştı ve odası hiç olmadığı kadar derli toplu görünüyordu. Sonra adam yastığın üzerine bırakılmış mektup zarfını farketti. Üzerinde "Babama" yazıyordu. Aklından geçen bin bir kötü düşünceyle mektup zarfını açtı ve titreyen elleriyle mektubu okudu: -Sevgili baba; Sana bu satırları derin bir pişmanlık ve üzüntü içinde yazıyorum. Kız arkadaşımla kaçmak zorundaydım çünkü seni ve annemi yaşanacak rezaletten uzak tutmak istedim. Gerçek tutku ve aşkı ben jale ile buldum ve o öyle tatlı ki anlatamam... Şunu biliyordum siz onun vücudunun her yerine taktığı küpeleri,derisine işlettiği dövmeleri, kendine has o çılgın giyim tarzını asla ama asla onaylamayacaktınız ve tabi benden çok büyük olmasıda bir sorundu. Fakat benim için bunlar değildi gerçek tutku ve gerçek aşk... Baba jale hamile! jalenin dediğine göre çok mutlu olacağız. Ormanda kendine ait bir karavanı ve tüm kış yetecek kadarda yakacağı var.Bir sürü çocuğa sahip olma düşüncesi rüyalarımızı süslüyor. Jale benim gözlerimi esrar gerçeğine açtı ve artık biliyorum ki esrar kimseye zarar vermez. Esrar yetiştirecek ve insanlara pazarlayacağız ve yine bu sayede ihtiyacımız olan kokoin ve ekstaziye ulaşacağız. Artık tam anlamıyla bilime yalvarıyoruz dualar ediyoruz şu AIDS'in çaresi bulunsun ve Jale sağlığına kavuşsun diye... O kesinlikle iyileşmeyi hakediyor. Endişelenmeyi bırak baba ben 15 yaşındayım ve kendi başımın çaresine bakabilirim. Eminim birgün geri döneceğiz ve sen kendi torunlarını tanıyacak, seveceksin Oğlun cihan NOT: Baba yazdığım mektubun tek kelimesi bile doğru değil. Ben Mehmet'lerdeyim. Sadece sana; masamın üzerinde seni bekleyen karneden daha kötü şeylerin olduğunu hatırlatmak istedim.
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Vanilyalı Dondurma Aldığımda Otomobilimi Çalıştıramıyorum
General Motors şirketinin Pontiac marka otomobil departmanına gelen bir şikayet mektubu şu satırlardan oluşuyordu: "Her akşam yemekten sonra ailecek dondurma yeme alışkanlığına sahibiz. Fakat bir çok dondurma çeşidi olduğu için her yemekten sonra ne çeşit dondurma yiyeceğimize hep karar veririz. Ben de markete gider alırım. Geçen ay otomobilimi değiştirip yeni bir pontiac aldım ve o günden beri markete gidip gelmek benim için sorun olmaya başladı. Çünkü ne zaman vanilyalı dondurma alsam market çıkışında otomobilimi çalıştıramıyorum. Fakat başka çeşit bir dondurma aldığımda arabam gayet güzel çalışıyor. Bu sorun size çok saçma bile gelse, benim çok ciddi olduğumu bilmenizi isterim. Vanilyalı dondurma aldığımda arabam çalışmazken, neden başka dondurma aldığımda arabam çalışıyor?" Kolaylıkla buruşturulup atılacak bir şikayet mektubu gibi görünüyor, değil mi? Öyle de olabilirdi. General Motors yetkilileri bu şikayet mektubunu bir kenara atabilirdi, müşterinin sorusuda sonsuza dek yanıtsız kalabilirdi. Ancak General Motors şirketi olayı araştırması için bir mühendisi görevlendirdi. Mühendis, nezih bir muhitte oturan, iyi eğitim almış Pontiac sahibiyle karşılaşınca biraz şaşırmıştı, böyle bir konuda dalga geçecek birine benzemiyordu. Akşam yemekten sonra yapılan dondurma alışverişine birlikte çıktılar. Vanilyalı dondurma alıp geri döndüklerinde, gerçekten de otomobil çalışmıyordu. Ertesi akşam çikolatalı dondurma aldılar ve araba çalıştı. Üçüncü akşam sıra çilekli dondurmadaydı ve araba yine çalışıyordu. Son deneme turunda vanilyalı dondurma alındı ve maalesef araba yine çalışmadı. General Motors yetkilisi şaşkındı. Bir mühendis olarak, arabanın vanilyalı dondurmaya alerjisi olduğunu düşünmek pek akıllıca gelmiyordu. Bunun üzerine ziyaretlerine bir süre daha devam etti. Olayın günün hangi saatinde olduğunu, hangi tip benzin kullanıldığını, gidip gelme süresini ve daha pek çok ayrıntıyı incledi. Kısa bir süre içinde de ilk ipucunu elde etti. Vanilyalı dondurma almak diğer çeşitlere oranla çok daha kısa sürüyordu. Çünkü en çok aranılan ürün olan vanilyalı dondurma marketin hemen girişindeki dolapta satılıyordu. Diğer dondurma çeşitleri ise marketin en arka kısmında kurulu bir tezgahtan seçiliyordu. Herhangi değişik bir çeşidi almak bu yüzden çok daha uzun sürüyordu. Şimdi mühendisin karşı karşıya kaldığı soru şuydu? Otomobil neden daha kısa süre içinde geri dönünce çalışmıyordu? Zaman faktörü işin içine girince mühendis sorunun cevabını bulmakta zorlanmadı. Sorun, motor soğuduğunda devreye giren buhar kilidinden kaynaklanıyordu. Bu kilit, normal şartlarda motor durduktan hemen sonra devreye girip çalışıyordu ve çikolatalı yada çilekli dondurma alana dek geçen süre, motorun tekrar çalışması için yeterli soğumaya imkan tanıyordu. Vanilyalı dondurma *******inde ise süre çok kısa olduğu için motor soğuyacak vakit bulamıyor ve buhar kilidi devreye girmiyordu. Bu öyküden de anlaşılacağı gibi, komik hatta asılsız gibi görünen bir müşteri şikayeti bir şirketin ürün geliştirmesinde kullanabileceği değerli bir veri haline dönüşebiliyor. Müşteri şikayetlerinin değerlendirildiği zamanlarda bir kurum için hediye niteliği taşıdığı bilinir. Bu gerçek öykü, garip bile olsa müşteri sorunlarının ve şikayetlerinin ürün ve hizmet geliştirmeye olan katkısının önemini gösteriyor.
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Televizyon, gazete ve dergilerde hemen hergün takip ettiğimiz
meşhurlar... ünlü spikerler, popçular, politikacılar... bakın neler demişler... KADIN ŞARKICI DALINDA 1. "Estetik haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar..." Petek Dinçöz 2. "Ses, bedende en geç yaşlanan organdır..." Nükhet Duru 3. "Yıllardır olmamıştı, uzun zamandan beri ilk defa tek partili koalisyon oluyor..." Nil Karaibrahimgil (Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu) 4. "Afrika'dan yamyam getireceğiz..." Ebru Gündeş (Balayına giderken) 5. "Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum..." Ceylan MANKEN DALINDA 1. "Kel miyim, topal mıyım gidip de yasak bir ilişki yaşayayım..." Didem Taslan 2. "Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim, ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir..." Deniz Akkaya 3. "Şimdiye kadar beraber olduğum erkek arkadaşlarım beni darmadağın etti..." Gizem Özdilli 4. "Bu tür şeyler gerçek hayatta da, normal hayatta da yanına yaklaşmam artı sevmem..." Tuğba Özay 5. "Erkeğimi asla kahvaltısız bırakmam!.." Şenay Akay POLİTİKACI DALINDA 1. "Füzelerle savaş kazanabilirsiniz, ama füzelerin üzerine oturamazsınız..." Deniz Baykal 2. "Afrikalı zombiler gibi..." Bülent Arınç 3. "Sekiz yıl Özal'a verdiniz, onun iki yılını ananıza verin, o zaman Türkiye şahlanır..." Tansu Çiller 4. "Powell'ın ziyareti daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu, ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır..." Abdullah Gül 5. "Ben 1960'larda çalışma bakanlığı yapmıştım. Yani tam hatırlamıyorum ama 1995'e kadar sürdü bu görevim..." Bülent Ecevit KADIN SUNUCU DALINDA 1. "Evet, bugün perşembe, haftanın son günü, yani bugünü saymazsak..." Pınar Altuğ (TRT'deki programında) 2. "Sıfır puan kazanırsaniz toplam puanınıza sıfır puan ekleriz..." Ebru Şallı (Pazar Yıldızı adlı yarışmada) 3. "Siz ben olmuşum, ben siz olmuşsunuz..." Esra Ceyhan (Huysuz Virjin'e rüyasını anlatıyor) 4. "Tuğba Özay'ı alkışlayan gruba bakıyorum, büyük bir çoğunluğunu kadın ve erkekler oluşturuyor..." Ece Erken (Passaparola'da) 5. "Bütün o elektronik şeyler aslında biraz mekanik kaçıyor..." Gülben Ergen (SMS, e-card gibi yöntemlerden hoşlanmadığını belirtmek istiyor) ERKEK SUNUCU DALINDA 1. "Yani şimdi sizin annenizin bütün evliliklerinden elde ettiği toplam çocuk sayısı kaç?" Sinan Çetin (Film Gibi programında konuğa) 2. "Süreyya Ayhan sizin cinsiniz bilirsiniz..." Tarık Tarcan (En Büyük Yarışma'da kadın yarışmacıya) 3. "Makul ağla!.." Savaş Ay (A Takımı'nda sinir krizi geçirttiği Niran Ünsal'a) 4. "Ben, aşkı iki kişinin yaşamasından yanayım..." Vatan Şaşmaz 5. "Bu çocuk üçünüzden!.." Erman Toroğlu (Karar Anı adlı programda, karı-koca ve sevgiliye söylüyor) ERKEK ŞARKICI DALINDA 1. "Siz düşük yapma halini, her şeyi olan Richard Gere'in mutluluğu Hindistan'da aramasına da benzetebilirsiniz. Düşünsenize, her şeyiniz var ama mutlu degilsiniz..." Çelik Erişçi 2. "Müzikte tek eksiğim opera..." Doğuş 3. "İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz. Bu deniz, öküze bile ilham verir..." Serdar Ortaç 4. "Her sene bir sene daha geçiyor..." Tarkan 5. "Ben, yıllardır süregelen ve gitgide gerileyen arabesk türkücü imajını roketlemek istiyorum. Arabaların torpidolarında en arkada duran kasetleri önlere çıkartmak istiyorum..." Özcan Deniz DİZİ OYUNCUSU DALINDA 1. "Tangoya başlarken kadınlar sağ ön, erkekler sol arka ayaklarıyla başlar..." İpek Tuzcuoğlu 2. "Laf olsun diye bir şey söyleyecek bir kadın değil o, mutlaka altını doldurur!.." Tamer Karadağlı (Hülya Avşar için) 3. "Şimdi ben gitsem Amerika'yı ikna etmeye çalışsam beni iplemeyecektir..." Mehmet Ali Alabora 4. "Atatürk yaşasaydı, magazin gazetecileri onun da bir frikiğini yakalardı..." Nurseli İdiz 5. "Filmin finalini soran anketler internetlerde yayınlandı..." Özcan Deniz SPOR YORUMCUSU DALINDA 1. "Ağzınla kuş tutsan... ne kuşu?! ejderha tutsan bunlara yaranamazsınız..." Ahmet Çakar 2. "Hayırlı vilayetler..." Ziya Şengül (İstanbul Valisi ile konuşurken) 3. "İyi püskürtmüş!.." Şansal Büyüka (Hakeme tüküren oyuncu için) 4. "İkinci gol De Boer'un ayağının şeyinden oldu, üçüncü gol gene De Boer'un şeyinden oldu..." Turgay Şeren 5. "Bakirelik yalnız bayanda mı olur? Mesela hakemin bakiresi olmaz mı? Yani bozulmamış bir hakem..." Erman Toroğlu HABER SPİKERİ DALINDA 1. "İnsan, hayvan... her canlının yavrusu ne güzel, öyle değil mi sevgili seyirciler?" Defne Samyeli (Show Haber) 2. "Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin sonucu henüz belli değil..." Zeynep Kasımlıoğlu 3. "Bugün çok şey oldu sayın seyirciler..." Can Ataklı (Ana haberi açış cümlesi) 4. "Babayı buldunuz mu?" Reha Muhtar (Haber sunduğu günlerde babasıyla buluşturduğu kıza)
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Baglanamama mesajlarI:
- Bu siteye giris Internet Yuksek Konseyi tarafindan yasaklanmistir. - RTUK bu siteyi,cocuklarin zihinsel gelisimini engellediginden dolayi bir(1) gun sure ile kapatmistir. - Aradiginiz adres Anayasa'ya aykiri bulunmustur. - Site borcundan dolayi kapatilmistir
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Izmir'de bir çöp kutusunda "Buraya çöp atan sıkıyorsa biraz beklesin!"
Pendik'te bir duvarda "Buraya çöp atmayın yakalarsam yediririm o çöpleri" Kasımpaşa'da bir duvarda "Buraya çöp atan Allah katında cezalandırılacaktır" Istanbul / Sefaköy'de bir duvarda "Buraya çöp atan için artık bir şey yazmayacağım... herkes içimden ne dediğimi biliyordur herhalde" Bağcılar'da bir evin duvarında "Buraya çöp atan namussuzdur. Salı ve cuma hariç" Büyükdere itfaiyesinin yan duvarında "Çöp atma ağır konuşurum" Bursa'da bir apartmanın garaj girişinde "Çöp döken şerefsizdir. Yorum yapan da" Istanbul-Kağıthane'de bir duvarda "Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Beşiktaş'ta bir apartmanın önündeki doğalgaz kutusunun üzerinde "Buraya çöp dökmeyin... çok çok çok çok rica..." Izmir'de bir evin duvarında "Buraya çöp dökeni tavana asayım, smaç basayım!" 4. Levent Sanayi'de bir binanın duvarında "Buraya çöp atan eşektir ve yasaktır" Eskişehir otogarı yakınlarındaki bir duvarda "Arsaya çöp atanı severim" Dikili'de bir çöp tenekesinin üstünde "Buraya çöp atmak yasaktır. Insansan anlarsın. Anlamazsan uygun bir zamanda arkadaşlarla öğretiriz" Eskişehir'de bir apartmanın önünde "Buraya gündüz çöp dökmek yasaktır. Gece de yasaktır!" Tekirdağ'da bir evin duvarında "Sayın Afyonlular! Çekirdekleri ve Çöpleri evinizde de mi yerlere atıyorsunuz!" Soğanlı'da bir evin duvarında "Çöp dökmek yasaktır. Bir daha olmasın!" Cihangir'de bir apartmanın duvarında "Hey çöp dökme sakın!" Antalya'da bir evin duvarına devasa harflerle "Buraya çöp döken gevşektir" Diyarbakır'da bir duvarda "Buraya çöp döken hayvansa zaten hayvandır, çocuksa babası hayvandır, büyükse hayvan oğlu hayvandır."
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() oturumunuz suresince bir hatamiz olduysa affola. simdi bilgisayarinizi kapatabilirsiniz. bill gates iyi gunler diler. nereye isterseniz oraya!
kah gulduk kah eglendik, yeri geldi uzulduk, agladik, kizdik...ancak her guzel sey gibi bu turumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda gorusmek uzere, microsoftla kalin... gidiyorsun ama ya donemezsen? hadi hakkini helal et, bill gates'in dualari senin uzerine olsun... windows kapatiliyor bu katliama sessiz kalmayin! her gun dunyada on binlerce windows kapatiliyor.. bunlarin yarisindan Cogu orjinal bile degil... birakin windowslar aCik kalsin... bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarin gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... brovaoooo "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.." bu kadar.. dagilabilirsiniz... beni boyle istedigin gibi kullanip sonra kapatamazsin asil ben seni kapatiyorum bugunu de kazasiz belasiz atlattin verdigimiz rahatsizliktan oturu ozur dileriz bilgisayari gerCekten kapatmak istediginize emin misiniz? belki guC tasarrufu moduna alsaniz daha iyi olur. yarim saat sonra yine aCmak isterseniz hiC olmazsa beni ugrastirmamis olursunuz... "simdi kapaniyorum ama kullanirken ettigin kufurleri anlamadim sanma.. bi dahaki oturumda sorarim ben sana.. " "yedeklemissindir insallah.. hayir bi dahaki aCilista ben ayni ben olmayabilirim de o bakimdan.. eheh" "hadi windows kapaniyor, kapanir, sen dikkat edde ruhunun windowlari aCik kalmasin, gonulcegizin ayazda kalip circir olmasin" niye kapatiyosun?? daha karpuz keseceedik! bana biraz daha fazla ilgi goster ve dinlenmeme izin ver. her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum. musadenle kaCiyorum, sahip. tekrar bekleriz efendim.. bunu saymayiz yine bekleriz. 26 saat online kalmayi basararak bugune kadarki en buyuk eforunu sarf ettin.. afferim boyle bilgisayarla ugrasmaya devam edersen evde kalacaksin.. giyin,makyaj yap ve disari Cik!!!!! bi daha acilirsam ne olayım. e bana musade artik..
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Turistin çilesi başlar gümrükte
Evvela mevzuat neymiş öğrenir Sorduğu her şeye alır cevabı Uydurma izahat neymiş öğrenir Banyoda bulunmaz çoğu zaman su Yatağında pire, tahta kurusu Sinek öldürmekten kaçar uykusu Otelde fecaat neymiş öğrenir Bindiği taksinin yoktur insafı İçer lokantada kurtlu hoşafı Görünce yan yana şortla çarşafı En müspet icraat neymiş öğrenir Herkes bir melektir dövizi varken Yüzüne baklılmaz biterse erken Camilere hayran hayran bakarken İmamla- cemaat neymiş öğrenir Aldanır gelince kolaylık uman Çarşıya çıkanın hali pek duman Ucuzu pahalıya aldığı zaman En ince zenaat neymiş öğrenir Midesi bozulur tabldot yerse Parası çıkışmaz alakart yerse Hele bir de insafsıza düşerse Turiste tenzilat neymiş öğrenir Dayanmak zor diye yazın sıcağa Mini etek giyip çıksa sokağa Kimi göğse bakar kimi bacağa Kompliman, iltifat neymiş öğrenir Olmazsa bunların kimse farkında Memlekete turist gelmez yakında İlgililer Türkiyemiz hakkında Değişen kanaat neymiş öğrenir Türkiyeyi cennet bilen turistler Yanılıp merakla gelen turistler Gelince sevinip gülen turistler Sonunda hakikat neymiş öğrenir
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Neden bozulan otobüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında
onlara mültecilermiş gibi bakarız? * Neden her gördüğümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalışırız? Millet olarak Dünya'da kaybolma kompleksimiz mi vardır? * Neden insanlar birbirlerine sarılınca sağ-sola sallanırlar? *Neden öğrenciler ilköğretimin beşinci sınıfına kadar öğretmene "öğretmenim" diye seslenirken altıncı sınıfta bir anda "hocam" diye seslenmeye başlarlar? *Neden sınavlarda "4 yanlış bir doğruyu götürür" seklinde bir uygulama ile öğrenciler cezalandırılırlar da "4 doğru bil, bir doğru da bizden" seklinde bir kampanya başlatılıp zekaya ve riske girme cesaretine ödül verilmez? * Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır yoksa ondan tırstığımız için midir? *Neden dükkanını kapatıp giden esnaf, kapıya "10 dakika sonra dönücem" yazar, ne zaman gittiğini nasıl anlarız? *Televizyona çıkan insanlar neden kendilerini Türkiye'deki bütün insanların izlediğini sanırlar ? Örn: Şu anda 70 milyon kişi bizi izliyor... *Neden gözlerinden öperim denir? İnsan vücudunda öpülecek daha uygunsuz bir yer var midir? Kimse kimseyi gözünden öpmüş müdür? *Düğünlerde neden "Dom Dom Kurşunu" ile göbek atılmaktadır. "Bir avcı vurdu beni, bin avcı beni yedi" gibi sözler eşliğinde kendinden geçen başka milletler var midir? *Neden bazı kızlarımız şirin bir hayvancağız gördüklerinde" inanmıyorum!" derler, inanılmayacak olan nedir? *Cumartesi ve Pazartesi'nin neden kendi isimleri yoktur? *Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde "en kısa mesafe" neden "indi-bindi" olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mi binilir? Bir terslik yok mudur? * Bir programı kurarken neden "kabul ediyorum" ya da "kabul etmiyorum" seçenekleri vardır? O kadar parayı bayılıp bir bilgisayar programı satın aldıktan sonra "kabul etmiyorum" seçeneğini işaretleyen bir takım saf kişiler mevcut mudur? *Bulmacalarda boru sesinin karşılığı neden hep "ti"dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç "ti" diye ses çıkaran boru görmüşler midir? *Ipana 7 reklamındaki kıza "Ne zamandan beri Ipana 7 kullanıyorsun?" diye soran doktor, Ipana 7'nin yeni bir ürün olduğunu ve reklamdan sadece bir kaç gün önce piyasaya çıktığını bilmemekte midir? *Neden futbol takımı olan Ajax "Ayaks" diye okunur da temizlik ürünü Ajax "Ajaks" diye okunur? * Neden ilanlarda "doktordan temiz araba" diye yazılır? Hipokrat yemininde "arabamı temiz kullanacağım" seklinde bir madde mi vardır? * neden ? neden
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() 1) Bebek nasil olur?
a- Seyin seye seytmesinden olur. b- Gazeteler sertifika karsiliginda verir. c- Süpermarketlerden alinir. d- Erkegin disiyi döllemesiyle olur. 2) Bebek nasil olmaz? a- Sanal sexle olmaz. b- Eksik kupon toplarsaniz gazete vermez. c- Tali yola saparsaniz olmaz. d- Döllenme olmazsa olmaz. 3) Önsevisme nedir? a- Taraflarin ön cephelerini birbirine dönerek sevismeleri hadisesidir. b- Ayrintisal bir teferruat, olmasa da olur. c- Yemeklerde istah açici olarak kulanilan aperitif gibi bir seydir. d- Birlesme öncesi yapilan ask oyunlaridir. 4) Önemli olan boyu mudur, islevi mi? a- Önemli olan bu ekonomik krizden sapasaglam çikmaktir. b- Önemli olan boyu, kilosu ve rengidir. c- Önemli olan islevi, görevi ve yetkileridir. d- Önemli olan islemesidir. 5) Menopoz nedir? a- Bir kadinin erkege poz vermesidir. b- Vatoz gibi bir balik çesididir. c- Hipnozun erkekler tarafindan yapilanidir. d- Kadinin dogurma yeteneginin bitmesidir. 6) En iyi afrodizyak sizce nedir? a- Bir sise konyaktir. b- Amonyaktir. c- Kirkayaktir. d- Böyle bir sey yoktur, önemli olan eslerin uyumudur. 7) Çocuga cinsellikle ilgili bilgiler ne zaman verilmelidir? a- Hiçbir zaman verilmemelidir, otursun dersini çalissin. b- Ana rahmindeyken anlatmaya baslamalidir, anca ögrenir. c- Bana ne kendisi ögrensin, bize ögreten oldu mu? d- Uygun yaslarda uygun bilgiler vermelidir. 8) En iyi dogum kontrolü hangisidir? a- Hiç iliskiye girmemek. b- Iliskiden sonra kadinin amuda kalkmasi. c- Esten baska birisiyle iliskiye girilmesi. d- Çiftlerin tercihine ve bedenine uygun bir yöntem seçilmelidir. 9) Fanteziler hakkinda ne düsünüyorsunuz? a- Benim iyi bir is bulma fantezim var. b- Fantezi müzigin hastasiyim abi. c- Fantezi deyince benim aklima dis protezi gelir. d- Fanteziler eslerin cinsel hayatlarini renklendirebilir. 10) Cinsel bilgilerinize güveniyor musunuz? a- Elhamdülillah güveniyorum. b- Sapina kadar erkegiz icabinda. c- Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin abi. d- Güveniyorum ama yeni bilgiler ögrenmeye de açigim.
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tek abdestle bes vakit namaz kilmak için iki büklüm kivranan kisi tabii ki Türk'tür.
Desenlerini çok begenerek aldigi yeni bir mobilyanin üstünü baska bir örtü örterek kullanan kişi Türk'tür. Çayi, çay tabagina döküp içen bir Türk degil midir? Geçirdigi bir trafik kazasindan sonra kanlar içinde çikip, çarpilmis arabasina üzülen kisi Türk'tür. Tüp kaçiriyor mu, kaçirmiyor mu diye kibrit yakip kontrol eden Türk'ten baskasi olabilir mi? Yemekte eti biçakla degil, çatalin yaniyla kesmeye çalisan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür. Kirmizi isikta durdugunuz için size ancak bir Türk bagirabilir. Otoyolda, otomobilin gaz pedalina tugla koyup, yorulmadan kullanma fikri bir Türk'ündür. Ancak bir Türk, Cola'yi çalkalayip fiskirtarak asitsiz içmeyi akil edebilir. Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasini naylona sarmis, üzerine de ambalaj lastigi geçirmis birini görürseniz hemen boynuna sarilin Türk'tür o. On yillik bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarini çikarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|