![]() |
![]() |
#221 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Buralarda Çok Yalnızım Baba...
Buralarda çok yalnızım baba Tıpkı senin yalnızlığın gibi Kalabalıkların içinde Bir başımayım. Dışarıda kar yağıyor İçimin yangınına inat Her kar tanesi Karşıki evlerin çatılarına değil İçime düşüyor elif elif Sığırcıklar ellerime konuyor sarı siyah Selviler kucağıma Eğilip uzansam Toprağında biriken karlara dokunacağım. Senden çok uzaklarda Artık senin kadar yaşlıyım baba Saçlarım seninki gibi kırlangıç Gözlerim senin yorgunluğunda İçimde Sinop kadar hasret Akliman kadar |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendine Bağlama Bu Kadar Beni Akliman...
Kendine bağlama bu kadar beni Akliman Sonra ne yaparım senden uzakta Kim sarar yaralarımın derinini Kim örter kumlarını üstüme Gece misali Ağlarda çırpınır balık Mezeyi özler bir yanı Bir yanı da sevgilininin dudağını Çingene palamudu gibi Çok öncelerden düştüm ocağına Dalgaları al gel Sar beni kucağına... Altın dişli bir kadın gördüm Sanırsın seni vurmuş damağına Topaz’la kehribar arası Serpilmiş kumsalına Akliman şimdi iki dudağımın arasında Mavi bulutlar elimde |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Özlersen Beni!...
Sevgilim bir gün özlersen beni Nihavent şarkılarda dinle sesimi Akşam karanlığında ak yıldızların En parlağında gör hayalimi. Biliyorum yine çok uzaklarda Hasret mısralarında anarsın beni Postada mektubumu bekleyemezsen Esen rüzgârlardan al haberimi. Güllerin tomurcuk yanaklarında İçki şişelerinde, kadehlerinde Nerde olursan ol, her andığında Dokun yüreğine, duyarsın beni. Ellerin soğuktan donarsa bir gün Özlersen nefesimi, sıcaklığımı Silme gözünden akan yaşları |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yüreğim Orda...
Öyle özledim ki memleketimi Anam, babam, yârim, her şeyim orda Unutamadım hiç çocukluğumu Ben buralardayım, yüreğim orda. İlk nefesi aldığım küçük kasabam Suyunu içtiğim çeşmeler orda İlkokul, orta, lise ve ilk arabam Topacım, çomağım, sapanım orda. Her nefes alışta alır aklımı Dekovil hattını, çay kenarını Kurtuluş Okulunu, tahta sıramı Unutamadım çünkü yüreğim orda. İlk güzel sözleri öğrendiğim yer İlk sevda ateşiyle tutuştuğum yer Allah’ım sen ona u |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben Seni Olduğun Gibi Sevdim...
Ben seni olduğun gibi sevdim Utangaç ve anlamlı bakışların Ay ışığı vurmuş saçlarınla Herkes den farklı hareketlerin Aşık etti beni sana, Yağmur damlalarının, toprakla buluşması misali Sensizliğin bir adinin da Cehennem olduğunu, Kabus dolu *******imde Bir Melek Kıyamette bile senden ayrılmayacağımı Aya aşık yıldızlar Güneşe hasret papatyalar gibi Her sevgililer günü gibi Sevdim seni sevdiğimi. Hasretler yaşadım sensiz gecen günlerimde Ağladım gökyüzünün sonsuzluğuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Deli Özlem Bu...
Köylu güzelim Dağ kokulu papatyam, Koca bebeğim. Özlüyorum seni, Yalansız bir özlem bu Dolansız, saf bir özlem. Yeni doğan bir çoçuğun Minicik elleri gibi Yumuşak ve mazlum bir özlem bu... Gökyüzü kadar büyük Senin kadar yüce bir özlem bu... Hasretten ağlayanan sevdaıiların Yıllarca kavuşamayanların İki gün bile dayanılamayan bir özlem bu... Ne yapacağini bilmeyen Telefonlar bekleyen Ağlayan, isyan eden Kendisini harap eden bir özlem bu... Yolda yürürken Otobüslere |
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Minik peri ve Serçesi...
Dağlar, bulutlara aşkindan ağlar olmuş, Bir gün ona dokunmak Saniyelik bile olsa onun sıcaklığını Hissetmekmiş tek hedefi.. Her gece, güneşin doğusuyla feryat yakmaya baslar, Ona seslenişi her yeri sallar, İçindeki sevda ateşi gün geçtikce büyür Bazense patlarmış.. Biz insanlar bunlara doğa desek te; Milyonlarca yıldır bir aşk hikayesi Sürüp gidermiş.. Bulutlar, her gün tüm zerafetiyle salarmış eteklerini, Bilmezmiş dağların ona sevdalı olduğunu Onun için her gün ağlayıp , özlemle |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensiz Bir Hafta...
Sensiz geçiyor belki de hayatimin son günleri, Sensiz koskoca, sancı dolu bir hafta.. Hayalin ellerimden tutup Dayanmalısın diye fısıldıyor kulağıma..sessizce.. Sensiz geçiyor belki de hayatimin son günleri, Sensiz gecen her güne bir çizik atıyorum Kalbimin en hassas yerine.. Biliyorum ki; sana kavuştuğum an hepsi silinecek.. Sensiz geçiyor belki de hayatimin son günleri, Damarlarımda aşk iksiri, durmaksızın geziniyor içimde Adin yankılanıyor odamın karanlık ve soğukluğunda, Sonra |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sessizliğin Bile Güzeldir Senin...
Sessizliğin bile güzeldir senin, Gözlerinin parıltısı, saçlarının hoyratlığı, Yeter bazen bana Çayırda gezen bir ceylansın.! Ne aradığını bilmeyen.. Çoğu zamanda bir tavşan, Ürkek, temkinli, atılgan.. Kaçarsın durmak istememecesine. Bense bir serçeyim, Özgürce kanatlarını çırpan Savunmasız, sevgiyi arayan… Sessizliğin bile güzeldir senin, Masmavi denizlerin Mercanları gibi.. Konuşmasan da duyarım içinde yankılananları, Kalbinden geçen her şeyi. Nefesin kadar yakınımdı |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir Garip Duygu Bu Pişmanlık...
Bir garip duygu bu pişmanlık. Anlat desen anlatamazsın derdini, İçini dökemezsin sevdiğine. İçine atarsın,kaybolduğunu sanırsın pişmanlıklarının, Ama yanılırsın. Her şeyin güzel gittiği sırada çalar kapını. Utanırsın yaptıklarından. Sevdiğini düşünürken gelir mesajı, Geçmişini anlatır,pişmanlıklarını. Önce sevdiğin gider, Sonra sonra ruhu. Anlarsın belki doğruyu, Anlarsın belki yaptığın hataları, Yalnızlığınla başbaşa kaldığında. İstedim ki sevdiğim üzülmesin, Kalbi kırılmasın. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|