![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4236
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() .. --- BU AŞK OLMAZ---
gözlerine bakinca icim sizlar sana bakinca icim yanar ellerini titsam kalbim durur seninle konusam dilimi yutmus gibi olurum.. seni izlerken yüzüm güler senin bakisin beni deli divane eder hep yanimda ol bu bana yeter.. ama yoksun cünkü seni ilgilendirmiyorum baskasi var galiba hayatinda ama napalim kader gülmedi bana üzülmicem diyorum kendi kendime ama ne fayda..?!? bosver beni umrunda deyilim zaten sen gitiginde kalbim paramparca oldu zaten..bir kere kirmistin bu yarali kalbimi ama seni affetim..sevmistim cünkü seni..sana olan askimi duvarlara yazdim..ismin hic düsmedi dilimden..sana olan askimi itiraf ettim seni cok seviyorum demistim sende salak gibi BENIMI demistin.. o an anlamistim herseyi..beni sevmiyorsun belliydi canim bitanem bunlar palavra..bana söyledigin yalanlarda..herseyi bosveriyordun beni dinlemiyordun ama hep seni dinlememi istiyordun bende salak gibi dinliyordum..A$KIN gözü kör derler ama..sende bunu bosver zaten hepsi palavra..bunlarin hepsini bosver diyosun ama olmaz bitanem bunu bilmiyorsun..unutsak bile ne fayda is isten gectikten sonra..aramizdaki yasfarkini unutmiyalim bu cünkü ilk sorun..!! bazen sen gelirsin aklima ne güzel a$k yasardik derim varya..ama sonra hersey aklima gelir..beni sevmedigini unutmus gibi olurum..kendi kendime diyom..yasiklar olsun bana cünkü sana deyerinden daha cok deyer verdigim icin..sana ne kadar a$ik oldugumu bilemesin ama senin bana olan askini ben bilirim.. HIC YOK..!! benim sana olan askima ne güzel derim.. senin bana olan askina sadece HA ...tir(YASAK KELİME) LENN derim.. artik abimsin nafile bu saaten sonra edilen emeye..ama bunu bil senden koptugum gün hayatimdan bir parcayi alip gittin.. A$KIMI..!! ama hayat devam ediyor sen olsanda olmasanda far etmez artik cünkü kalbim paramparca..ALDIN A$KIMI GITTIN.. ELVEDA diyom artik ne diyeyim baska.. CANIMA HATIRA..unutulanlar unutanlari asla unutmaz bitanem.. bu siiri seni unutugum anlamina gelmez hala kalbimdesin ve seni seviyorum ben senin gibi bir kalemde silip atamam ama olsun be bitanem benim bi sevdigim söz var =kAdEr UtAnSiN=… |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() O durmadan kaçıyor;
Sen ardından gitmiyorsan; O günün her saatinde saklanıyor, Sen yollara düşüp deli divane aramıyorsan; O sana acıların en büyüğünü tattırıyor, Sen bundan en yüce hazzı duymuyorsan; Boşuna aldatma kendini, Onu sevmiyorsun demektir. Elindeki içki kadehinde, Dudağındaki sigarada , Okuduğun kitapta, Mırıldandığın şarkıda, Söylediğin şiirde, Gördüğün rüyada Ve yaşaman icin Ciğerlerine doldurduğun havada O yoksa; Onun vazgeçilmezliğini anlamamışsan; Onu sevmiyorsun demektir. Renkler onunla değerlenmiyorsa, Örneğin; onsuz kırmızı kırmızılığının, Mavi maviliğinin farkında değilse, Beyaz yalnız o giydiği zaman Güzelliğini haykırmıyorsa, Sabahları onu görünceye kadar Güneş doğmuyorsa Ve onsuz gökyüzü *******i Aya, yıldızlara hasret değilse Onu sevmiyorsun demektir… |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hiç ben beni bu kadar
Yalnız hissetmemiştim Başkasının yüzünden Dirilip ölmemiştim Gözün aydın sayende Ölüyorum bil bende Kurtuluşum yok artık Gelsen de gelmesen de Öğle bir dert buldumki An bile güldürmuyor Hasretin yüreğimi Yakıyor öldürmuyor Canım yanıyor canım Vursan da vurmasan da Düştüm kalkamıyorum Tutsan da tutmasan da Yaşayıp azabını De ki çekecektim Sevmenin gazabını Ben nerden bilecektim Yaktı beni gözlerin Bilsen de bilmesen de Bitti seven yüreğim Sevsen de sevmesen de Bir inat uğruna, ayrıldık seninle Bu sevgiye istemeden son verdik Hem sana hem bana oldu bak yazık Sen benim sevgilim değilsin artık Bende son bir Mektup, sende hıçkırık Elimde kalan son kadeh o da kırık O günleri keşke hiç yaşamasaydık Sen benim sevgilim değilsin artık Sevdiğini söyleme buruk kalbime Seni öylece gömdüm en derine Dönsen de bakmam artık gözlerine Sen benim sevgilim değilsin artık Teselli etme beni tutma ellerimi Çoktan aldı başkası senin yerini Tanrı affetse ben affetmem seni Sen benim sevgilim değilsin artık... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serseri Telaşlarda Ömür
Akmayan yaşlar çağıldar Gönlümün her köşesinden Her gün Mecnun... Her gün Leyla.. Bir Yunus'tur, olgunlaşır çileyle Serseri telaşlarda ömür... Bilinmez; Kim ne yer...Ne içer Kim sevilir...Kim yerilir Bir kavgadır..Bir kin.. Unutulmuş sevgilerde,unutulmuş insanlık Oysa; Bir ten.. Bir can... Bir ten, bir can.. Gidenin hangisi dönmüş oradan... Yılların teleşında, kin kusmak niye, Niye kan kusmak.... Unuttuk - can -demeyi -Can-çıkmada bedenden Hava; Sisli-puslu Ha yağdı...Ha yağacak, yağmur Kış bembeyaz, saçlarda, Buruşmuş gömlek gibi ten! Nedir hala bu telaş...Bu koşuşturmaca.. Açmak varken sevgi penceresini... Uzanmak dururken yıldızlara..Güneşe.. Solgun umutlar Can vermede...Kafeste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kurşun serseri ise,sıkanlarmı efendi!
Silah almış eline Kendini er sanıyor Erlik senin neyine Gözyaşları kanıyor Yamrı,yumru elleri Bilekleri titriyor Aval,aval gözleri Mermiler sektiriyor Cühelanın efesi Dağlardan indi düze Hoyratlığın nefesi Gece çatar gündüze Süzülüyor meclise Namı hünkar beğendi Kurşun serseri ise Sıkanlarmı efendi Ya çakırkeyf ya ahmak Silahından habersiz Zevk alıyor avanak Mermileri adressiz Ya bir sabi'yi bulur Ya bir körpe fidanı Masum gibi kaybolur Masumluğun şeytanı Adı kazaya çıkar Davetkarı haytası Ardı sıra ağıtlar Canı yanan başkası Erlik seni neylesin Cehalet çukurusun Ah bir çalışsa beynin Belki fikre durursun Karabatak gibisin Garabet penahısın Kurşundanda betersin Sen kimin günahısın |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adımız Serseri
Yanlış zamanlarda doğmuş yanlış adamlardık! Adımız bile yanlış yazılmıştı hüviyetimize Ama onurluyduk Ne bir karıncayı incittik ne de bir kavgadan kaçtık En fazla şehrin duvarlarını kirlettik sevgilinin ismiyle Hani yetmişliği devirdiğimiz o sarhoş *******de Oysa bu yaptığımız bile Tertemizdi bizim gözümüzde... Toplanınca biraraya hep söverdik bu şehre oysa, şehir onlarındı, sokaklar bizim dünya onlarındı, sevdalar bizim! elinden şekeri alınmış ağlayan bir çocuk gibi, avutulmak isteyen yüreğimize hep deli dediler deli! anamızdan başka kimsenin bilmediği adımızaysa serseri! Oysa, nerde bir kuşun kanadı kırılsa, ilk bizim canımız acırdı nerde bir ana ağlarsa bizim gözlerimiz dolardı... yani adamdık adam gibi! Ağlamasını da bilirdik sevmesinide mahallenin kızlarının camlarda beklediği gençlerden de öte sabahı camlarda bekleyen gençlerdik... ölürdük ulan ölürdük! bir çift gözün hatrına ölürdük! kimseler görmezdi güneşin gözlerini yalnızca biz görürdük! Dedim ya, Yanlış zamanlarda doğmuş yanlış adamlardık Ondandır heralde, Herkesi bizim gibi “ADAM” sandık! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölmek Kolaydır Bu Serseri *******de
Ölmek kolaydır bu serseri *******de Gözlerini kapatmak son defa Bu bozgun deltasına Güle güle dercesine El sallamak... Ölmek kolaydır bu serseri *******de Duyduğun o son pişmanlığın Fayda etmeyeceğini bile bile Kucak açmak sonsuz karanlığa... Ölmek kolaydır bu serseri *******de Ruhunu teslim etmek Çok uzak diyarlara Acı,sonra sızı Sonrası karanlıktır... Ölmek kolaydır bu serseri *******de Gözlerinin önünde yitip gitmek Her gün her saniye öldürür beni Bilmezsin belkide Bilemezsin Benliğim öldürür beni aslında Can çıkar bedenden Kalbimdeki yara kalır Ve hiçbir hekim bulamaz çareyi Bu ölümcül vakaya... Ölmek kolaydır bu serseri *******de Bir dize mısrada yitip gitmek Şarabın son damlası gibi Yok olmak,karanlığa gömülmek Yüzüne dokunamadan yitirmek son direnci Ve baktığında son kez yüzüme O buruk sevinç son kez çarpmaktadır gözlerine Bir sille gibi Bir tokat Belki de acı bir itiraf... Ölmek kolaydır bu serseri *******de Sessizce yitip gitmek Ve hiç kimsenin bilmediği bir mekanda Yol almak sonsuz sensizliğe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serseri Kalbim
Şu dünyada yanlışlıklar,haksızlıklar çok mu çok. Şikâyetçi olanları sorarsan, hesabı yok. Paki neden, nasıl? diye sormak sana mı düştü, Görülüyor ki herkesin bu laflara karnı tok, Kimi menfaatinin etrafında bir pervane. Kimi yalnız kendi sevdiklerine olur divane. Bu bencillikler ve egoistlikler nedir diye, Haykırmışsın duyarlar mı,sanki bundan kime ne? Herkes hem doğruluktan,dürüstlükten dem vurur. Nerede çirkin, yamuk iş varsa selam durur. Şu dünya sanki koskoca pis bir bataklık olmuş, İnsanları da sivri sinek, artık gör ne olur. Benim bu sitemlerim hep kendimedir, kendime. Üzülmüşüm,kahrolmuşum,bundan kime ne kime. Kim bilir kaç ok yarası var şu göğüs kafesimde, Hele bir açın da bakın şu Şahin’in kalbine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Serseri Şair
Yüreğimi yüreğine çevirdiğimden beri Ben oldum hem şair hem de serseri Aklımı alıp da, ettin benden beni O gün bugündür, sendedir bu serseri Yalanım yok seviyorum desem seni Der misin ben de seviyorum seni? Bu sözle inan mesut edersin beni Cevabını düşünmekten oldum ben bir deli |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Çoktan Öldü Serseri
Üşüyorum Yağmur iliklerimde Aciz bedenim Titrek bir sokak lambası altında Mülteci kaderine Çıkınımda sevdadan kalma kırıntılar Umut ötesinde umutsuzluk türküleri dilimde Üşüyorum Yağmur yüreğime sancı Ardımda sır bıraktığım bir tek o hancı Adımı unutsa da unutmaz acımı Gece karanlık Yağmur bir türlü dinmiyor üşüyorum Üstelik saç sakala karışmış Beni kimse görsün istemiyorum Hani yıkıldı demesinler Hani seni suçlamasınlar diye Anlasana sana hala toz konduramıyorum işte Bütün gece iliklerimde yağmur titriyorum Minarelerden dökülürken ezan sesi Sesiz bir çığlıkla ben senden gidiyorum Çoktan öldü serseri |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|