![]() |
![]() |
#2371 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dört universite ogrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini
kacirirlar, sinav ertesinde hocalarini yakalayip, zarzor bindikleri arabanin lastigi patladigi icin sinavi kacirdiklarina ikna ederler. Kadın, yalvarmalarina dayanamayarak, bu dört arkadasa sinavi 3 gun sonra yapacagini soyler. Sinav gunu geldiginde, matematik hocasi bizim dortluyu sinifin dört kosesine oturtur. Finali gecmek icin de en az 50 almak lazimdir, sinavda da 5 soru vardir. Sayfanin onundeki 4 matematik sorusu basit sorulardir ve her biri 10 puanliktir. Kagidin arkasindaki soru ise 60 puanliktir ve de soru aynen şoyledir |
![]() |
![]() |
![]() |
#2372 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Geçer geçer
Temel bir gün gölde balık avlamaktadır. Yanına jipiyle bir adam yaklaşır ve Temel'e: "Çok derin mi ağabey göl?" der. Temel: "Yok kurban geçer senin jip"der. Ve sonra jip batar ve adam açılan kapıdan güç bela kurtulur,soluğu Temel'in yakasında alır: "Hani gerçerdim ulan ölüyoduk bee!" der. Temel: "Ne bileyim ben, demin bir ördek geçiyordu valla boynuna geliyodu" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2373 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sıkıysa Öksürsün
Adamın biri fena halde öksürerek eczaneye girmiş ve öksürüğüne karşı ilaç istemiş. Eczacıda ona müshil ilacı vermiş bunu gören kalfa "Yahu usta adam öksürük ilacı istedi sen müshil ilacı verdin"demiş. Eczacıda "İyi ya şimdi sıkıysa öksürsün" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2374 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Beraberler
Kadının biri hayatında iki defa evlenmiş.İlk kocasından 12 , ikinci kocasından da 20 çocuğu olmuş. İki kocasını da rahmetli ettikten sonra sonunda o da hakkın rahmetine kavuşmuş.Toprağa verileceği gün kilisenin başında üzgün akrabaları ve arkadaşları toplanmış.Cenazeyi üstlenen peder görevini yaptıktan sonra alçak sesle ''Sonunda beraberler'' diye mırıldanmış.Bunu duyan kadının yakınlarından biri pedere sormuş ; ''Ne demek istediniz peder.Birinci kocasıyla mı beraber yoksa ikincisiyle mi? Peder cevap vermiş ; ''Bacaklarını kastetmiştim!'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2375 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Azaltıyorum
Karısını yatakta cüce bir adamla yakalamış küplere binmiş. Adam:"Daha iki hafta önce bir daha yapmayacağına dair soz vermiştin ve seni af etmistim. Bu ne rezalet?" Kadın:"Ama kocacığım görüyorsun işte azaltmaya çalışıyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2376 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nasıldı?
İki arkadaş sahil kenarında yürürlerken,kumsala oturmuş,ufuklara dalmış garip bir adam görürler. Biri diğerine der ki: -Bu adam hayatında hiçbirşeyi unutmaz. Diğeri buna inanmaz adama birşeyler sormak ister ve yanına gider. -Sen hiçbirşeyi unutmaz mısın? -Evet! -Peki söyle o zaman 5 sene önce bugün ne yedin? -Yumurta... Neyse, bu diyalog öylece kalır ve aradan 10 yıl geçer, bizim iki arkadaştan meraklı olanının yolu yine aynı sahile düşer.Bakar ki o adam yine orda. Hemen yanına gider ve sorar: -Peki,nasıldı? -Rafadan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2377 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Donald Ramsfeld ölmüş ve cennete gitmiş .. Aziz Pederin karşısında cennetin kapısında dururken arkasında saatlerle dolu çok büyük bir kapı görmüş, ve sormuş :
- Bu saatler ne böyle? Aziz Peder cevap vermiş : - Bunlar yalan saatleri. Dünyadaki herkesin bir yalan saati vardır.. Her yalan söyleyişinde saatteki ibre hareket eder.. Ramsfeld : - OO, peki bu kimin saati? - Bu Azize Teresa'nın saati.. İbre hiçbir zaman oynamadı, yani hiç yalan söylememiş.. - İnanılmaz, demiş Ramsfeld. Peki bu kimin saati? Aziz Peder cevap vermiş : - Bu Abraham Lincoln'ün saati. İbre iki kez hareket etti, yani Abe tüm yaşamında sadece iki kez yalan söyledi.. En sonunda Ramsfeld dayanamamış ve sormuş : - Peki Bush'un saati nerede? - Bush'un saati İsa'nın ofisinde, İsa onu vantilatör olarak kullanıyor... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2378 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika'da adamin biri isine giderken birden anormal bir trafigin
icine duser, ama trafik bir milimetre bile kipirdamamaktadir.Bir sure sonra arabsinin yan camina birisinin tikladigini gorur ve camini acar. -Ne var, ne olmus acaba -Teroristler Bush'u yakaladilar......... Eger 1 milyar dolar verilmezse, ustune benzin dokup yakacaklarmis. -Haa simdi anladim bu trafigi... -Ya iste onun icin, herkesten biraz yardim topluyoruz -Insanlar ne kadar veriyor ortalama olarak -Valla yaklasik olarak 5 'er litre...!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2379 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nuh'un gemisine bütün hayvanlardan bir erkek, bir dişi alınmış. Gemide bu hayvanların ürememesi içinde, erkek olanların cinsel organları alınıp karada geri almaları üzere ellerine birer fiş verilmişti.
Herşey yolunda gidiyordu. Fakat erkek maymunun keyfi hiç yoktu. Çünkü dişi maymun; - Sen ne biçim erkeksin hadi gelsenei bana birşey yapamazsın ki, ohhh ohhh vs., gibi laflarla erkek maymunla sürekli dalga geçiyormuş. Birgün erkek maymun sevinç içersinde, taklalar sevinç çığlıkları atarak ortalıkta dolaşırken, dişi maymun merakla sormuş; - Bu sevinç niye erkek bozuntusu ? Erkek maymun kahkahalar atarak : - Sana karaya çıkınca göstereceğim, çünkü eşeğin fişini çaldım |
![]() |
![]() |
![]() |
#2380 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ..:: LAZ VAMPİR ::..
Bir İngiliz bir Fransız bir de laz vampir havada uçuyorlarmış. Birden İngiliz vampir aşağıya dalmış ve bir dakika sonra ağzı burnu kan içinde çıkmış. Diğer vampirler "ne yaptın" diye sormuşlar o da "şu asağıdaki evi göruyor musunuz?" demiş. Vampirler de "evet" demişler. "İşte o evde bir bakire genç kız vardı, kanı çok lezzetliydi" demiş ve uçmaya devam etmişler. Birden Fransız vampir de aşağıya dalmış ve o da kanlar içerisinde geri gelmiş. Diğerleri ona da "ne yaptın?" diye sormuşlar. O da "şu asağıdaki evi görüyor musunuz?" diye yanıtlamış,"evet" demiş diğerleri "onun yanındaki ahırı da görüyor musunuz" diye devam etmiş. Yine "evet" demişler. Fransız Vampir devamla "işte orada çok güzel bir kısrak vardı onun kanını emdim çok lezzetliydi" demiş. Neyse vampirler uçmaya devam etmişler. Birden laz vampir de aşağıya dalmış ve ağzı burnu kan içinde geri dönmüş. Vampirler ona da sormuşlar "sen ne yaptın" diye. Laz Vampirde "şu aşağıdaki evi görüyor musunuz?", "evet" demiş diğerleri "peki yanındaki ahırı görüyor musunuz?" diye sürdürmüş laz, yine "evet" diye yanıtlamışler, "peki onun yanındaki direği de görüyor musunuz? " diye yeniden sormuş, diğerleri yine "evet" demişler Laz iç çekerek" ha ben görmedim de!" demiş. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|