![]() |
![]() |
#2371 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen beni dört duvar arasında sevdin
Sen benim yanında olmamı sevdin Candan bir söz söylemedin hiç Gelipte sarılmadın Ve içten bakmadın gözlerime Sen beni dört duvar arasında sevdin Benimle gezmedin el ele Demli bir cay içmedin bir bahçede Ve benimle hiç koşmadın sen Sen beni hep dört duvar arasında sevdin Ellerini sımsıkı tutamadım Saçlarını okşayamadım Beline sarılamadım Ve hiç başını yaslamadın göğsüme Sen benim varlığımı sevdin Sıcaklığımı sesimi sözlerimi Sen beni hep dört duvar arasında sevdin Bir kuşun kafesten dünyayı seyretmesi gibi Ben seni sevdim Sen beni dört duvar arasında sevdin Bir mahpusun ranzasını sevmesi gibi Bir balığın akvaryum taşlarını sevmesi gibi Sen beni dört duvar arasında sevdin Ben ellerini istedim Ben birazcık sevgi istedim Ben tatlı bir muhabbet istedim Ben senden çok şey istemedim Sen beni yıpratmak için sevdin Sen beni dört duvar arasında sevdin Bir duvarım üstündeki resmi sevmesi gibi Sevdin beni sen Sen beni korkularınla kuşkularınla sevdin Sen beni çevrendekilerin birbirlerini sevmesi gibi sevdin Ben seni bana özgün sevdim Sen beni dört duvar arasında sevdin Sen beni tamamen seninim sandın Ve susmayı seçtin Konuşmaya ihtiyacım vardı oysa benim Ve kaçırdın hep gözlerini Benim ışığa ihtiyacım vardı Sadece sen vardın senden bir şey yoktu ama Oysa çok az şeyler istemiştim Sen beni dört duvar arasında sevdin Unutma son damlayı taşıranda sendin Kırdın beni özür bile dilemedin Ve sen beni hiç hakketmedin Unutma terk edende ben değildim Sen kendi kendine gittin O zamanlar sende çok istemiştin Bende çok denemiştim Ama bir defa bile seni seviyorum diyememiştim Şimdi bile çok uğraştım ama söyleyemiyorum Çünkü sen beni dört duvar arasında Ben seni boşu boşuna sevdim
![]() |
#2372 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen yoksun...
Boşuna yağıyor yağmur... Birlikte ıslanmayacağız ki... Boşuna bu nehir... Çırpınıp pırpırlanması... Kıyısında oturup göremeyeceğiz ki... Uzar uzar gider... Boşu yorulur yollar... Birlikte yürüyemiyeceğiz ki... Özlemler de ayrılıklar da boşuna Öyle uzaklardayız... Birlikte ağlayamayacağız ki Seviyorum seni boşuna... Boşuna yaşıyorum Yaşamı Bölüşemiyeceğiz ki...
![]() |
#2373 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Boşuna değil her dakika seni hatırlayışım
Boşuna değil her akşam içime bir garipliğin çökmesi Bu şehrin bütün sokaklarında yana yakına seni aramam Boşuna değil boşuna değil pazarları sevmeyişim Durup durup içimin kararması gözlerimin dolması apansız Boşuna değil inan boşuna değil sevdiğim bu dalıp dalıp gitmeler Bu dayanılmaz özlem bu sevda boşuna değil Kolu kanadı kırılmış bir serçeyim senden uzakta Suyu kesilmiş bir çeşmeyim bir gece lambasıyım kırılmış sönük Biliyorum her şey seninle güzel her şey seninle büyük İnan sevdiğim inan yıllardır aradığımsın ömür boyu beklediğimsin Ben bir martıyım yalnız küçük sen dalga dalga denizimsin Koşmak sana doğru yaşamak senin için ve katlanmak her şeye Seninle tek başına değil inan sevgilim inan bunca sevmem Boşuna değil…
![]() |
#2374 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Zerafet diye şu engin dağları,
Aşarsın Deniz, boşuna aşarsın. Eritmek için kalçanda yağları, Koşarsın Deniz, boşuna koşarsın. Altında araba kilot misali Yollarda uçarsın pilot misali Gece de, gündüzde fazla mesai Yaşarsın Deniz, boşuna yaşarsın. Donsuz kalan varken, simli sateni Pabuçsuz olan varken hoş potini, Aç-susuz ölen varken kuş sütünü, Düşlersin Deniz, boşuna düşlersin. Kaç güzelim bulursun huzurunu Hüsam tanır ihanet muzurunu Her gece ellerinle mezarını, Deşersin Deniz, boşuna deşersin.
![]() |
#2375 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hac kapının önünde,hacca gitmene ne gerek.
Defalarca hacca gidiyorsan,senin işin ticaret. Allah'ı kandıramazsın,hesap yerin ahiret. Sen boşuna yorma kendini,boşuna çekme zahmet. Kul hakkı yemişsen,oralarda arama affı. Allah için yapıyorsan,evinde yaparsın tavafı. Bu dünyada dürüstsen düşünme öbür tarafı. Yemişsen yetim hakkı,boşuna çekme zahmet
![]() |
#2376 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bana bir şiir okur musun amca?
Biri sevsin ama bir başkasini, Ayrılmasınlar hiç,acı çekmesinler. Birileri dolaşsın yine sokaklarında şiirin, Dönsün dolaşsın ama aynı yere varmasın, Hep başka yerlerde olsun. Mesela Emirgan’ın meşhur çay bahçelerinde, Ya da Beykoz’da biryerlerde. Anlıyacağın yaşat bana amca. Hani şiirin de ayrı bir dünyası vardır ya, Başka yerleri başka insanları ve diğerlerini. Kimse ölmesin,kimse incinmesin şiirinde. Ondan bu isteğim,ondan hevesim. Ben bıktım buralardan amca, Tut ellerimden al götür beni şiirine, Orada boyayayım ayakkabılarını. Bayacı çocuk olayım yine şiirinde de, Sonra bir şiir de orada oku, Paramı vermeyi unutma sakın, O parayla bir şiir de ben alırım belki. Ömrüme ömür katar,ilelebet yaşarım belki. Büyüyünce bir şiir de ben okurum belki.
![]() |
#2377 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ben bir boyacı çocuğum.
Yaşıtlarım okula gidiyor, ellerinde çantalarla. Onların kitapları var çeşit..çeşit, renk renk kalemleri var. Defterleri kaplı kaplı. Kimi kırmızı,kimi mavi. Ben renk tanımam, boyaların renginden başka. Sandığım düşmez elimden. Hıncım fırçalara yansır. Boyalarım ayakkabıları parlatır... Ayakkabıları parlatır. Oysa ellerim hep karadır. Ve her akşam eve dönüşümde Ellerimin karası yüreğime bulaşır.
![]() |
#2378 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sene 1979
İstanbul caddelerinde bir çocuk Minicik elleri üşüyor Yüklenmiş ağırca bir sandık Kayış omzunu kesiyor Yüreğinden yaralıyor İstanbul caddelerinde bir boyacı Gözler ışıl ışıl Lakin hayalleri yitik Ve bir amca başını okşuyor "Al ufaklık, bu senin yıllar önce bir amca vermişti sana ulaştırmam için" Elinde kocaman kocaman para "Almam" dese de cebine bırakılıyor zorla sene 1999 Erzurum caddelerinde bir çocuk Minicik elleri üşüyor Yüklenmiş ağırca bir sandık Kayış omzunu kesiyor Yüreğinden yaralıyor Erzurum caddelerinde bir boyacı Gözler ışıl ışıl Lakin hayalleri yitik Ve bir amca başını okşuyor "Al ufaklık, bu senin yıllar önce bir amca vermişti sana ulaştırmam için" Elinde kocaman kocaman para "Almam" dese de cebine bırakılıyor zorla Sene X X kenti caddelerinde bir çocuk Minicik elleri üşüyor Yüklenmiş ağırca bir sandık Kayış omzunu kesiyor Yüreğinden yaralıyor X kenti caddelerinde bir boyacı Gözler ışıl ışıl Lakin hayalleri yitik Ve bir amca başını okşuyor "Al ufaklık, bu senin yıllar önce bir amca vermişti sana ulaştırmam için" Elinde kocaman kocaman para "Almam" dese de cebine bırakılıyor zorla
![]() |
#2379 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hep benim içimde lades gibi aklımdaydın
Dua gibi dilimde serabımda kanımdaydın Nefestin içimde bunun sende farkındaydın Sanalda rumuzunu bile unuttum Sanal sevgilim derdim bölünürken uykularım Kabardıkça alabora olmuştu girdapta sularım Tek sanal olmayan adında yaşandı duygularım Sanalda rumuzunu bile unuttum Çuvalladın sonunda birine merhaba derken Duygu himayene girmiştim ******* biterken Artık buzlar gibi soğudum yeminle senden Sanalda rumuzunu bile unuttum Rollünü oskar ödüllü güzel kıvırdın anormal Uzmanmışsın kutlarım iyi idare ettin normal Umarım dengini bulursun ki sende ol skandal Sanalda rumuzunu bile unuttum Tenis topuna çevirmiştin beni fena aldattın Vurdukça ağa taktın sanki maymun yaptın Pinokyo bayan yalnızlığımdan faydalandın İyi ki boyalı düşler döküldüğünde uyandım Sanalda rumuzunu bile unuttum, neydi ?
![]() |
#2380 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() zamansız dünya
umutsuz hayat ağaçsız orman sensiz bir ben...
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 5 (0 üye ve 5 misafir) | |
|
|