![]() |
![]() |
#2381 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..:: ÖKSÜREMİYORUM ::..
Adamın biri çok kuvvetli öksürüyormuş, doktora gitmiş derdini anlatmış. Doktorda adama yanlışlıkla öksürük ilacı yerine müshil ilacı vermiş ve demişki: bir hafta boyunca yemeklerden sonra iç ve yanıma gel. Adam bir hafta sonra gelince, Doktor: Öksürüğün nasıl oldu deyince, Adamda: Cesaret edipte öksüremiyorum ki,demiş. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2382 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ..:: HIZLI İMAM ::..
Çok hızlı teravih kıldırmayı bir marifet sayan hoca efendi arkadaki cemaat kan ter içinde bırakıp namaza devam ederken, camiden içeri geç kalmış biri girer. O sırada yanında bulunan kan ter içindeki adama: "Çok kıldınız mı? Yetişebilir miyim?" diye sorar. Kan ter içindeki adam yeni geleni şöyle bir süzer."Biz içindeyken yetişemiyoruz amca, sen dışarıdan nasıl yetişeceksin.?" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2383 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hazine
Günah çikartmaya giden güzel kiz, papaza : - Bekaretimi kaybettim muhterem peder, dedi. Papaz, görüsünü söyledi : - Bir daha yerine konulamayacak bir hazine elden gitmis! - Iyi ama ben ne yapabilirdim, diye kendini savundu kiz. Anahtari herkeste bulunan hazine nasil korunabilir, muhterem peder? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2384 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen Isine Bak!
Söför, tarlalar arasinda duruverdi. Erkek sordu : - Neden durduk? Lastik felan mi patladi? - Hayir. Hanimefendi "Fazla ileri gitme" dedi de... - O size degildi!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2385 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sarisinlar ve AIDS
Sarisinin birisi erkek arkadasiyla sex yaparken sorar : -Sende aids yok degil mi? Adam hayir der ve devam ederler. Biraz sonra tekrar sorar : - Gerçekten sende aids yoktu degil mi? - Hayir dedim ya. Hem niçin durmadan soruyorsun? Sarisin cevaplar : - Ikinci kez yakalanmak istemiyorum da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2386 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ispanyol Usulü
Paris in ünlü evlerinden birine gelen Amerikali, "Ispanyol Usulü" için yüz dolar ödedi, begendigi bir kadinla birlikte 17 numaraya çikti. Giyinirken kadina : - "Ispanyol Usulü" diye yirmi dolar fazla ödedim, dedi. Ama bu usulün bir farkini göremedim. Kadin açikladi : - Sen de hiç anlayamamissin be Coni! O sirada "Ole" diye bagirdim ya!.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2387 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kulak Tikamak
Banliyö treninde yasli adam dayanamadi, karsinidaki mini etekli güzele : - Kilotunu giymeyi unutmussun hanim kizim, dedi. - Beyamca, ben gençler arasinda düzenlenen bie partiye gidiyorum. Siz konsere giderken kulakliklarinizi takar misiniz?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2388 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Vazo
Adam ve karisi sabah sabah çok kötü kavga etmisler... Adam kapiyi çarptigiz gibi gitmis, kadin da hiç orali olmamis. Derken kadin evde is yaparken birden kapi çalmis. Kadin kapiyi bir açmis, karsisinda çiçekçi dükkanindan gelen bir çocuk vekucaginda da 12 düzine kirmizi gül. Kadin sevinicegi yerde "OFFF SIMDI YANDIM!.." demis. Çiçekçi çocuk sormus : - Ne oldu bayan? Gülleri sevmez misiniz? Kadin : - Çok severim, demis. Ama siz bu kadar çiçek ne anlama geliyor bilmiyosunuz! Çocuk : - Hayir bilmiyorum ne demek? Kadin : - Bu demektir ki önümüzdeki iki haftayi sirtüstü yatmis bacaklarim havaya dikilmis vaziyette geciricegim. Çocuk sasirmis : - Niye ki? Evde vazo yok mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2389 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Hafif Mesrep
Arkadaslari, "hafif mesrep" diye taninan kadina sorarlar : - Sevisirken kocanizla konusur musun? Kadin siritarak cevap verir : - Ararsa konusuruz tabii telefonda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2390 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Performans
Adamin biri, seks hayatindaki sorununa çare bulmak için doktora gider ve sikayetlerini anlatir : - Doktor bey, bana bir seyler oluyor. Sevisirken bir sicak basiyor,terliyorum, bir soguk basiyor, üsüyorum. Yapilan tahlillerde hiçbir seyçikmamasi üzerine, doktor kütüphanesindeki tüm tip kitaplarina bakar ve benzer bir olguya rastlayamaz. Adama hitaben : - Beyefendi, bir de esinizi çagirip onunla konusalim... Ertesi gün, adamin esi gelince doktor durumu kadina anlatir : - Sevisirken esiniz bir terliyormus, bir üsüyormus. Kadin: - Aman körolasica herif, bir Agustosta sevisir, bir de Ocakta!.. |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|