![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() sen yoksun
Sen yoksun deniz yok yıldızlar arkadaşım ya bu gece harika bir şeyler olsun yahut bir bomba gibi infilak edecek başım. Ağzımda eski mısralar uzanıp kalmışım İstanbul minareler odamda gibi gökyüzü temiz ve parlak işte kol kola girmiş en mesut günlerimiz muhalif bir rüzgâr karşı sahilden. Fosforlu ışıklarıyla gökyüzü bir deniz havada kanat sesleri ve çılgın kokular. Deniz yok yıldızlar uzaklaşıyor ben yine ya |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() gideken bir akşam vakti buradan karlar yağıyor üstüme
usulca şimdi her tarafta yanlızlığın soğuk nefesi kırılgım şimdi kimsenin kırılmadığı gibi ölüler ve yanlızlar bu vaputda tek yolcu kırık kalpler içimizdeki tek sancı yüzlerde tuaf bir ifade acı ve pişmanlık var herkesin gözünde param parca şimdi kalbim senin sayende |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bir göz var,gözlerin üstünde,
ne çare,gözlerin savaş içinde. anlamak bilmek,oysa, içten,içe gelen süreci. bu şavaş senin sonuçlarıda, bilsem neye direnç gördügünü, neden kabullenmemek, başlamadan biten,bir hüznü. anlatmaktı düşünmekti, yansıtmaydı gözler, ve anlamadın başlattığın savaşı ıslak bir zemin mekan senin ok tan kirpiklerin ben savunmasız fethi zor her saldırışım biraz daha güçsüz,leştiriyor bedenimi itici ve anladımki sende bana yetecek sen yok |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ben zeten doğarken ölmüşüm
mezar kazmayın ben onun kollarında ölmüşüm canlıyken giydirmiş bana kefeni boşuna tabuta koymayın ben onun kalbinde ölmüşüm ben zaten doğarken ölmüşüm boşuboşşuna mezarıma gelmeyin ben onun gözlerinde sözleinde ölmüşüm |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gün gelirde ayaklarım yorulursa
ellerim tutmazsa gün gelirde oturursam bir mezar başında ağlarsam durmaksızın gün gelirde etrafımda kimse kalmazsa tanımazsa beni sevdiklerim gün gelirde unutursam gülmeyi işte ozaman vursun beni bir hayır sahibi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ve uğraşmak anlamsız
yüzündeki yabancı her geçen saniye bana daha yabancı ve böyle olmasın bildiğim gibi kal sen her geçen saniye dahada zorlaşmasın ve gülümse şimdi bebeğim........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Belkİ O GÜn Benİ Arayacaksin
Her An Her Yerde Benİ Soracak Fakat Benİ Asla Bulamayacaksin O An Kendİnden Utanacaksin ÇÜnkÜ Benİm ÖldÜĞÜmÜ Duyacaksin Bİr Vefasiz Kurbani Oldu Dedİklerİnde O Vefasizin Sen OlduĞunu Hatirlayacaksin Bİr Anda DÜnyan Yikilicak Haykirarak AĞlayacaksin Bana Yaptiklarin Aklina GeldİkÇe Mezarima Gelmeye Utanacaksin |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevemedim kimseyi
senin kadar hissetmedim yüregimde kimseyi seni hissettigim kadar kimse girmedi düsünceme senin kadar düsünmedim kimseyi seni düsündügüm kadar kimseye vermedim yüregimi sana yüregimi verdigim kadar uymadi kimsenin ruhu ruhuma senin ruhunun ruhuma uydugu kadar inanmadim kimseye sana inandigimkadar güvenmedim kimsenin sevgisine senin sevgine güvendigim kadar alamadim daha önce kimseyi seni icime aldigim kadar üzülmedim kimseye sana üzüldügüm kadar aglamadim kim |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevgi asıl söylemeden de anlaşılabilendir. İnsanın derinlerinden gelen
bir sestir. Sevgi erdemdir, kutsal bir değerdir. Eğer gerçekten seviyorsa biri ve bu eylemde haklı buluyorsa kendini, sevmenin elbet bir bedeli, çilesi de olacaktır. Seven insan haklı olarak sevgisini bir madalya gibi göğsünde taşımanın gururunu da yaşayacaktır. Sevgi benim için önleyemiyeceğim ve her gün biraz daha büyüyen bir tutkudur. Bana göre doğanın gerçek, kökü hiç bir zaman sökülüp atılamıyacak tek yasasıdır. Bütü |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() aldım başımı gidiyorum buralardan
sevincim kederim karıştı bibirine ve ben, ve ben aşk yokuşunu tırmanıyorum umutsuz adımlarla.. adını aşk yokuşu koydum viran ellerde koymadım koydurttular bana . sevdiğimi bulamadım arattılar bana öylesine yorgun öylesine durgun yürüyorum yollarda.hasret yoldaşım,aşkın sırdaşım,güzelliğin rehberim oldu aşk yokuşunda.. karalar bağladım yad ellerde zülfüler perişan bir yerlerde hasret kokar artık tüm kederlerde ne yapalım yoldaş adını aşk yokuşu koy |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|