![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşk ve Kalıntıları
Kısık sesli şarkıların tutuk ritminde artık sevdam Kınından çıkarılmamış kılıç kadar yabancılaştım yaşama Dipsiz ve kör kuyuda unutulmuş bir yaşanmışlığım, Başkaların saksılarına gömülmüş bir ton gülücüğüm Ve en unutulası zamanların üstünü örten yanlarım var Ey Sen; Kalbimin derinlerine gizlenmiş acıların aynası! Sevgimi keşfedip bana sunan ve sonra çalıp kaçan rüzgar! Gidişlerini erteledikçe harcadığın sevdanın Üstüne kalanı ve faturasını getirdim sana Ellerini aç, sunacağım sana bıraktıklarını Bir yanlızlık, bir taş yürek ve gözyaşı Bendeki sonları veriyorum, içim rahat Gidemeyen adımların gölgesine gizlenmiş sevdanı Kalanlarıyla gömüyorum bulutlardaki mezarına Yağmur olma, mümkünse yağma günüme Sensizliği tatmak için sabırsızlanan yüreğime Yanlızlık, sevgisizlik, hüzün gökkuşağı olsun Olsun ki, şiir doğsun... Esemeyen Rüzgara; Gülay Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Aşkım' a
Sen adını bir türlü anamadığım gizli gözyaşım Karanlıkları içimden taşırıp atan gizli aşkımsın... Değil ki kuru toprakla buluşsa yağmur, İnan ki sevinemez gözlerim Değdikleri anda ki kadar sana Ve yüzbin yıldız eşlik etse şarkıma, Yüzbin uçurtma uçursa yüreğim Sevgin benim olduysa Yansın umrumda değil yüreğim.... Gülay Yıldız |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|