![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dizelerde Kalsada Sevdam
Bir selamına muhtaçtım bir de sana, İkisini de çok gördün gelme artık yanıma, Alıştım yokluğuna, alıştım yalnızlığa, Mutlu günler mâzi, umutlar hayal akşamlarda, Ben kibrit olmuştum sense yakmıştın çakmakla, Bedelini ağır ödettin lâyıksın bedduaya. Beni yaşatan, sevdayı tattıran sendin. Ne oldu da vageçtin herşeye sırt çevirdin. Yetmedi mi üzdüğün, hayatı zehir ettin. Kurşun yarasından ağırdı verdiğin ceza, Beni sensizliğe mahkum ettin. Yakıpta kaçmakmıydı adaletin. Yolumu kaybettim şimdi, aşkın gibi, Suçmuydu seni sevmek, suçmuydu özlemek, Günahmıydı seni istemek bir kerecik görmek, Çok gördün bana, yüreğimi saldın yalnızlığa, Verdiğin kutup yıldızını elimden aldın sonunda, Bedduayı bile hakketmiyorsun artık anladınsa. Sen canımdın dünüm, bugünüm, yarınımdın. Yüreğimde açan gonca, diğer yarımdın. Gizli dünyamın sevdası, beni sen de bulduğum, Aşkların en güzelini yaşattığın, Yaktıkça yaktığın,.... bu aşkla, Dilerim sen de yanarsın bir gün Bir bilebilsen, bende ki hasretini, Bir görebilsen, yüreğimde ki ateşi, Sanma ki maziye gömeceğim sevgini, Dizelerde kalsa da sevdam, Dilimden düşmeyecek... ne adın, Ne de yüreğimde ki sesin. Menekşe Gülay
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Dizelere Sığmayan Tek Sevdiğim
Yürekten sevdim ömrümü koydum ortaya, Sen hayatını adadın bense canımı sana, Aşkınla yandım sevginle kavruldum. Öldüm öldüm dirildim bu sevdaya.. Ümitlerdi bizleri ayakta tutan, Sevgimizdi canımıza can katan, Tek bizden kaçmayan bizi yaşatan, Aşktı sevdiğim bana verdiğin aşktı. Yeşil fincan elimde hayalinse benimle, Bir yandan yudumlarken sığmadın hiçbiryere, Güneş yansıyordu sen gibi sıcacık, tenime, Yüreğimde ki sevdansa getiriyordu beni ne hale.. Şarkılardı seni anlatan şiirlerdi aşkımı yazan, Sevdamdı beni aşkla yakan, Deniz gözlerindi beni hayata bağlayan, Şairim sendin şiirlerinle hayatıma renk katan, Sendin mutluluk çiçeklerini yüreğimde açtıran, Sen var ya birtanem anlatmakla bitiremediğim, Dizelere sığmayan tek sevdiğim, aşkımsın benim. Menekşe Gülay
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doğduğum Gün Öldürdün Yüreğimi
Bugün doğmuştum ben, Seni tanıdığım ilk gün, doğumgünümdü, Mutluluğumun ilk adımıydı Delice bir tutkuydu yüreğimde ki, Çağlayanlar gibi akıyordu sana, Gözlerimizde aşk kıvılcımları, Öyle yakıyordu ki ikimizi, İlk göz ağrım son aşkımdın Yarınlarıma bir umut, Sevdama ise yeni doğmuştun bebeğim. Nasıl bir aşktı bu, Ölesiye girmişti hayatıma, Delice sevmiştik birbirimizi, Ayrılık değildi amacımız, Hep sevmekti doyasıya, bir de sevilmek, Yıldızlar kaydığında hep dilek tutardık, Yalnız ikimiz için, sevgimiz için, Yanında ki huzurdu mutluluğumdu Aşk süzülerek girmişti odama, Yıllarca takılmıştı sevdama. Keşke bir yalan olsaydı aşkımız, Keşke bu yürek, senin için çarpmasaydı hiç, Bitmiş bir aşkı, anılar kabul etmeseydi. Yanmasaydı yıllar, yanmasaydı içim bu kadar, Baharımdın mutluluğumun ismiydin Sen gönlümde yeni açmış bir çiçektin Yeri geldi bebeğim oldun Yeri geldiğinde sevdamdın candın bana, Sen var ya canım hiç anlamadın beni, Doğduğum gün, öldürdün yüreğimi. Menekşe Gülay
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dolu Dolu Yaşayalım Aşkı
kekik kokan dağların arkasından geldim sana. aşkımı, sevdamı getirdim yalnızlığına. ruhumda ki güzellikler bir yana, mutluluk getirdim hayatına. güneşin arkasına gizlendi hüzün bak. hasret, özlem girmeyecek artık aramıza. ayrılık kaçacak delik aradı sonunda. biz de kaldık seninle başbaşa. sevgiden kale kuralım etrafımıza. dolu dolu yaşayalım aşkı burada. kadehler dolsun boşalsın sevdamızla. aşkı içelim yudum yudum her fırsatta. şarkılar hiç bitmesin dudaklarımızda. şiirler dökülsün dize dize satırlara. öyle coşsun ki deniz aşkımız gibi, meltemler essin serinletsin bizi. kollarında sabahladığım, her gecenin sabahı, gözlerimi açtığım, her günün başlangıcı, sana olan özlemimle, uyanacağım aşkım. Menekşe Gülay
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dostluklar bitti
eskidendi dostluklar, şimdi dost mu kaldı. dostum dediğin, en büyük düşmanın olmadı mı. dostluğu kazanmak için, uğraş didin.. dostum dediğin de seninle uğraşmadı mı. dostluklar bitti artık bu devirde. herkes kendi başının çaresine bakar oldu. eskiden dosttum dediğin, sırdaşındı herşeyindi. şimdi ise, düşmanın olmadı mı. insan artık kendisine dost, kendisine sırdaş. herkes birbirinin gözünü oyar oldu. hayat zaten acımasız, dostun da ondan beter oldu. sevgi, saygı hiçbirşey kalmadı. herşey maddiyata dayanır oldu. sen iyiysen onun gözü kaldı kiskançlıktan bitti tükendi. seviyesizlik aldı yürüdü kimse kimseyi çekemez oldu. bu zamanda dost mu kaldı. dostluklar bitti yerini yalnızlık aldı. Menekşe Gülay
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doyamadığım Sevgiyle Kal
Bir tren istasyonunda beraber, bir bankta. Sarmaş dolaş, herşeyden uzakta sevdamızla. Dünya umurumuzda değil, sevgimiz başka. Seviyoruz işte, herşey çok güzel aşkımızda. En sonunda bulduk mutluluğu, bizi üzdü ama. Yakaladık kaçırırmıyız bizde ki bu aşkla. Sevmek çok güzel, aşk karşılıklı olursa. Biz de seviyoruz birbirimizi, bu aşk bambaşka. Gözlerim yolundaydı hasret, özlem ise sırada. Hiçbiri kalmadı bak kovdum onları sonsuza. Ben kendimi, sana adadım tüm mutluluğumla. Sevgim, aşkım sana, mutlu yarınlarımızda. Bir yıldız kaydı gökyüzünden elimle tutamadım. Ama dilek tuttum dileğim, sendin sevgilim. Bak beraberiz işte, yıldızı tutamasam bile. Aşkın içim de, sevgin ise hep, ama hep yüreğimde. Akarçeşme olmuştu gözyaşlarım ömrümce. Düşüncelerim örümceklenmişti beynimde. Aşk ise, çok uzak bir yerdeydi kendimce. Ama geldi buldu beni, gizlediğim özlemlerimle. Bu sevda, yaktı mum gibi eritti beni sonunda. Sen de yandın erişemiyeceğini sandığın aşkla. Aslında ikimiz de seviyorduk birlikte yanıyorduk da. Farkında değildik sevdamızda, bu nasıl aşksa. Kalbim de yaşıyor sevgin, ruhum ise seninle. Özlemlerim yine içimde, seni görmediğim hergün de. Sana hasretim bitmez ki hasreti bırakamam bir kenara. Doyamadığım sevgiyle kal doyamam sana, yaşantım da. Menekşe Gülay
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doyamadığımız *******e
haydi bebeğim artık gel. sensiz yaşanmıyor bu düşler. yalnızlık çekilir mi. uğruna ölecek biri varken. hayatım seninle dopdolu.. sen olmazsan, ne yapayım parayı pulu yazık oluyor geçen günlere, sevgiye doyamadığımız *******e. boşa geçmesin artık ömrümüz. mutlu olalım bitsin üzüntümüz. hasret yakmasın yüreğimizi, vuslat bizle olsun yaşayalım sevgimizi yeter artık bırakma beni yalnızlığımla seninle olmalıyım bundan sonra. ya kaçır beni, ya da götür çok uzaklara. Menekşe Gülay
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Doyumsuzluğun Aşka
içeceksin aşkı, yudumlar gibi.. ağzına yayılan her damla, tad vermeli insana. çarpmalı yüreğin, akrep ve yelkovanla yarışta. özlem kadehlerde hasret ise şişede. içtikçe aşkı içmelisin kana kana. öyle sarhoş olmalısın ki doyumsuzluğun aşka. hüzün tünellerinde dolaştım yıllarca. kimi zaman labirentlerde çıkmaz sokaklarda. gözyaşlarımla savaştım artık dursun diye. bağlandım ulaşamadığım ümitlere. derin yaralar aldı kalbim, ömrümce ihanetler, sefaletler bir çadırdı sanki üstümde. aşk girdi yüreğime, yaktı beni deli edercesine. karanlıklar yenik düştü seninle. aşkın ben de sana olan sevgimde. hep seni beklemişim ümitsiz olduğum günlerde. yaktı bu aşk bizi, lezzeti hep dilimizde. verdiği acıyı bile, tatlıya dönüştüren aşk, sonsuzluğa kadar bizimle. bir kurşun gibi kalbimiz de solmayan çiçeklerle, gönül bahçemiz de. Menekşe Gülay
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dön Artık
uzaklarda bir kadın, seni beklemekte, sessiz ve durgun bir şekilde. gözlerinin yaşı kurumadan, diğer yaşlar süzülüyor gözlerinden. hayata isyankar bir şekilde, bakar oldu artık. güneş ve ay doğmuyor onun için gökyüzünde. ne olur bir haber, bir haber senden gelecek olan. ya bir haber, ya da dön artık o yerlerden. gittiğin yerden dönmeyeceğini biliyorum. yoksa koşarak gelirdin bana özleminle. fırtınaya tutulmuş bir gemi gibiyim şu an. alabora olmuş bir halde batıyorum sanki. kurtulmamsa sana bağlı ellerine, sevgine. elim, kolum bağlı, seni bekliyorum buralarda. yangınım çok büyük, sende biliyorsun oralarda. bir cehennemdeyim seni, sensiz yaşayamıyorum. hayatın anlamsızlığını birkez daha görüyorum sensizliğimle. sana yalvarıyorum ya bir haber, ya dön artık geriye. Menekşe Gülay
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Dön Artık Sevgime-Deneme
İçimde bir burukluk vardı. Belki gözlerimden yaş gelmiyordu ama, inan yüreğim ağlıyordu. Boğazımda bir hançer, nefesim daralıyordu sanki. Her adımımda birlikteliğimiz geliyordu aklıma. Yüzlerce kez geçtiğimiz yerler, soluduğumuz hava aynı. Bir sen yoksun yanımda... Heryer yemyeşil, yine martılar denizin üzerinde, uçuşup duruyor. Onların aradıkları belli. Ben ise bulamıyorum seni.. Dağlar yarıldı içine aldı sanki. Ya da erişilmez yollardasın. Sevmek harika bir duygu. Ama gönül sevdiğini hep yanında istiyor. Bedenime işleyen sıcaklık, yazın müjdecisi... Ben ne yapayım baharı, yazı.. Sen olmayınca her mevsim, hâzanı yaşatıyor bana. Sen olmayınca İstanbul sessiz. İstanbul'a yayılan tüm çiçeklerin kokusunu hissetmiyor yüreğim. Bana sen lâzımsın. Aşkımız *******i, hep süslemeli, mavilerde atmalı kalbimiz, yeşillerde kaybolmalı sevgimiz. Kırmızıya boyanmamalı ruhumuz. Bir nefes olsan dolsan yüreğime, güneş gibi doğsan bitmeyen *******ime...Sen aşkım, hep benim olsan. İçin için yandığımı biliyorsun. Belki sen de yanıyorsun. Söylemezsen anlayamam ki... Anıları mı süslemeli aşkımız. Maziye mi gömmeli sevgimizi yoksa. Yokluğunda tadı, tuzu da yok yaşamanın. Şarkılar avutmuyor daha çok hüzünlendiriyor beni. Bazen şiirlerde buluyorum kendimi. Ama hepsi geçici... Senin yerini tutmuyor. Böyle gitmek var mıydı. Hasret, hüzün ben de.. Sevdanın en koyusu ben de. Zifiri laciverte bürünüyor bazen yüreğim. Morlara boyanacak nerdeyse. Senle yaşamak, senle yaşlanmak, ellerinin sıcaklığını hissetmek istiyorum. Seni seviyorum. Duy artık sesimi, yine gözlerime bak aşkla.. Kahretme beni. Yollara mâhkum etme. Hayat nekadar kısa farkında değil misin? Günleri yakalamak zor. Haftalar, ayları kovalıyor. Yıllar ise anlamadan geçiyor. Seni unutmamı isteme ben den. Unuttuğumda geriye dönüş olmaz hiçbirzaman. Dön artık sevgime, dön artık sana aşkla bakan gözlerime.. Dön bebeğim, dön artık. Menekşe Gülay
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|