![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sen nereden bileceksin
Sen nereden bileceksin Sen nereden bileceksin Seni nasıl sevdiğimi Uzayıp giden yolların Yüreğimde derinliği Ağrıyan kollarımın Dinmez halsizliği Bir sabahçı kahvesinin O hüzünlü atmosferini Çekerken ciğerlerime Sana yazıyorum Kırılgan şiirlerimi Sen nerden bileceksin Seni nasıl sevdiğimi Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-29.10.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Sende benim gibisin aynı
Sende benim gibisin aynı Bir yanın sevgi duvarı Bir yanın mahpus damı Bir yanın delice akan ırmak Bir yanın durgun göl Sende benim gibisin aynı Bir yanın güneşe bakar Bir yanın yıldızları görür Bir yanın çöl sıcağı Bir yanın Buz sarayı Sende benim gibisin aynı Bir yanın uçsuz deniz Bir yanın derin uçurum Bir yanın aşk çağrısı Bir yanın kurşun yarası Sende benim gibisin aynı Bir yanın ceylan bakışlı Bir yanın aslan yürekli Bir yanın bana doğru Bir yanın yana doğru Sende benim gibisin aynı Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senden kaçıyorum
Senden kaçıyorum Topladım Gidiyorum..... Kendi yalnızlığıma Kırık dökük bavulum Senden kaçıyorum Yalın ayak Üşüyorum Sensizliğe koşarak Ardımdan şarkı söyle Kurtuldum diye İstersen bağır Serseri diye Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-23.08.2005-13:30 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni bekledim
Seni Bekledim Cebimde şiir saklardım Seni bekledim Gelmedin... Geceye şiirlerimi saçtım Kuşlara su verdim Avuç içlerimden Seni bekledim Şehrin dehlizlerinde Her yana şiir ektim Karanlıkta parlayan Düşlerime daldım Kuşlara su verdim Avuç içlerimden Seni bekledim Gelmedin..... Şiirlerim beni affedin Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-25.09.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni bekler
Seni bekler Bu gece ansızın Kapımı çalmadan gel Uykuya dalan gözlerimi Açmadan ve kaybolmuş rüyalarıma Yeniden gir Aç kapıyı hadi Duyarım tıkırtısını Bekliyor rüyalarım Açık gözlü Şimdi.... Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli 30.05.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni terk ediyorum
Seni terk ediyorum Ağlasam duyabilir miydin beni Anlayıp,anlayamadıklarımla Gidiyorum... Artık seni terk ediyorum Şimdi senden gitme vakti Zamanı artık biliyorum Toplamaktan vazgeçtiğim Tüm gülleri sana bırakıyorum Topladım tüm anılarımı Koca bir valiz sırtlandım Geride sana yazılmamış şiirleri Ve güzel anıları bırakıyorum Vakit tamam... Seni terk ediyorum Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-14.12.2004 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Seni unuttuğum zaman
Sen Benim Sen benim bitmeyen yolum Tükenmeyen aşımsın Sen benim baharım Gönül sevdamsın Adını anmadığım her an Yazıklar olsun Seni unuttuğum zaman Kıyametim olsun Sen benim görünmeyen Sekizinci rengim Kalbimle suladığım Solmaz çiçeğimsin Adını anmadığım her an Yazıklar olsun Seni unuttuğum zaman Kıyametim olsun Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-05.06.2005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Senin neyine
Senin neyine Bitmişsin artık sen Yok olmuşsun Yaşıyorum sanıyorsun ya Boşuna.... Aşkı yazıp, söyleyip Yaşamadıktan sonra Bu dünya Senin neyine Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sensizlik
Sensizlik Sensizlik nicedir kavuruyor içimi Bilmiyor musun hasret çektiğimi Hep özlemle mi anacağım adını Gel artık,boşuna kanatma yaramı Sensizlik nicedir kavuruyor içimi Alev alev sarıyor tüm bedenimi Gel gör, bak ne haldeyim şimdi Halden hallere soktu sensizlik beni Sensizlik nicedir kavuruyor içimi Omuzlar çöktü,özlem büktü belimi Ne hallere soktun yaralı yüreğimi Bir haber gönder sevindir yüreği mi Sensizlik nicedir kavuruyor içimi Soldurdun bahçemde tüm güllerimi Çaldın başucumdan ayı mı,güneşimi Karalık kuyularda yalnız bıraktın beni Gel artık yada bir haber gönder emi Sensizlik nicedir kavuruyor içimi Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli-07.12.2003 Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sevda kuşu
Sevda kuşu Ne dönüp durursun başımda Sevda kuşu Oysa çoktan göçtü Tüm sevdalar bir çırpıda Sende kanatlan ufukların ötesine Buraları sarsın kara bulutlar Dönsünler başımda Beni çok yıkadı Oysa sağanak yağmurlar Burhan KÜÇÜK Kdz.Ereğli Burhan Küçük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|