![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kaçma Savaş
Tek başıma bir adaya gitsem diyorum Issız küçük ve çok uzak bir adaya Huzur içinde yaşasam diye hayal ediyorum Peşimden gelirler diyorum takip ederler Hırs,nefret,kin ve karamsarlık en kötü düşmanlarım Belki ellerinde silahları yok onların Ama onların hepsi birer bomba gibi En kötüden çok daha kötüdür onlar En hainden daha hain ve de sinsi Nereye gidersen git bulurlar seni Mutlu olmana izin vermezler asla Beyazı siyah,iyiyi kötü,güzeli çirkin ederler Kaçınılmaz sonuna gidersin onardan kaçarsan Hayatı karanlık vede ufak bir zindan ederler Nefes alabilmek için dahi delik bırakmazlar Gitme bir yere olduğun yerde kal Gittiğin yerdeki güzellikleri yok etme Senle beraber onlarda yok olur belki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() kadınım Diyeceğim
Seni sana kavuşma umudumun kanatlarına bıraktım Kalbimde kalan son aşk tohumlarını sana kaptırdım Ekmek istersen su istemez, sana gözyaşlarım yeter Kıskançlık nedir? Bu soruyu çok sorardım kendime Anladım ki ben kıskanılacak hiç birşey görmemiştim Bir sonbahar akşamında seninle tanışıncaya kadar İnanmak zorunda değilsin, peşin-peşin söyleyeyim Seni ne zaman başka gözlerin gördüğünü düşünsem Her gece hıçkırıklarım rüzgarla birleşerek ağlıyorum Sen, Gece Güneşim bir gün gelecek karanlık bitecek İşte o günde ben senin ellerini tutup sana bakacağım Tek fark sana isminin yerine 'kadınımın' diyeceğim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalem
Kalemin artık yazmaz oldu Acıyı çekeni anlar oldu Ben ağlarsam o yazmaz oldu Benden bir parçayı içine koydu İyiyi güzeli anlar oldu Sevgiyi aşkı sezer oldu Şevkati iyiliği bilir oldu Benden bir parçayı içine koydu Garibi görünce derviş oldu Hastayı bilince Lokman oldu Haksızı görünce hakim oldu Benden bir parçayı içine koydu Suçluyu görünce polis oldu Yaşlıyı görünce vefa oldu Çiftçiyi görünce emek oldu Benden bir parçayı içine koydu Gülü görünce bülbül oldu Allah'ı bilince Yunus oldu Anayı görünce oğul oldu Benben bir parçayı içine koydu Askeri görünce mektup oldu Vatanı bulunca bekler oldu Şehidi duyunca ağıt oldu Benden bir parçayı içine koydu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalk Anam Kalk
Şafakta nal sesleri ile gelecekler Bayarığıma kan ile renk verecekler Börteçine ile Türk'ü bekleyecekler Kalk anam kalk, yiğitlerin geliyor Her adımda Allah-u Ekber olacak Nal sesleri türkümüzü tamamlayacak Her dem Kürşat'a selam durulacak Kalk anam kalk, aş lazım olacak Başbuğ önde sancağımızı tutacak Peygamberim bize komutan olacak Cümle kafirler korku ile kaçışacak Kalk anam kalk, oğlun asker olacak Bak işte geliyor Türk'ün şanlı ordusu Önde Fatih, Yavuz, Alparslan geliyor Sağda Ali, Ömer, Ebu Bekir geliyor Kalk anam kalk, cihana İslam geliyor Haydi Bilal'im yeter, oku artık ezanı Haydi Ulubatlı al eline şanlı sancağı Durma Akif'im, sende oku marşımı Kalk anam kalk, mücahitler geliyor Ağlama can anam oğlun cihad ediyor Sen Türkoğlu'nun gururu şanlı kadınsın Sen şehit torunusun anam kaldır başını Kalk anam kalk, kınalı kuzun şehit oluyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kandırıldım Ama Seviyorum
Zamanı yok sayıp bekledim Bana,İşte buradayım demeni Ama nafile aşk oyunundayım Sen ulaşılması gereken hazine Ben saba tutsak adi bir taş Hatalımıydım diye soruyorum Peki suçum,hatam ne acaba Sadece sevmek belkide,delice Ne acılara direnmedik ki hayatta Kandırılmak mı yıkacak bedenimi Sus artık dinlemek istemiyorum Değerli taşlarla süslediğin sözleri Kandırılmak değil ki beni yıkan Beni kahreden sevmek hala Seni deli gibi çılgınca sevmek |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaos
Güneş dahi söndü gözyaşlarımla Hiç acımadın masum duygularıma Bu bedeni senden ayırdığında Bari ruhumu alsaydın bedenimden Bir gece ansızın çekip gittin Ben hala oturduğum yerdeyim Dön artık bitsin bu hüzün Senin kokunda yeter aslında |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karadeniz
Ey gidi Karadeniz düşmanım oldun Bizim gibi sevenleri hasrete boğdun Bir yanda memleket bir yanda sıla Annem ağlar yarim yolumu gözler Gurbet dediler para kazanırsın orda Kayboldum ben bu şehirde yalnızım Soğuk *******de tir-tir titriyorum Bir yarimi bir annemi hayal ediyorum Hayaller yetmez oldu artık kalbime İzin ver gideyim artık sevdiklerime Dalgaların hırçın olmasın artık Ayırmasın sevenleri hasret vermesin Yol ver geçeyim Karadeniz yol ver Biliyorum asi ve de hırçınsın Kimseden korkmaz kaçmazsın Ama sevenleri neden ayırırsın Ey gidi Karadeniz düşmanım oldun |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karadeniz Gibisin (Syn. Ayser Özbakır Tabak'ın 'Karadeniz Eserim' Şiirine Nazire)
Karadeniz gibisin, asi, başın dik ve heybetli Bazen sakin oluyorsun ütülü çarşaf misali İnsan sana yakın olunca hüzünlenemiyor Aksine kahkaha ile gülüyor ve eğleniyor Karadeniz gibisin, güzel, zarif, eşsiz ve narin Karadeniz gibisin, püfür-püfür asalet esiyor Yelkeni senin rüzgarına açınca huzur geliyor Rüzgar dindiğinde ise başım çok kötü ağrıyor Başımı alıp gidesim geliyor, uzak diyarlara Karadeniz gibisin, şevkatli ve huzur verici Karadeniz gibisin, yazın serin, kışın sıcak İnsanlar huzuru, neşeyi bir sende bulacak Tanıyınca senden kopmak çok zor olacak Kopunca kavuşmak için Allah'a sığınacak Karadeniz gibisin, adın asla unutulmayacak |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık Yol
Uzun ve karanlık bir yol var önümde Sonunda ne olduğu belli değil Bir başıma korkusuzca yürüyorum Karanlıkla kavga edercesine koşuyorum Seni düşünüyorum her adımımda her nefes alışımda Karanlık bozulmasın diye sigaramı bile yakmıyorum Bazen ağlayasın geliyor hıçkırıklara boğularak Bağıra çağıra şarkı söylemek geliyor içimden Bazen bir korku giriyor içime O an küfrediyorum beni bu yola itenlere Belkide bir kaçış bu çok uzaklara Sonu belli olmayan bir hayata |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayıp Çocuk
Kuytu köşede bir başına duruyor Kirli elleri koynunda tir tir titriyor Ağlamaklı gözlerle çevreyi izliyor Bir kuru ekmek için Allah'a dua ediyor Benim suçum ne diye kendine soruyor Tek suçu masum olmak kendiside biliyor Kötülüğün pençesine düşmemek için çırpınıyor Yalnızlığa isyan edip hıçkırarak ağlıyor İstanbul sokakları onu artık korkutmuyor Yaşamak için zaman ile kavga ediyor Çocukluğumu kim çaldı diye yıldızlara bağırıyor Bir parça simit ile karnını tıka basa dolduruyor Zengin olsa ne bilecek açlık nedir diye Fakirlik ona verilmiş çok güzel bir hediye Bazen ağlıyor anne baba kardeş nedir diye Sonra düşünüyor ben neredeyim kimim diye |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|