![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57918
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İstersen Gölgen Olurum...
Bilirsin sitemim özlemimdir Haydi git dediysem istediğin yere Beni unut demedim ki Hayatımı hiçe saydın İnatçılığı bırak, elleme yaralarımı... Eski bir hatıra dersin Zahmet etme, sensiz de yaşayabilirim Daha acı günlerim oldu Bir sevda sözün vardı Gözlerindeki cevaplar yok şimdi Yanımdayken bile uzaksın Çıkarıp yüzüğü, herşey bitti dediğinde Bağım kalmadı seninle Kabuslarım o an başladı Sende ise mutluluk Aşkımı satın alamazsın Karanlığa kalmayacağım Gideceğim buralardan Acı veriyor hallerin Bitti diyorsan eğer, Söyleyecek sözüm kalmadı... Öksüzlüğüm yeni değil Alışığım yalnızlıklara Gözünü aç, bakma bana Öyle suçluymuşum gibi... Gönül borcunu böyle mi ödüyorsun? İçimde bir ümit bile kalmadı Söylemelisin gerçeği Sevgin için neleri göze alabilirsin? Kaybetmeye mahkumsun Sevgim için cennetin olurum Ayrılmak yine de zor... Esir ettin beni kendine Sevmeye benim de hakkım var... Fırtınalar koparmak, hiç bir şeyi Değiştirmeyecek bilesin! Vazgeçmeyeceğim senden Bırakamam seni ellere, Gölgen olurum istersen... Karar senin yakma canımı İstersen başka yol ara.... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() İsyanımı Yüreğime Sor...
Sensizliğin çığlığıydı yüreğimden kopan, Ay susmuş, yıldızlar kaçmıştı. Dağlardan çığ düştü ovaya, Hasretime, Çiçekler gül açtı baharın hatırına... Düşüp yollara canısını arardı her dem, Sevmişti bir kere, dönüşü yoktu, Kapkara *******de neydi Şafağın özlemi... Gülleri gül yüzlüme sitem etmiyor Bak baharlarda, Ateşi düşürmeden önceydi kavlimiz, Şimdi büyüdü yürek yangınları. Bir mahşer yeri gibi bekleyişim, Bekleyeceğim seni girmeden önce, Hüküm ne olursa olsun! Seni arayacağım her daim, Çekip gitmenin nedametini anlatacaksın birbir... Darağacına giden, Mazlumun sevdasını anlatacaksın sevenlere, Vurulmak isteyen yavukluya misal ol, Yeter ki; şiirlerde kalmasın gariplerin sevgisi, Alsın götürsün beyaz güvercinler, Sevenlerin otağlarına zülfün tellerini, Sitem etme ne olur sevdiceğim, Benimkisi, sensizliğin çığlığıydı, Yüreğimden kopan fırtınalar... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbim Geceye Esir...
Aşka kapıları kapattım. Pırlanta yüzüğün senin olsun, Mutluluğumu bana geri ver! Teselliyi sende aradım.. Bulutlar gibi,yağmur gibi... Gözyaşı yağmur olur yere akar.. Yıkılırım o an! Seni bir başkasıyla görmeye dayanamam.. Nefesim daralır,boğulurum. Kaçmak isterim bu şehirden, Hatıralar peşimden gelir.. Mazinin pişmanlığı,ruhumu sarar.. Sen bayramlarımı matemlere döndürdün.. Bir resmin benim hayatımı yıkar! .. Kurallar,herkes için geçerli.. Kalbini istiyorum! Bir martının yüreği,benim gibi.. Öfkesi,isyanıdır.. Aşka kapıları kapattım.. Acı çeksemde kızgınlığım bitmez.. Kalbim siyah bir geceye esir oldu! .. Gönül diye birşey varsa,ben yaşadım.. Sessiz bir mezar,hayatı okudu bana, Sevenleri gösterdi.. Ayağınıza kapandığım günü hatırlatırım! 'Can verilmez,alınır'.. Söylenmiş bir sözün acısı,hiçbir şeye benzemiyor, Servetin senin olsun! Sonuç işte burası,mezar taşı! .. Bağışladım seni, Aşk benden uzak.. Yalnız sevmeye inan! Aşktan korkma,sevdiğinin yanında ol... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kalbimi Eline Verdim...
Gözleri ela, saçları sarı Verdim gitti yüreğimi sana Bir su verseydin yanan bu cana Ömrüm seninle dolsun sevdiğim... Gözleri bir afet, ahu ceylan Kalbime işledi, kendisi Leylam Koştum aşkına, dur be küheylan Eda bakışlı olsun sevdiğim... Ben aşk delisi, seni ararım, Sen oldun benim dert ortağım, İste gönlünü, sineme sararım, Sensin benim son sevda durağım... Zülfün tellerine beni de tak Razıyım ateşlerine hergün yak Gel görde bir kez eserine bak Canım senin olsun, can sevdiğim... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kaldır Engelleri Aradan...
Bir bilsen seni öyle özledim ki, Bir ben biliyorum, bir de Yaradan. Hasretle seni öyle gözledim ki, Bir ben biliyorum, bir de Yaradan, Sensizliğin oldu artık sıradan, Kaldırmadın engelleri aradan, Sitemim ulaşmıyor buradan, Bir ben biliyorum, bir de Yaradan, Sevindirsen kalpte ki bu yorgunu, Söndürsen yüreğimdeki yangını, Allah affedermiş herbir dargını, Bir ben biliyorum bir de Yaradan, Baştan kara bulutlar gitmez oldu, Yokluğunda ******* bitmez oldu, Yeşeren güller, gülmez oldu, Bir ben biliyorum, bir de Yaradan, Kalbim çarpıp ayarını bulmuyor, İnan sensiz yüzüm hiçte gülmüyor, Neylersin bu şehir sensiz olmuyor, Bir ben biliyorum, bir de Yaradan, Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kan Damlar Gülümden...
Gülümden kan damlar Tıpkı yüreğimden aktığı gibi Gözlerine eskisi gibi bakamıyorum Utanıyorum hayatımdan Herşeye rağmen dönelim yeniden... Dönersem hülyalara Ümitlerim daha da yıkılır inan Beni halime bırak ne olursun, Acılarımla kardeş olmuşum... Döndürmek mümkün olsaydı dünyayı Dönerdim sema gibi yarına Bir gülümsemen, bir tebessümün, Ölümüme sebep olurdu, hayatıma... Çekip gittiğin günden beri Gönlümün gülünden kan damlar Yalandı sana söylediğim masallar Sevdim seni ölürcesine tek gerçek Hayatım hep böyle deli divane İnandığım tek gerçek ebedi Seni kaybettim Geri gelmeyecek Ölmekte ne ki gülüm, Seninle ölümsüzüm zaten... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar Yağar Hasretime...
Çisil çisil, lapa lapa kar yağıyor, Üşüyor ellerim, üşüyor yüreğim, Ve sen gelmiyorsun... Duymuyorum karın sesini, Kardan adam olmuşum, Umrumda değil, Aldırmıyorum yağan kara, Kar yağıyor kalbimin üstüne, Sen bilmiyorsun, göremeyeceksin, Hasretinden, buzdan adam olduğumu, Sensizliğin son olduğunu, Bilmiyorsun zeytin gözlüm, Bu karların özlemlerimi yitirdiğini Bir gün anlayacaksın... Ama nafile, titreyen bedenim Sevgi üstüne, nazlı yar üstüne, Ve karlar yağıyor, gözlerim üstüne... Beklerken yolunu, bir sis çöküyor ansızın, Yüreğim paramparça oluyor, Karlar yağıyor ayrılıkların üstüne Sevenlerin üstüne... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar Yağar Yüreğime...
Dünya sevenler için ne de garip! Gözlerime kar yağar sevdan gibi Bırak hatırlamasın o yar seni Yüreğime kar yağar sevdan gibi... Çile için mi doğurmuş; seni bana? İki kumru olsaydıkta aşktan yana, Coşsaydık, sen o yana, ben bu yana, Yüreğime kar yağar sevdan gibi. Tükettik bir ömür günleri sayıp, Aşkına düşmek ne suç,ne de ayıp, Şarkılardan solmayan buket yapıp, Düşmüş yüreğime kar, sevdan gibi... Sözlerin acıların en derini, Yaktında yüreğimin her yerini, Tek tek çıkar okların her birini, Ateşime kar yağar sevdan gibi... İsyanım sen oldun, hayatım neşem, Umudum sen oldun, aşiyanım, köşem, Sen oldun, cam kadehteki son şişem, Güneşime kar yağar sevdan gibi... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kar Yağar Yüreğime...
Dünya sevenler için ne de garip! Gözlerime kar yağar sevdan gibi Bırak hatırlamasın o yar seni Yüreğime kar yağar sevdan gibi... Çile için mi doğurmuş; seni bana? İki kumru olsaydıkta aşktan yana, Coşsaydık, sen o yana, ben bu yana, Yüreğime kar yağar sevdan gibi. Tükettik bir ömür günleri sayıp, Aşkına düşmek ne suç,ne de ayıp, Şarkılardan solmayan buket yapıp, Düşmüş yüreğime kar, sevdan gibi... Sözlerin acıların en derini, Yaktında yüreğimin her yerini, Tek tek çıkar okların her birini, Ateşime kar yağar sevdan gibi... İsyanım sen oldun, hayatım neşem, Umudum sen oldun, aşiyanım, köşem, Sen oldun, cam kadehteki son şişem, Güneşime kar yağar sevdan gibi... Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Karanlık *******de...
Vefasız sevgili.. Depreşti yüreğim yine sensizliğinde, Kaybettim senden bana ne kaldıysa Sızlar matemlere her bir gözüm.. Ölmek birşey değil, Zaten her an ölüyorum.. Gidecek ne vardı, vuslat beklemek niye? Gelmeyen yolcuya hayıflanmam boşuna.. Yorgun umutlar ağlarmış geceye Avutmaz iki damla gözyaşı.. Karanlık ******* haykırır bana yalnızlığımı.. Hasret kavurur yüreğimi bir bir Gelseydin ne olurdu ansızın... Tükenmezdi içimdeki bu kara sevda, Ayazlar şamar gibi vurmazdı yüzüme.. Hüzün çıkagelir ötelerden.. Ben teslim olurum kırdığım vaveylalara Hayalin gelir gözümün önüne Dokunmak isterim bir an Düşler alır götürür sana.. Bu yaralı yürek, Kan kusar sabahlara her daim.. Yıldızlar veda ediyor *******e.. İçimi zifiri karanlık kaplar Güneş doğmak istemez sensiz sabahlara... Kapım açık bekliyor yokluğuna Gündüzde hüzün,gecede hüzün... Bu deli sevda kıyamet koparıyor delicesine, Mecalim kalmadı gitmek gerek ötelere.. Vurgunum bitsin dedim *******e Vurdum kendimi kör kurşunla... Karanlık *******de lal olup, Gelinceye kadar bil ki ben sustum.. Ferman senin şimdi Ey vefasız yar! .. Abdulhamit Güllük |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|