![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nefes Kadar İhtiyaç Senin Sevgin
Hasretinden göz pınarlarım kurur, Çöle dönmüş toprakların, Yaz yağmurunu beklediği gibi Sevgini, kokunu, sıcaklığını özledim... Bak! kokluyorum seni çekiyorum içime Yaşamak için nefes alır gibi. Nefes kadar ihtiyaç senin sevgin. Kırçiçeğimi kokluyorum, gözlüyorum... Bana gelince, çöldeyim sanki! Umut denizi gibi görünüyor her taraf, Göz yanılması mı desem, Serap mı görüyorum desem, Yok yok! Yine hasretten damarlarım depreşti, Hasret ateşiyle titriyorum Seni hissediyorum yine. Resminin karşısında dalmışım, sevgilim. Seni düşlüyorum yine. Uzaklardan alıp başımı gelemiyorum bir türlü. Umut, nasıl fakirin ekmeğiyse, Benim de umutlarım, hayallerim, çok uzaklarda.... 28 Nisan 2003 Ankara |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Nereye Gidersen Git
Nereye gidersen git, Bu kubbenin altındasın, Nerede olursan ol, Canparçam, sen içimdesin. Ne zaman seni duyamam, Bilirim ki Mevlam’lasın... 26 Ağustos 2003 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Nisan Yağmuru Gibi
Nisan yağmuru gibi, Mevsimlik değildir sevgim, Bir ömre bedeldir, Asırlara meydan okuyan... Gecenin nuru gibi, Gecelik değildir aşkım, Bir güneş gibidir, Yüreklere sıcaklık veren... Bir kar tanesi gibi, Nafile erimez kalbim, Bir nefes gibidir, Gönüllere ferahlık sunan... Tutkunun seli gibi, Akıp gitmez ki hislerim, Bir volkan gibidir, Kabına sığmayıp taşan... Susmayan bülbül gibi, Dileğe varmaz hasretim, Bir roman gibidir, Gönül sayfasına yatan... Başı karlı dağlar gibi, Ulaşılmaz ki canım, Bir masal gibidir, Yeşil dünyasına dalan... 24 Aralık 2002 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() O kadın
Bir bahar yeli gibi akıp geçip gittin Dönüp ardına bir defa bile bakmadan Bir yaz ateşi gibi yakıp yıkıp gittin Vefasız, küllerini bile savurmadan Bu sevgi seli gün gelecek, bekliyorum Düşünde bile seni inan boğacaktır Bu sevda ateşi yakacak, diliyorum Gönül bahçesinde ne varsa solacaktır Uzanıp başını yastığa koyduğunda Beni andığın yıldızlar başına yağsın Yüreğimden içtiğin her yudum suyunda Damarlarından şerbet değil, zehir aksın Değmesin asla teninden zerre canıma Ak düşmüş saçlarımla sana gittiğim gün Bilmesin sevenlerin cümlesi mahıma Sabır tasımla acısını içtiğim gün Neylesin bu canım senin gibi cananı Zalimlere bile taş çıkaran sevdanı Verdiği her nefesi acılara boğdu Unutmam bilirim o hercai kadını Kaybolan hislerimi kim gelip açacak Canan deyip canıma zincir takanlar mı...? Susayan dudağımı kimler sulayacak Ölümsüz aşkı bir kalemde satanlar mı...? Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olaydın
Sıcacık nefes olaydın, Çekeydim içime doyasıya, Gireydin damarımdan, Kalbime gidilen yolun, Sadık yolcusu olaydın. Gönül konuğu olaydın, Kalaydım kalbine yatasıya, Seveydin can evimden, Yüreğime ışık saçan, İnci tanesi olaydın. Tatlı bir canan olaydın, Öpeydim ateşle yanasıya, Bileydin hislerimden, Günlerime hayat veren, Sevgi pınarı olaydın. Seher meltemi olaydın, Alaydım göğsüme kanasıya, Yanaydın düşlerimden, Karanlığa kalem çeken, Gece meleği olaydın. Buz gibi bade olaydın, İçeydim kendimden geçesiye, Akaydın gözlerimden, Ellerimden tutup giden, Canın yoldaşı olaydın. Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olayım
Bin cefa da etsen kalbinle Aşkınla yanarak kavrulayım Unut beni desen dilinle Adını anarak kahrolayım Bir gülüş de versen gamzenle Tadına vararak mestolayım Ömür boyu sevsen gönlünle Aşka gelerek baden olayım Bir adım gelsen ayağınla Diz çökerek toprağın olayım Ne umuttur bilsen hasretle Bade içerek sarhoş olayım Nefesimi içsen arzunla Can katarak cananın olayım Vuslata ersen bakışınla Seni severek nefes vereyim Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olmazsa Olmaz Değil
Ne tadı ne tuzu kaldı yediklerimin Maziye gıpta etti sevda denen gerçeğim Bir yudum sevgiyi içemez oldu bedenim Kaybolup gitti kaderin çarkında sevdiklerim En tatlı özlemler dile gelirdi eskiden Yokluğum ölüm, bensizlikse yaralardı derinden Şimdilerde varlığımla yokluğum belli değil Bir sevgi bile çok zor akar oldu dillerden Dilersen bir gece ansızın gelebilirim Hayatında görmediğin sevdayı yaşatabilirim Sen yeter ki sevdiğini dile gönülden Bir ömür boyu sinende yatabilirim Olmazsa olmaz değil artık varlığım Sardığın umutlarsa, benim son durağım Sevgini yaşamak mahşere kaldıysa Bilirim ki anılardaki sinen benim yatağım Allah’ım yalvarıyorum ne olur al yüreğimi Canımı alda herkes toprak bilsin bedenimi Yaban ellere kalacak en değerli dileğimi İçimdeki ukdemle koy kollarıma ne olur 25 Mayıs 2005 Ankara 13.30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Olsam da
İsyan eden kara *******inde aydınlık düşün, Kalbindeki engin sevgi denizinde damla suyun, Iraktan özlemlerini kabartan gönül meltemin Olsam da, bitecek mi sonu olmayan haykırışın. Her sabah başucunda şakıyan firuze bülbülün, Doymadığım ceylan gözüne ser veren kara gözün, Aralanan gözlerinde sevginden akan gözyaşın Olsam da, dinecek mi dile gelmeyen sızlayışın. Derdine derman, yüreğine zincir vuran aşığın, Çılgın düşlerinde uçmayı beklediğin meleğin, Uçuk hislerinde korkuyu bilmediğin erkeğin Olsam da, yetecek mi sona ermeyen dinleyişin. Sevgimi andıkça karşında resmini istediğin, Gece rüyanda değil sonsuza kadar dilediğin, Sevda çölünün serabında sunulan içeceğin Olsam da, yitecek mi tene değmeyen özleyişin. Sofrandaki kuru ekmeğin, bir baş acı soğanın, Yalnızlığında başını koyacak sıcak yastığın, Üzüntüleri paylaştıkça azalttığın sırdaşın Olsam da, bilecek mi taşa benzeyen o yüreğin. Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Öğrendim
Ben böylesine çılgınca sevmeyi vefasızlardan, Sevilmeyi ise sevdiklerimden öğrendim, Ölümüne sevmeyi sevilmeye yeğledim, Bedenim sana doymadan girecekse toprağa, Ha altında, ha üstünde sensiz farketmiyor sevgilim... Ben kalbimin duvarını yakmayı vicdansızlardan, Özlemlerimi ise sevdiğimden öğrendim, Dağında mahsur kalmayı, özlemi yaşadım, Bedenim vuslatına koşup erecekse zamanla, Uzaktan busenin tadı bile kandırmıyor sevgilim... Ben gönül ayrılığının unutulmaz acısını insafsızlardan, Tatlı ayrılıkları sevdiceğimden öğrendim, Kalbinde mahpus kalmayı, ayrılığın acısını bildim, Bedenim hasretinle, zinciriyle sürgün olacaksa, Senle sonsuzluğa ermek bile kafi gelmiyor sevgilim... 25 Eylül 2002 Ankara |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ölüm Her Gece
Seninle buldum sevdayı, Varoldukça yaşayalım. Sevdaya çok can adadım, Bak sensiz yapayalnızım. Kavuşmak hayal olsa da, Senin aşkına muhtacım. Senin sevgine susadım. Sensiz anıma isyanım. Mahşere dek sürecekse, Yeminim, canım ukdemsin. Feda ettim bu ömrümü, Sanadır, tüm sevdalarım. Sensiz cehennemden farklı değil, Sevdanla kavrulur kalbim. Sensiz can vermek de çare değil, Ölüm her gece sevgilim... 24 Şubat 2004 Ankara Cafer Tayyar Özkan |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|