![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4239
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() aşk iki kişiliktir...
Değişir yönü rüzgarın Solar ansızın yapraklar; Şaşırır yolunu denizde gemi Boşuna bir liman arar; Gülüşü bir yabancının Çalmıştır senden sevdiğini; İçinde biriken zehir Sadece kendini öldürecektir; Ölümdür yaşanan tek başına, Aşk, iki kişiliktir. Bir anı bile kalmamıştır ******* boyu sevişmelerden Binlerce yıl uzaktadır Binlerce kez dokunduğun ten; Yazabileceğin şiirler |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() @ne Verdİnkİ Bana; Ne Beklİyorsun ????????...
GÖzlerİm GÖzlerİnde KaybolmuŞ Kalbİm Sevgİnİ Beklemekten HarabolmuŞ Edenİm Sensİzlİkten MahfolmuŞ Ne Verdİnkİ Bana Ne İstİyorsun Yillarca Bekledİm Yetmedİ Hasretİne Hasretİmİ Ekledİm Bİtmedİ Şu Yalan DÜnyada Sensİz YÜzÜm GÜlmedİ Ne Verdİnkİ Bana Ne Beklİyorsun Bİr GÜlÜŞÜn Bİr BakiŞin Yeterdİ UĞruna Can Vermeye DeĞerdİ Feda Edebİleceklerİme Aklin Hayalİn Ermezdİ Ne Verdİnkİ Bana Ne Beklİyorsun Senden Sadece Sevgİnİ İstedİm Benİ Yanlizliklara BoĞduĞun Karanlik *******de B |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SONBAHAR ANISINA...
Sonbahar anısına Ey yağmur gözlüm Beni boynu bükük koyuşun Bir sonbahar akşamı olsun Bir sonbahar akşamı dokunsun Yüreğime yalnızlığın eli Kirpiklerim ıslansın Yaşlar avuçlarıma sığmasın Avuç dolusu ağlayamıyorsam Ve akmıyorsa kaldırımlara selim Sevgimden şüphe ederim Ey yağmur gözlüm Beni boynu bükük koyuşun Bir sonbahar akşamı olsun Ve her sonbahar akşamı Sen kaçarken yağmurdan Yanağına bende unuttuğun Birkaç damla yaşım dokunsun Ey yağmur gözlüm Beni boynu bükük koy |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() BEN SENİMİ SEVMİŞTİM...
bu şiir sanadır iyi dinle. benim ve bana ait ne varsa, ve ne varsa yalan yanlış, yaşadığım herşey ama herşey , yüzleşecek bu mısralarda. bugün haber aldım senden. defalarca çarpıp nefretin kapılarını, sokaklara vurdum kendimi. serseri kaldırımlar ayağıma dolaştı. yalanlarla soğuttum yüreğimi. kahrettim,kan kustum,ama hep sustum. bilirmisin? kaç kere seni düşünüp gizli gizli ağladım. sanki celladı olmuştun hayallerimin. umutlarımın katili, ve genç bir ömrün acımasız azraili. her g |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() elimde degilki...
ELİMDE DEGİL Kİ SENİ UNUTAMIYORUM SENSİZ YAPAMIYORUM RESMİNLE AGLIYORUM SENSİZLİK HİÇTE KOLAY DEGİL SENİ SENİNLE YAŞAMA İSTİYORUM SEVGİLİM.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() haziran...
mektubun geldi arkadaşım haziran da geldi şimdi sen, denizi de yazmışsındır beni beter edeceksin ya martılarını ve simidini İstanbul'un göznurum suyun çiçeğe çimene yürüdüğü bir mevsimde bana umudu yazmana ne hacet hadi biraz şehrin şarkısından ve arkadaşlarından bahset mektubun geldi arkadaşım haziran da geldi gönderdiğin gibi duruyorum burada hiç ağlama ağlamak yakışmıyor haziranda adama iyi yanları da yok değil ama bak erken kalkıyorum mese |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() bilirmisin???...
sen uykusuzluk nedir bilirmisin ? tırnaklarınla yastıkları parçaladınmı hiç? gözlerini tavana dikip düşündüğün oldumu bütün bir gece? ve bütün bir gün belki gelir ümidiyle bekledinmi ? gelmeyince aramayınca ölesiye ağladınmı? ve çekilip en kıyısına yalnızlığın ona ait ne varsa birbir hatırladınmı ? sen günden güne erimeyi bilirmisin ? sen seni görürken senin içinde ölmeyi dilermisin??????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() gölge'm...
HADİ GÖKYÜZÜM GEL SAR GECENİN KARANLIĞINDA BEDENİMİ OKŞA RÜZGARLARINDA SAÇLARIMI GÖLGE'M OL YANSIT BENİ GÜLÜMSE BENDEN BEN OLMAYAN GÖZLERİME GÖNLÜME DOKUN; YILDIZLARINDA UMUT BULAN GÖNLÜME AYLA KONUŞUR GİBİ KONUŞ BENLE KOP DÜNYADAN SADECE SEN OL AMA SADECE SEN! BÖYLE KONUŞ BENLE,BÖYLE SEV BENİ TIPKI SANCILI KALBİMİN SENİ SEVDİĞİ SOYLU SEVDASINDA KOCA BİR GÖKYÜZÜ YARATTIĞI GİBİ HAYDİ KULLANILMAMIŞ BİR GÖK GETİR BANA... ^black^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() yalvarırım gitme...
Git... ben bana bıraktıklarınla köşelerde kan akıtırım... Sen sevmedin hiç beni sadece hayatında ki küçük basit değersiz biriydim... Oysa ki; Sevdim seni hayatımdaki en değerli ADAMDIN... Varlığını hiçbir kula değişmezdim... Kölen olurdum,ezip geçtiğin bir ot yığını olurdum, Anlamadın belki de sen çok anlattın bir hiç olduğumu davranışlarınla, Ama ben anlamadım... Şimdi anlıyorum ama inanmak istemiyorum... Susss... söyleme başkalarını sevdiğini yığılır kalırım ayaklarının ucuna... Yı |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() kurşun...
sakın sevmekten korkma kurşun sesi kadar hızlı geçer yaşam ölesine zordur kurşunu havada sevdayı yürekte tutmak........ |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|