![]() |
![]() |
#231 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 125 Thanked 197 Times in 120 Posts
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4238
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anlatamam Derdimi Sana...
Anlatamam derdimi sana. Üzülürsün, Kafan bozulur,akşam kafanı yastığa koyduğunda. Sıkılırsın,için burulur birden, Derdimi dinlersen. Anlatamam derdimi sana, Kim bulmuş ki,aşka çare hayatta. Karanlıkla konuşurum bazen, İçimi dökerim karanlığa. Dinler beni usulca. Üzülmez ama dinler,hayatı boyunca. Aşklarımı anlatırım karanlığa. Denize anlatırım bazen de, Efkarlandığımda. Oda dinler aşklarımı, Kızar bazen bana, Sitem eder, Dalgalanır gün boyunca. Ağaçlarla konuşurum yalnız |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Anla Artık Eş Ruhum...
Bir gecede mutlu olur, Bir gecede üzülürsün. Bir gecede kazanır, Bir gecede kaybedersin. Ben seni bir gecede kazanıp, Bir gecede kaybetmek istemiyorum. Seni sevmek istiyorum, Gittiği yere kadar. Anla artık eş ruhum, Anla artık rüyalarımın kızı. Seni üzmek istemem, Seni kırmak istemem, Seni sevmek isterim gönülden, Seni sevmek isterim derinden. Anla artık eş ruhum, Anla artık rüyalarımın kızı. Sabrettim kendimce, Bir bu kadar daha beklerim, Sevdiğim gelmezse. Beklerim |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yanarım...
Sensizlikten sıkılan ben, Gülüşüne hasret kaldım. Yanımda olduğunda sen, Sesini herkesten kıskandım. Ne adını yazdım gökyüzüne, Ne de silebildim zihnimden. Sensizken dolaşırken ben, Dışarıda çıplak,yetim kaldım. Şimdi acımı bilmediğine, Sensiz kaldığım her güne yanarım. Kalbimin içindeki sevgiye, Senin beni görmeyişine yanarım |
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yıldızlar Bile Gülüyor Bana...
Yıldızlar bile gülüyor bana, O saçma ismi unutamadım hala? Acı çekmeyi seviyorum anlaşılan, Onu hatırlatan her şarkıda! O şimdi yok hayatımda. Uçsuz bucaksız yollarda, Kaldım tek başıma! Bakışlarıyla güldü bana... Bu şiir ondan ibaret, Anlamsızda olsa! Anlamını bulursam, Düşerim yarıda kalan yoluma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tabiatın Kanunu...
Dünya dönüyor ömür bitiyor ayrılık bitmiyor Önce düşünüyorum ve hayalin gözümden gitmiyor Nedir bu çektiğim çileler hep ayrılık hep ızdırap Dönmek için uğraşdıkça tabiat musade etmiyor Üşürüm sovuk günlerde sıcak yerler ararım Sevgilim bu sovuk günlerde seni birdaha anarım En sıcak ateşim sovuk günlerde sendin biliyorsun Ne kadar üşüsemde ben yine senin için yanarım İliklerime kadar kokunu hissediyor özlüyorum Ne zaman posta gelse senin mektubunu gözlüyorum İçin için ağlatıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yeniden EskiyeEskiden Yeniye
Ülker'in Gözleri... Bir bahar sabahının karanlığında ıssız Gökte diz çökmüş iki titrek ışıklı yıldız Olan gözlerinize aşıkım, Bayan ülker! Mutlu, esen ve hoşken ve gülerken gülerken Nerden gelir bilinmez üzgünlüklerle birden Solan gözlerinize aşıkım, Bayan Ülker! Ne zaman perdelese içlerini bir buğu Ölümün güzelliği, özlemin yorgunluğu Dolan gözlerinize aşıkım, Bayan Ülker! Kalbinizin sezilmez parıltıcıklarını Bir büyük ateş gibi göstermenin sırrını Bulan gözlerinize aşıkım, Bayan Ülker! |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üç Hayat ve Bir Kadın...
Seni şiirle kısaltmak zor Sen yaşam gibisin Engin uçsuz bucaksız... Kırk yıllık ömre üç ayrı hayat sığdırmışsın Kavgalar meydanlarda korkusuzca Gözü kara atılmışsın ön saflara Babasının nazlı kızı Kendini adamış bu yollara. Sevdalar yaşamış Büyük kavgası gibi Bir zamanlar sevmiş bir adamı Adam sanki masallardan çıkmış beyaz atlı prens Mutluluk sanmış yaşadıklarını Her şey önüne serilmiş mal, mülk, para Rüyadan uyanmış sonra Demiş bu bir kâbus Bu ben değilim! Aramaya |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üşüyor Yüreğim...
Tam ortasında yaşamın, vatanın bir başka yerinde Midyat-İdil arası bir şantiyede yine hasretsiz, yine sevdasız taşla, çamurla sarmaş dolaş yağmurla, soğukla kardeş olmuşum. Üşüyorum, donuyorum öksürüyorum durmaksızın sigara içme diyor doktorlar sabah altıda kalk diyor patron üşüyorum. Doktorlar yalnız ilaç veriyor dostlar ise nasihat birer.. Birer hastalanıyor işçiler ilaçlarımı onlara veriyorum ilaçları seviyorum. Muhasebeciyim ve yazıyorum, yazıyorum yedi rakamlı,sekiz r |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Üsküdar' da Yüreğim Hüzünde...
Acı, mutlu sevdalara konu olmuş Destansı aşkların sesi Kız Kulesi nde okunmuş Yürekleri yakıcı hicrana kani olmuş Nağmelerin tatlı yeli okunmuş Saadet nişanında gülistanlara tanık olmuş Nazendelerin tatlı seli okunmuş Tarihin soylu adresi olarak Duyguların nefesi olmuş: Üsküdar Sevdamın kendisi ile Yüreğim Üsküdar da hüzünle okunmuş Üsküdar'ın tarihini kafamın bezine dokurum Diğer yandan talip kalbimle sevdamın resmini okurum Bin andan takip gölge ile Maviliğin |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bir gün kaybettiklerinin kıymetini anlayıp
geri dönmek isteyeceksin, Sahte dostların seni bir bir terkettiğinde yalnızlığa gömüleceksin, Belki benim gibi sen de birini seveceksin, Ama sunu bil ki benim seni sevdiğim kadar sevilmeyeceksin, Söylediğin yalanları hatırlayıp üzüleceksin, Beni arayıp konuşmak isteyeceksin, Peki kırdığın gururumu tamir edebilecek misin? Çaldığın umutlarımı yerine koyabilecek misin? Ardına bakmadan giderken soldurduğun hayatımı yeniden yeşertebilecek!!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|