![]() |
![]() |
#2391 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57917
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Temel ve karısı Fadime bir gün Luna Park'a giderler.
Dönme dolabın önüne geldiklerinde Temel sigara almak için ayrılır. Ayrılırken, - Ha purada pekle Fadime, sigara alup hemen geleyrum. Temel ayrılınca Fadime dayanamaz ve dönme dolaba biner. Temel dönüp gelir ve Fadimeye sorar, - Canin sikuldu mu? - Yok Temel, tönme tolapa bindum daa. Temel sinirlenir ve hiddetle, - Haçen nasıl pinersun puna, paksana kızların tonları göriniyu. Fadime heyecanla cevap verir. - Ben o kadar aptalmuyum Temelum, tonumu çıkartum da pindum...
![]() |
#2392 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Mısır hükümeti Kızıldeniz'in altına tüp geçit yapmak için ihale açar.
İhaleye İngiltere'den, Amerika'dan, Japonya'dan ve Türkiye'den de Temel'in firması olmak üzere birer firma katılır. Firmaları teker teker mülakata çağırırlar ve teknik bilgi isterler. Ingiliz firmasi: - Biz iki taraftan da eşzamanlı olarak tüneli kazmaya başlarız ve denizin altında tam ortada buluşuruz. Tüneller arasında maksimum 1 metre fark olur. 30 metre enindeki tünelde de 1 metreyi rahatlıkla düzeltiriz derler. Amerikan firması: - Biz de iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz maksimum 50 cm fark olur, der. Japon firması ise: - Biz iki taraftan kazmaya başlarız ve tam ortada buluşuruz. Maksimum fark 20 cm olacak, diye belirtir. Sıra bizim Temel'e gelir. Temel: - Valla biz de iki taraftan kazmaya başlarız. Ortada buluştuk buluştuk, buluşamadık iki tüneliniz olur der.
![]() |
#2393 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel birgün yolda yürürken belirsiz bir cisim görmüş. Sonra ne olduğunu anlamak için eline almış ve mıncıklamaya başlamış, fakat ne olduğunu anlayamamış. Bir parça koparıp ağızına atmış ve yine anlayamamış. Son olarak koklamış ve "iyyyğğğ bu bok kokuyor nerdeyse üzerine basacaktım daa " demiş
![]()
![]() |
#2394 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temelle dursun işledikleri bir suç yüzünden bulundukları ülkeden kaçmak zorunda kalırlar, izleyebilecekleri tek yol da çölden geçmektedir. Kaçmadan bir süre evvel de birkaç arkadaşları bunlara çöl kaplanlarından bahsedip korkuturlar. Çöl kaplanına karşı temel yanına bir örs, dursun da bir telefon kulübesi alır. Üç gün beş gün giderler. Artık ikisi de bithap düşmüştür. Temel bir ara:
-Ha tursun, haçan sen pu telefon kulübesini taşıyon ama bu seni korumaz, aslan onu param parça eder, hiçbir işe yaramaz o, boşuna taşıyosun, hiç kafan çalışmıyo. Gibi sözlerle dursun'u harcar. Dursun tam kendini savunmaya hazırlandığı sırada aklına gelir. -İyi de sen bu örsü daha yerinden zor kaldırıyon, o örs seni nasıl koruyacak? Temel: -Olur mu... Çöl aslanı geldiği zaman bunu yere bırakıp kaçıcam.
![]() |
#2395 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel otobüse binmiş. Sormuşlar,
- Ne yaptın, pilet aldın mi? - Piletci sankim pilet almamuşum gibi paga manali manali paktu. - Peki sen ne yaptın? - Pen de sankim pilet almişum gibi ona manali manali paktum.
![]() |
#2396 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SAYIN MESAJI ALAN KİŞİ,
Şu anda bir Türk Laz Virüsü almış bulunuyorsunuz. Biz, Trabzon-Türkiye'de henüz yeterli teknolojik imkanlara sahip olmadığımızdan, bu bir MANUEL virüstür. Lütfen, kendi hard diskinizdeki bütün dosyaları kendiniz silerek yok ediniz ve bu mail bildiğiniz herkese gönderiniz. Bize yardımcı olduğunuzdan dolayı çok teşekkür ederiz. Hacker Temel
![]() |
#2397 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temel bir gece bir otelin restoranında arkadaşlarıyla yemek yiyormuş.O sırada yan masaya harika bir fıstık gelmiş.bizim temel kıza hayran olmuş ve bir şekilde kandırıp odaya çıkarmış.Arkadaşları sabaha kadar hem temeli beklemişler hemde içmişler.Temel sabaha kadar her saat başı bir kere bahçeye koşup odaya geri gidiyormuş.Sabah olmuş temel arkadaşlarının yanına gelmiş. dursun sormuş işlem tamammı? tamam demiş temel sırıtarak.Peki demiş neden bütün gece bahçeye koştun.Sormayın da demiş hatun tutturdi dişari boşal dişari boşal diye.
![]() |
#2398 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Trabzon civarında küçük bir çiftliği olan Temel, 25 adet besili sığırını satmak için gazeteye ilan verir.
- Telefonum ve yardımcım olmadığı için, bu sığırları almak isteyenlerin yükleme ve götürme kendilerine ait olmak üzere çiftliğe gelmelerini isterim. Temel ertesi sabah müşterilerini bekletmemek için ahıra iner, bir bakar ki sığırlarının hepsi çalınmış, göze batacak bir yere şu mesaj bırakılmış: - Dostum Temel! Bizim gibi hırsızların da gazete okuduğunu bilmeni isterim. Ama yinede talimatınıza uyarak sizden yardım talep etmedik, kendimiz yükledik ve götürdük Vesselâm...
![]() |
#2399 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() İki Karadeniz takımı: Ordu sporla Sinop maç yapıyorlarmış. O esnada stadın yanından bir tren geçiyormuş. Sinoplular trenin düdüğünü hakemin biti düdüğü zannetmişler. Ve sahayı terk etmişler. Kalan 85 dakikada Ordu spor da gol atamayınca maç 0-0 berabere bitmiş...
![]() |
#2400 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() dursun temelden bencilce para ister
-temel uşaum bana 500 YTL para verse -ne 400YTL'mi olum ne yapacaksın 300YTL'Yİ sana 200 YTL neyine yetmi al 100 YTL sana .Der ve 50 YTL verir dursun piskince güler -hahahihahuha bana zeten 50 YTL lazımdı hahahaha şuna bakya iyiki sahte para verdim yoksa bide kazıklıyacaktı yaa . der ve fıkra burda biter
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|