![]() |
![]() |
#2441 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Jun 2007
Teşekkür Etme: 70 Thanked 143 Times in 89 Posts
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Titanik
Titanik battığında üç kişi kurtulur. (İngiliz,Fransız ve Temel)İngiliz sadece golf sopasını, Fransız sadece golf topunu kurtarabilmiş. Bunların canları çok sıkılmış. Fransız - "Hadi golf oynayalım" demiş. İngiliz de katılmış. Temel de çok sevinmiş: - "Ama ben nasıl oynandığını bilmiyorum" deyince , - "Çok kolay, sopa, top ve delik lazım" demişler. İngiliz: - "Bende sopa var." Fransız: - "Bende de top var." Temel: - "Ben oynameyrum." |
![]() |
![]() |
![]() |
#2442 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kimdir?
Bir kadin firtinali havada denize dusmus,imdat feryatlariyla ortaligi yirtiyordu,geminin kaptani her nekadar tayfalarina kizi kurtarmalari icin denize atlayacak babayigit icin emirler veriyor ama hic kimse bu emire itaat etmiyordu,kiz boguldu bogulacak derken geminin guvertesinden 70"lik temel dede tarzan vari bagirisiyla azgin sulara baliklama atlayip uzunca bir ugrastan sonra kadincagizi kurtariyor.tabiki geminin kaptani temelin yanina gidip ovgu dolu sozler ile iltifat ediyor,bizim temel bayagi yordun ve argin gozler ile kaptan ula kaptan burak baa iltifat etmeyuda beni yukardan iten kimdu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Tahlil
Temel bir gün hastaneye gitmiş hastenenin bir köşesinde bir adam hüngür hüngür ağlıyormuş. Temel sormuş niye ağlıyorsun uşağum diye. Adam: - Kan tahlili yaptırmaya geldim parmağımı kestiler. Bu sefer Temel ağlamaya başlamış. Adam sormuş Temel'e "niye ağlıyorsun" diye; Temel cevaplamış: - Ben de idrar tahlili yaptırmaya geldim daa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2444 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Uyanık Şoför
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner: - Buyrun Memur Bey! - Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen? - Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey. - Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim? - Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı. - Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi??? - Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba.... Polis iyice şaşırır: - Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!? - Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum... - Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?! - Evet Memur Bey... Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der.... 'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...' Adam güler: 'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir....' |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() adamın biri 5 yıllı8k hücre cezası almış.
öyle ağır bi cezaymış ki bu, camdan giren güneş ışığı dışında hiçbir özgürlüğü yokmuş. gardiyanlar bile bir gün olsun tek kelime konuşmaz yalnızca alttaki delikten yemeğini bırakıp giderlermiş. günler ayları aylar yılları ha bire kovalarken, bir gün hücresine bir karınca gelmiş. ve adam bu karıncayla vaktini geçirmeye başlamış. adam hapse düşmeden önce sirkte çalışıyormuş. zamanla ona bildiği her şeyi öğretmiş. karınca bir tek konuşamıyormuş, öyle yani... Artık karınca adamın bu dünyadaki tek dostu ve mutluluğu olmuş. Ve nihayet hücre cezası biten adam çıkarken karıncayı da yanına almış. bu küçük dostundan ayrılamamış. ve yeni hayatında karıuncaya öğrettikleriyle gösteriler düzenleyip biraz da para kazanmakmış amacı. -hadi demiş karıncaya gidelim ve özgürlüğümüzü bir barda kutlayalım. Paramız yok ama sen bir kaç numara yaparsın bedavaya getiririrz kutlamamızı. Bir bara gidip oturmuş adam. Garsondan biraz yiyecek ve en iyisinden bir içki ısmarlamış. ve ardından tam karşısına masanın üzerine bir peçete serip karıncayı da üzerine koymuş. garson siparişleri masaya koyarken -Garson! demiş gururla karıncayı göstererek "şu karıncayı görüyormusun garson "afedersiniz efendim görmedim deyip süratle karıncayı bi yumruk darbesiyle ezmiş...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2446 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kayseri'de yol çalışması yapılıyormuş.Köylüler eşeğin birini salıp geçtiği yerden yolu geçiriyorlarmış. O sırada oradan geçmekte olan Amerikalı bir mühendis görmüş unları.Merak etmiş gitmiş yanlarına "Selamün Aleyküm dayı ne yapıyorsunuz böyle?" demiş.
Köylü: -"Yol yapıyoruz diye cevap vermiş." -"E bu eşek ne diye " devam etmiş mühendis. Köylü genel prosedürü şöyle bir anlatmış. Eşeğin yolun nereden geçeceğine karar verdiğini söylemiş. Bizim Amerikalı mühendis yerlere yatmış gülmekten öyle şey mi olur diye. Alaycı bir tonla: "E demiş eşek bulamayınca ne yapıyorsunuz." Köylü:"O zaman Amerika'dan mühendis getiriyoruz." demiş |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Amerika´da zencinin biri, pasaportunu kaybetmis. Aksilik bu ya, o gün de Türkiye´ye uçacakmis. Kara kara düsünürken yolda bir pasaport bulmasin mi! Hemen almis yerden,
bir bakmis ki Leanardo Di Caprio´nun pasaportu. "Ne olursa olsun," demis ve sansini denemeye karar vermis. Çikarmis Leonardo´nun fotografini, kendi fotografini yapistirmis. Ucmus Türkiye´ye. Atatürk Havalimani´nda görevli gümrük memuru Temel´in Karsisina gecmis Temel, almis pasaportu, adamin ismine bakmis : " Leonardo Di Caprio" , fotografa bakmis, bir zenci adama bakmis ayni zenci. Birkac saskin bakistan sonra öbür masaya seslenmis : " Ula Cemal, bu Titanik batmis miydi, yanmis miydi" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2448 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adam otele gelip resepsiyona kaydini yaptirirken görevli sordu :
- Sabah sizi kaçta uyandirmamizi istersiniz? Adam basini salladi : - Hiç geregi yok. Ben her sabah saat beste kendim uyanirim. Resepsiyonda ki görevlinin yüzü güldü : - Aman ne iyi. Lütfen uyandiginiz zaman bizi de uyandirir misiniz?.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Salamon be! Benim hanim çok müsrif, para yetismiyor. Inanamazsin, Pazar
günü benden 200 frank istedi, Pazartesi 300, Sali 400, Çarsamba 500, Persembe 800, dün de 1000 frank!.. - Acidim sana be Mison. Nereye harciyor bu kadar parayi? - Ne bileyim ben, verdigim yok ki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Temelle dursun bir gün sinemaya giderler filmde bir at yarışı sahnesi vardır ve temel dursuna sorar
-iddaya varmisun ben diyrum 1.at kazanur. dursun; -oldi benda 2. ata oynayrum iddayı temel kazanır ve temel dursunun 5 milyonunu alır ertesi gun temel dursunu arar -dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmiştum vicdanum rahat etmedi onun içun aradum dursun; benda seyretum temel; o zaman niye 2. ata oynadun dursun; süpriz oynadum olum |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|