![]() |
![]() |
#241 |
Bağımlı Üye
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2008
Teşekkür Etme: 0 Thanked 93 Times in 80 Posts
Üye No: 45172
İtibar Gücü: 2087
Rep Puanı : 4660
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ---Al Şu Sevgi Kurşunumu-----
Tek bir kalp atışı, sızıdır yüreğimde Sığmıyor, ne yapsam, ne etsem Ne gündüzler, ne ******* gönlüme Zindan soğukluğu sarmış, yüreğimi Kaderin acımasız yaşları damlıyor Boş kalmış ellerime Çaresiz duygularım, yörünge olmuş hislerime Ağlamak yetmiyor,sahipsiz kalmış gönlüme Yel olmuş sevgim, kayboluyorum gözlerimde Bedenim tanımıyor artık beni, bu anlamsız nefesimle Sevgiyi yıllardır sen diye ördüm kalbime Sensizlik bir boşluktur, kayboluyorum benliğimde Yaktın, kavurdun yok ettin beni Sana akan sevgi selimde Al şu sevgi kurşunumu Vur öldür beni, kendinde Artık ne gözlerim, ne kalbim kaldı sen'de Ağlayan, kanayan ben değil Sen olacaksın, bir gün bu sevgi denizinde |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() ----Aslında Bir Ben Sevdim Seni-------
Aslında hiç kimse sevmedi bir ben sevdim seni severmiş gibi değil kana kana sevdim seni tıka basa sevdim dolu dolu sevdim aslında kimse sevmedi seni sevmekten çekindi oysa ben yana yana sevdim seni bile bile sevdim aklımdan zorun var gibi aklıma silah dayanmışcasına mecburmuş gibi ve başka çarem yokmuşcasına bir ben sevdim seni aslında bir sen sevmedin beni herkesi sevdiğin gibi |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Yalan Sevdalar
Gecenİn Karanliginda Kaybolan GenÇlİgİmİ Ariyorum Umutlu Deyİlİm MeÇhule Gİdİyorum Belkİ Çok Yanip Çok Agliyorum Ama Yİnede Senden VazgeÇemİyorum Zamansiz GİdİŞler Hep Benİ Bulur Amansiz Sevgİler Kaderİm Olur Aglarim Sizlarim Bİ Çagre Olur GÖnlÜm Sadece Sende Huzuru Bulur... -gelsene İnsafsiz KalmiŞim Yalniz- İnsafsiz ,semra, Kralzekİ |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Adı hasret
Herşey bir gece yolculuğunda başladı.Anlamsızbir gidiş karanlığa doğru,ansızın gözgöze geldiğimiz anda bakışlarında damla damla erirken su misali yol bulup aktın gönlüme,öyle derin bir bakış,öylesine bir akıştı bu,bitmesin diye bu an huşu ile gönlüm mevlada dilim duada yalvarıyordum.sen ki seher vakti doğan güneş gecenin en koyu mavisinde ayın on dördü gibi parlıyordun karşımda her yerde seni görüyordum içim dışım sen oldun sen vardın zamanın ve mekanın ötesinde aşkın var oluşuma hayat bahşediyor sevdanla tutuştu kalbim hasretin yangınlarındayım senden ayrı kaldığım bu zamanlarda gel ey sevgilim gel gurbet gülün solmadan gözüne yaş dolmadan can bedenden çıkmadan vakit çok geç olmadan dön gel artık sevdiğim gittiğin yerlerden karlı dağlar uzun yollar tükenen ömrümüzde geçiyor yıllar seni bekliyorum bıraktığın yerde hasretin özleminle gel sevgilim gel |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() SevgiLiye...
Kanallar canlı yayında. Güneş tutulması, işte bir haber. Birkaç dakikalık görüntüler, millet heyecanla izliyor. Ömrümün güneşi, ben sana tutulalı nice oldu. Sende heyecanla izliyor musun gözlerimden sevda tutulmasını... Deprem korkusuna çadırda kalıyormuş bazıları, tutulma var ya.Bir önlem. Peki ya ben sensizliğin korkusuna nerde kalayım.Sensiz kalmanın acı ihtimalini hangi semtte üstümden atayım. Kalın camlı yada özel yapım gözlüklerle izliyorlarmış tutulmayı. Ben Sana bakınca gözlerimi kamaştırmayacak birşey bulamadım ki.Ben seni görüp te gözlerimin kamaşmadığı bir an yaşamadım ki. Tutulma birkaç senede bir oluyormuş, hemde kısa sürüyormuş. Bu yüzden özel anlarmış. Ömrümün güneşi, ben sana her sabah yeniden tutuluyorum. Hemde tutulmalarım bir sonraki sabaha kadar devam ediyor. Benim bu tutulmalarımın da senin için bir özel yanı var mı? Ay güneşle dünyanın arasına girdiği için kısa süreli bir kararma oluyormuş havada. Oysa özlemin seninle benim aramıza girdiği zaman gece çöküyor üstüme. Sen yeniden geceme doğana kadar ben karanlıkta kalıyorum. Tutulma sırasında güneş ışıkları dünyaya tam ulaşamadığı için hava biraz serinliyormuş. Ben sana tutulalı, ben özleminle başbaşa kalalı başımda esen rüzgar hiç dinmedi ki. Ömrümün güneşi, beni senden gayrısı hiç ısıtmadı ki. Tutulmanın tam gerçekleştiği belli yerler varmış, izlemek isteyenler oralara akın ediyorlarmış. Ben tutulmayı tüm varlığımda aynı yaşıyorum. Varlığımın neresine dokunsa gözlerin, tam orda sana tutuluyorum. Vakit akşamüstü oldu. Tutulma bitmiş, dünya kurtulmuş ayın gölgesinden. Oysa ben hala sana tutuk, hala özleminin gölgesindeyim. Şimdi dünya birkaç seneye gün sayarken bir sonraki tutulmayı izlemek için, ömrümün güneşi ben sana yeniden tutulmak için sabahı beklemekteyim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Bu gece yokluğunun dökümünü yapıyorum. Aylar önce sensizliğe yazdığım şiiri
okudum, bir de dün gece yazdığımı... Hiç fark yok... Neden azalmıyorsun bende? Neden gidişin dün gibi? Neden sana yazdığım her yazı, hep aynı yerde tıkanıyor? Ben bugüne kadar kimseyi yokluğunda bu kadar önemsemedim... Kimseyi yokluğunda bu kadar özlemedim... ve şuna emin ol; hiç kimse, yokken bu kadar sevilmedi... Benim karşıma "aşk" diye bu sonucu çıkaran, yarım kalmışlıktan başka bir şey değil, bunun farkındayım.... Ama iyi ama kötü, bitmeli her hikaye! Sen bitmedin..... Bitmeyensin... Ayrılığın adını koyamadık sevgilim. İşte bu yüzden kopamadık birbirimizden bir türlü...... Ben yarım kalan ve adı konmayan hiç birşeyi unutmam... unutamam..... içimde sızısı kalır. Ya herşey yaşanacağı yere kadar yaşanıp sona ermeli ya da ayrılık sözkonusu olduğunda bir daha kimsenin çıtı çıkmamalı! Biz bunu başaramadık, ayrılamadık! Sen yaşanıp da bitseydin eğer hatrıma gelmezdin. Seni bu kadar yazılası yapan, yarım kalmışlığındır..... O gecenin sabahında, ayrılığın aklına nerden geldiğini biliyorum... Anlamıştın benim soyuta tutkun olduğumu... O yüzden gittin kim bilir... Sevilmek için, güzel hatırlanmak için, kayıplara karışmayı tercih ettin... haklıydın belki de... Olağan hiç birşeyi sevemedim ben hayatım boyunca..... Herkesin, her an yaşadığı hiç birşeyi benimsemedim... Ben yaşadığım hiçbir aşkı hayatın akışına bırakmadım. Bunu yapanlar her zaman kaybeder... Zaman denilen kavram düşmanıdır aşkın... eğer ortada aşk denen bir şey varsa, ne yapıp edip zamanı durdurmalı. Biz bunu başaramadık.... oysa bu o kadar zor bir şey değildi sevgili... Farklı bir dokunuş, ağızdan çıkan ve bugüne kadar kullanılmamış bir söz yeterdi zamanı durdurmaya..... Ben, aşktan söz açıldığında zamanı durduramayan kimseyi sevemedim... Ondandır belki de varlığında sevemediğim insanları, yokluğunda düşlemek.... Belki de onandır, yanındaylen yüreğinin gurbetine düştüğüm bir sevgiliyi, sılasında özlemek..... Yokluğun hiç de adil değil... beni yok ediyor, seni var ediyor sevdiğim..... Evet seviyorum seni varlığına rağmen! Üç mevsim değişti bu şehirde ama ben varlığınla-yokluğunun tezatını çözemedim... seni yaşamak istemiyorum! .... öyle bir sen yarattım ki sen yokken, yaşanıldığı an yitirir anlamını... sen yokken yarattığım sen, yasakladı sana dokunmamı... Sana düşman bir sen var içimde.... seni senle savaştıryorum, olan bana oluyor... Tam olarak hatırlamıyorum ama uzun zaman önce bir yerden duymuştum bu sözü, "Hani ruhLarımız öğüşür ya başkasındayken agzımız..." şu an varlığınla yokluğunun tezatını bu şekilde tanımlıyorum, seni senle savaştırırken mağlup olan yüreğime... Birkaç ay geçtikten sonra, daha anlaşılır bir tanım bulabilirim elbet ama şimdi gerçek olan bu; RuhLarımız öpüşüyor SeVGİLİM... Gidişin beni yaralamadı, aksine daha bir sevilir hale geldin... Varlığındaki seni, yokluğundaki sen kadar sevemezdim... "Keşke sen yanımda oslaydın, keşke bir şeyler yapıp da seninle zamanı durdursaydık" diye hayıflanmıyorum artık..... Her ne kadar adı konmasa da bir kopuşun, her ne kadar vazgeçmeyi beceremesek de, ayrılık ihtiyaçtandı bu hikayede.... Yazık! son sözü zaman söyleyecek... Yazık! bu sefer hayatın acımasız akışına bıraktık aşkı... Ben senden kalan ayrılığa bile yas tutamıyorum adam gibi! Bunu engelleyen senin varlığın... ben bunca zaman yokluğundaki senle hayatı paylaşsaydım ve böyle bir senle ayrılığı yaşasaydım, hiçbir şiir kolay kolay hayata döndüremezdi beni... işte bu kadar güzeldir senin yokluğun... işte bu kadar ayrılğına üzülmemi engelliyor varlığın..... VARLIĞININ CANI CEHENNEME, YOKLUĞUNU ALMA BARİ... *alıntı..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ![]() istanbulun sise düştüğü bir gündü seslendim de duymadın özlediğimi görmedin hiç sen ne çok şey sakladım senden gözyaşlarımı en çok, yazdığım yorgun dizeleri bir de.. yüreğim vurulmuş sarı bir güz sürgünü yağmursuz günüm olmadı üşüdü çocuk ellerim sis sonrasıydı demir aldı gemiler sustu uzak denizler kıyıya vuran mavi yeşil, tuz kokusu bir de ne çok bekledim baharı papatya kokusunu al kızıl gelincikleri tutuşan gözlerini bir de alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı
Sen uğrunda en çıldırdığım kumral Sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam Sen uğrunda ölümlere gidip geldiğim Sen beklediğim Sen özlediğim Sen gizlediğim... Güneş doğmayı unutabilir Sabah olmayı Yağmur yapmayı Ama ben seni asla... Çiçekler açmayı unutabilir Kuşlar uçmayı Baharlar gelmeyi Ama ben seni asla... Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın Ne zaman bir telefon çalsa karşımdasın Sen tanrımın en güzel armağanı Sen hayatımın en gerçek yalanı Sen bütün huylarımı ezbere bilen Sen gözyaşlarımı en iyi silen Sen dünyanın en muhteşem erkeği Sen yemeğimin tuzu Yüreğimin buzu Anasının en güzel oğlu Sen kalbimde en tatlı sızı Sen bütün varlığımın en sevimli hırsızı Sen sevdikçe sevilesi Övdükçe övülesi Öptükçe öpülesi aşkım... Sen beni yokluğuyla delirten varlığıyla yolumu yolundan çeviren Sevdasıyla beni bir dağ gibi deviren Bundan böyle senden sorulsun günahlarım Sende bütün sorularım Sende bütün cevaplarım Adam olmuşsam senden Katil olursam senden Ben çoktan vazgeçtim kendimden Ama senden Asla AŞKIM ASLA! ... alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ******İYİ Kİ SEVMİŞİM SENİ******
Yasağa uçuruldu martılar, Kıyamet mıhlandı akıllara. Bir sana doyamadı şarkılar, Bir de mahşerli vuslatlara. İyi ki sevmişim seni… Al basar yanağıma, Elim yüreğimde beklerim gelişini. Bin bir şiir yazarım da, Hiçbirine sığdıramam sevişimi. İyi ki sevmişim seni… Sensiz zamanlar dolanır dilime, Ömrüm alacaklıdır bilirim. Hiç bırakmadın ya elimi, Yaradanıma şükürle secdelenirim. İyi ki sevmişim seni… Yediverenler açar da, Herkes alır payına düşeni. Bu sabah da bana doğdu güneş, Duydum ya “canımsın” deyişini. İyi ki sevmişim seni… Kaç nehir yıkardı günahlarımı, Yüzün yüzüme dönük olmasa. Nasıl silerdim acılarımı, Yarenliğin avuçlarıma dolmasa. İyi ki sevmişim seni… Sakınırım “biz’i” ben, Gölgesi değmesin mutsuzlukların. Öyle bir ömür paylaşalım ki, İsmi geçmesin umutsuzlukların. İyi ki sevmişim seni… Yıllarca gülmeyen gözlerime müjdelenensin sen.El açıp huzur dilediğim dualarıma en kutlu karşılıksın.Koskoca bir şehri öpen, ılık bir meltemsin yüzüme vuran.Bana gelmelerin kadar, bende kalmalarındır varlığımı kutsayan. Seni hak edecek ne yaptım bilmiyorum ama, “Binlerce şükürler olsun, seni ömrüme yar diye yazana” İYİ Kİ SEVMİŞİM SENİ…İYİ Kİ… |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Bağımlı Üye
Rep Derecesi :
|
![]() ***YAK ATEŞİ***
Hele bir el ver Geleyim yanına Yak ateşi Yanayım koynunda Püfür püfür essin nefesin Busenle buz tutayım El kelepçe belde sıkı sıkı sarayım Doymadım sana bitmesin demin Şöyle kana kana bir ömür içeyim Seviyorum seni İstanbulun salmasa Kaldır başın aya sor inanmazsa Zaman gurbet kokuyor buralarda, ah İstanbul..... İyi bak Sevdama !!! |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|