![]() |
![]() |
#241 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57921
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Ey Deli Yürek!
Ey deli yürek; en verimli tarlalara, kürek kürek Rüzgar ektiğin günleri ne çabuk unuttun. Hasat mevsimi geldi işte. Elbet ki canın acıyacak. Bu gün; en deli fırtınalardır avucunda tuttuğun. Ey deli Yürek; istim arkadan gelsin diyerek, Uzun bir sefere çıktığını ne çabuk unuttun. Çekek mevsimi geldi işte. Elbet ki canın acıyacak. Bu gün; omurgası kırık bir teknedir dümenini tuttuğun. Mine Özdemirtaş
![]() |
#242 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Falcı Değilim Ama
Çok çilekeş bir yolculuk olacak bizimki. Görüyorum. Bitmesini dileyeceğim bir gün. Ama bitmeyecek. Üç yüz altmış dört gün yokluğunu çekeceğim biliyorum Şansım varsa eğer / o da insafına kalmış Payıma sadece senede bir gün düşecek. Lütfedip bahşetsen bile; bağışladığın vuslat İçimdeki boşluğa yama olmaya bile yetmeyecek. Yüreğim paçavralara sararken sensizliği, Özlemleri yoğuracağım teknemde. Biliyorum Çığ gibi büyüyecek yalnızlık. Bükülecek sancıya. Kavuşmalara kucak açacağım. Ama beklenen gelmeyecek. Adaklar adayacağım unutulmuş olman için. Çıkarıp vereceğim umutları savurganlığına zamanın. Ben bitireceğim... / o inadına direnecek. Falcı değilim ama, Çok çilekeş bir öykü şekilleniyor biliyorum. Yazmaktan çok kan kusacağız Beyazları yitireceğiz. Konu bizi aşarak gitgide esmerleşecek. Biz her satırında noktayı koysak bile. / o yine de sürecek. Mine Özdemirtaş
![]() |
#243 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Ferman Padişahınsa
Şaşkın günlerime geldi de muhabbet…. Hadi diyelim ki…ben yanıldım. Ya sen… ya sen… Senin zorun neydi adamım..? Sence… onurlu kadın olmak için Sergilenecek en saygın tavır… Aradan çekilmek mi olmalıdır? De bana vururlar mı başımı? Kimsenin aşkını çalmamak…. Padişah fermanı mıdır? Mine Özdemirtaş
![]() |
#244 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Fır Döndü
Yırtalım mı geceyi El ele? Bir fır döndü koyup Tam orta yere Yürekli ile yüreksizi Birlikte Sokar gibi gerdeğe Ve Tam bir düello sessizliğinde Dokunalım mı tetiğe? Yoksa, Koyup gidelim mi Öksüzü yetimin ellerine. Eğer; Bir dokunuş, bir duruş Bir omuz silkiş Ve yeniden yine Küskünce oturuş Kazılı değilse belleğimize O zaman; Bir kalkış, bir yürüyüş Belki de soluksuz, Delice bir koşuş İlhamı doğar Yüreğimize. 09/12/2003 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#245 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Frengili Bir Namus Uğruna
Ademin Kaburgasından olmadığımıza bir inansak Müebbet hapse hüküm giyiverecek suspus oluşumuz. Bir de Cesaretten yoksunluğumuzu kulak arkası edebilsek Hacı yatmaz gibi fikirsizliklerin hepsi geçecek. Abuk subuk bir huzur için değmezken laf ebeliğine Frengili bir namus uğruna, bir lokma bir hırka Nikah/Kira lanabiyorsak hala ve çok geceliğine Bir bardak suda fırtına koparmak niye? Mine Özdemirtaş
![]() |
#246 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GaNG
Sanki kızıl bir trene peron olmuşta iskele en kalın urganı esnete esnete beline sarıp iyice kavrayan baba bile telaşta iyice. Sanki, korsan bir bayrak çekilmişte göndere logodaki gank ateş ederse askere gafil avlanıp düşecek yere böyle yazılmadi ki hikaye o halde korku niye? yoksa bile bile natamam mı çıkarıldı filo bu son sefere eğer bir küçücük salınımda yarılacaksa küpeşte? bırak o zaman sular da yansın ateşte. Mine Özdemirtaş
![]() |
#247 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GeCe NöBeTi,
bu gece / gene nöbete diktiler beni sen yoksun yorgan altında. sadece sesizlik ve karanlık var nasıl özlüyor bir bilsen seni boş duran yastıkta başının yeri bu gece / gene nöbete diktiler beni işim ne? sabaha kadar sayar dururum artık gölgeleri ve şafakta çaresiz indirirken süngüleri çok acıyor olacak biliyorum eskimiş yaranın kanayan yeri bu gece / gene nöbete diktiler beni gel desen gelirdim biliyorsun ............. yine sapkın yine kaçkın yine gizli düşleyeceğim kaldığın yeri bu gece / gene nöbete diktiler beni yine geçeceğim iğne deliğinden ucu düğümlü ibrişim gibi yine batıp çıkacağım kendi etime yamansın diye içimin yırtılan yeri bu gece / gene nöbete diktiler beni oysa yorgunum hiç gücüm yok ne unutmaya ne de unutmamaya seni 24/12/2005 Mine Özdemirtaş
![]() |
#248 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() GeÇMiYoR ZaMaN,
tut ki yaşadık düşlerimiz kadar kocaman tut ki her şey yolunda gitti ama inan çok zor olurdu o zaman beni unutman bir kitap nasıl okunamazsa hiç başlamadan işte öyle sil beni hayatından sal ipin ucunu uçkurundan sal ki, sahipsiz kalalım sürgünde bir garip gibi kimi kimsesi olmayan bir yürek istiyorum kendim için söylenenlere inanmayan çünkü aşk koca bir yalan 05/10/2004.....23.50 çamlıca Mine Özdemirtaş
![]() |
#249 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel de Benim Romanımı Yaz
Tutkunun öyküsüyüm ben. Yürek dolusu bir yaşam. Aida, Scala, Bel Canto ve Şan Dünyayı adımlarken her akşam, Ne olmuş yani? Ne çıkar aç kalmışsam. Yürekliysen gel. Gel hadi. Gel de benim romanımı yaz. Si Bemol, Do Diyez ve İnce Saz Nihaventten az, Hüzzamdan biraz, Bir de kıvrak reverans Yürekliysen gel. Gel de benim romanımı yaz. Tutkunun öyküsüyüm ben. Yürek dolusu bir yaşam Yürekliysen gel. Gel de bir akşam Bana dokun erkekçe.... aşka susamışsan. Mine Özdemirtaş
![]() |
#250 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Gel Otur Şöyle
GEL OTUR ŞÖYLE Gel otur şöyle yanı başıma. Çayın açık olacak değil mi? Ve büyük bardakta. Tabakta üzümler var senin için Sazın köşede duruyor. Gözü yollarda kalmıştı. Tek anahtar var o da kilide takılı. Akşam oluyor ince ince. Karnın da acıktı. Sıcak bir tas çorbam var Paylaş benimle. Geleceğim yanına...kahven ateşte Sen anlat bahar gözlüm... Dinliyorum... Kulağım sende. Bir dizinde ben... bir dizinde sazın. Vira Bismillah Yolumuz uzun Mine Özdemirtaş
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 3 (0 üye ve 3 misafir) | |
|
|