![]() |
|
|
#241 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57968
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kibris Dedikleri Şirin Bir Ada
uzanir tarihin venediklere salamis harabeleri tiyatrosuyla kilise kale camileriyle magosada canbulat lala mustafa denize gömülmüs sehir kibris dedikleri şirin bir ada merkezi lefkosa her taraf yesil güzelyurt portakal bahçeleriyle keçiboynuzu zeytin agaçlari girne'de deniz altin kum inci magosada açan çiçekler küskün kibris dedikleri şirin bir ada karpaz ince burun kilise'siyle adaklar adanir her dinden dilden denizin dibinden tatli su akar maras kapali bölge sinirda harabe evler hayalet sehir kibris dedikleri şirin bir ada girne turistik bölge sahil, yesil içiçe kumu avuçlarinda altin parçasi her evin bahçesi yasemen agaci kanla yogrulmus çok sehit vermis kaç uygarlik geçmis sürgüne mekan kibris dedikleri şirin bir ada medeniyet besigi sallanir durur genede umuda güler her çocuk dört mevsim yasanir bahar, yaz portakal çiçeginde güler insanlar turizm cenneti eglence yeri kibris dedikleri şirin bir ada denizle gök birlesir sonsuz mavi özgürlüge yelken açar sehir yorgun düser *******e eglence günes bekler kapida her yeni günü gelen vesiledir görmek isteyene kibris dedikleri şirin bir ada 31-03-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#242 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Kim Girer Rüyalarına
camdan cana bir yürek bendeki sahibini bulamamış alicisi olmayan gün agarmasiyla baslayan aynaya küskünlügü ve günle gülen kirmizi kıravatım bogazimda kanini hareketlendirir günes yansıması aynaya bir öpücük kondururum aynadaki bana varsin düsünsün kim girer rüyalarına 01-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#243 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kirk Yil Sonra
daha cok bakamadim rengine göz göze gelemedim gözlerinle kaybolmustu göz bebeklerinde kahkahalarin cinlar kulaklarimda ilgimi ceken balik eti gerdanin siktirilmisti sinendeki güllerin sevecenligin candan yaklasimin içtenligin gözlerinden tutmak isterdim ellerinden gecenin ayazinda kaybolmadan sahiplenmek geceyi ay küsmeden bulutlarin arkasindan yildizlar düssün camin araligindan omzuna ates böcegi konsun dudaklarina kahve içseydim gözlerinden tadi kalirdi dudagimda kirk yil acliga sevgiye aska gerilerde kalan susuzlugum kuruyan dudaklarimda kirk yil sonra 25-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#244 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kirmak Istediginde
hade gülümse sakin karamsarliga kapilma sevda kusu herzaman avuçlarimizda hissettigin anda öp alnindan izi kalsin dudaklarinin her zaman hatirlanasin diye oda seni öpecektir ummadigin bir anda cok uzak degildir hemen yakininda kulak ver yüregine cikarda al avucuna bak kipir kpirdir hala biri biter biri baslar sevdalarin hep sevdadir yasamak ya biri digerini aratir yasanilmazsa özlemlerin halkali zincir degildir kirmak istediginde 17-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#245 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kirpigime Çiçek Ol Her Damlada
esen yellle gelir diyar gurbetten dostun her kelami mustudur bana tarif edilemez duygu selidir cosar gelir bahar yagmurlariyla dilekler dilenir mevla askina kadir kiymet bilmez ask inadina çok zaman yaralar koyar ardina göz ucunda sineklenir yar diye zaman masumdur bebek yüzünde ya resimlere güler ya kaderine umarsiz sevdalarin inadina geceye renk verip avunur gizlice uçar uzakliklar yakin eylersin nefes olur gider özlem silaya yakindir kavusmak dileklerden dag daga kavusur göremesek de yaralidir bu ellerde ceylanim sevda yüregime yagmurlarla gel seni sensiz yasayim göz önümde gel kirpigime çiçek ol her damlada 29-05-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#246 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Kisti
hizli adimlarla çikti yola basinda lacivert bere haki kabaniyla kar tipi soguktu rüzgar deliydi tozak yagiyordu basina göz gözü görmüyordu ayazdi gözleri burnu iki çesme elleri yen içindeydi pembeydi yüzü kulaklari adimlarini hizlandirdiginda rüzgar tozak atarken inadina yürüyordu nefessiz kaldiginda iki yani keskin biçakti soguk... kar tipi ayaz sigindi... ahsap bir evdi yatagi dagbasinda püfür püfür rüzgar kükreyisiyle yaban seslerdi geceyi yirtan üsüyordu tir tir titrerken atesin alevinde iki büklüm kisti.... 12-12-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#247 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Koca Sehir Yalniz Bende
gece kabus gün kosusturma ayak sesleri karisir birbirine telasli ve yorgun bedenlerin agirligi yillari saklamakta yüzler zoraki gülüslerle yalandan iyiliklerle gecen zamana yenilen bizlerle kaybolmak istiyorum bu sehir bana fazla ben fazlayim eksiklerin arasinda istemiyorum kendimi bile alip gitmek basimi alip gitmek oylesine yilginligimi atip tüm cesaretimle günesi istemiyorum gözlerimi ellerimi ah bir toparlayabilsem parçalarimi kemiklerim yigilmasa kirilipta gidecegim bilinmezlere gizlice mumla aranilipta bulunmayan gizde ben lanet zaman lanet kendini bilmez kirgin hirçin bunak sapikça yalnizligima çare yalan sevdalarimla ben kudurgan sikilgan zamanda koca sehir yalniz bende 19-04-2003 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#248 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Konaklarsın Daima Yüreğimde
sana birikiyorum gün be gün geç kalınmış bir baharı yaşıyorum geçip giden ömrümde seni tanımamak şanssızlığım tutup öpüyorum ellerinden, ellerinde yüreğin yüreğin bir garip serçe ısmarlama düşler kuruyorum üstüne akşamı iple çektiğim anlar dolunayın gizemli dünyasında kavuşmalarım çocuk sevinci durup durup hayalini kurduğum asma çardaklı bağlar yeşerir gel gitlerinde egenin seviyorum hayatı senin için sevgilim malum oluyorsun düşlerime adın dilimde her an tatlı bir tebessüm senli anlarım camın arkasında saklı ıtır kokusu taşısada yüreğim senin için sana özel duygular kollarımda bedenin seni sarıyor inan düş yollara, düş düşüme düşte gel ağır aksak kalmasın hayallerim gel ne olur güzü gösterme bana senin mutluluğun benim mutluluğum yüreğim yansada karşımdasın bebeğim özlemimdesin varlığınla senden yana, senin için dileklerim, düşlerim yarına sevgidendir aşktandır ağlamak kutlarım gözlerinde tebessümlerle deli divane olsamda bu yolda konaklarsın daima yüreğimde 19-10-2007 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#249 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Köy Gelmisti
hangardan elma kokulari geliyordu sanki kapiyi acip içeri girdigimde ayagim torbaya takildiginda sakur sukur cevizler dagilmisti evin ortasina bayram havasi vardi o gece cocuklar kostu atildilar üstüme biri bir yandan digeri bir yandan bir sevinç bir heyecan köyden babam gelmisti babam bende kostum öptüm sakalinin arasindan elmacik kemiklerini vede nasirli ellerini köyden babam gelmedi köy gelmisdi 25-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
|
|
#250 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
Köyüm
ilik ilik yagmur yagar çamoluk yollarinda aldin yine beni benden her anin yorgunlugunda yollar çamur dereler sel akiyor ömrüm durgunca aldi gitti hazin bir yel bütün ümitleri oldugunca ben giderim yollar gider hasretin beni deli eder cemal'im yollarda erer senin özlemine köyüm 08-11-2002 Cemal Karsavran
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|