![]() |
|
|
#241 |
|
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57930
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
Pus vuruyor pencerene
Giz kokulu, Kar taneleri düşüyor ellerine Üşüyor gece Sen de üşüyor musun? Teni tenimi sarıyor Karanlık bir boşluğun İniltisinde… Kardan adamlar giriyor düşlerine Titriyor gece Sen de titriyor musun? Hadi; Kapama aç pencereni Sana; Yakamozlar eşliğinde Yüreğimin sıcaklığını Getirdim hediye Yoksa görmüyor musun? Ay çıktı doludizgin Aydınlığa gebe gece Duyumsuyor musun? Yoksa gülüm; Sen de ben gibi, Soğuktan ölüyor musun? Ölüyor musun gülüm, Ölüyor musun?
|
|
|
|
#242 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
açlığını fırsat bilip sevgiye
adi adamlar girecek düşlerine yetim çocuklar gibi; boyunlarını büküp hasretle bakacaklar gözlerine aldanacak ağlayacaksın… vakit gelince; salaş bir masada başlayıp, bir otel odasında; son bulacak yasak sevişme terk edileceksin yine terk edileceksin işte mutluluğunu sağacaklar/ kahve gözlerinden posası kalacak geriye bir avuç telve alıp başını gideceksin başlayacak yolculuğun sevgisi tehirli yüreğe hıçkırıklar eşliğinde; sokulacaksın ilk göz ağrım deyip sıcak göğsüne… yıllarca kör olsan bile döneceksin özüne özde var olan gerçeğe seni seven; menfaatsiz ellere dikkat et geç kalma bu yolculuk; yürekten yüreğe ...yürekten yüreğe Ocak 2007
|
|
|
|
#243 |
|
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
korkuyorum
bu zamansız/ hain *******in karanlığında, yalnız kalmaktan sus-pus olmuş üşümüş bir köşeye sığınmış/ olmaktan korkuyorum… titriyorum; ellerim avuçlarımda nefesimi üflüyorum parmaklarıma..! üşüyorum; damarlarımda son bir çaba/ zamansız akşamlarda ısınamıyorum, donuyorum… katran yeşiline boyalı kabuslar içinde uyanmaktan saatlerin uykuda olduğu vakitlerde dudaklarım kupkuru/ su aramaktan terler içinde ıslak çırılçıplak uyanmaktan .........korkuyorum..! bu unutulmuş tek başına yalnız/ sıvası dökülmüş odada; avuçlarımda kan saçlarımda hicran kokusuyla alnımda kızıldan/ soğuk bir busenin bıraktığı çelikten izle unutulmaktan korkuyorum… aslında ben; dilim varmıyor ama. bu zamansız akşamlarda, ölmekten korkuyorum..! 08.08.2001
|
|
![]() ![]() |
| Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|