![]() |
|
![]() |
#1 |
Aşmış Üye
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Teşekkür Etme: 98 Thanked 355 Times in 320 Posts
Üye No: 44033
İtibar Gücü: 57914
Rep Puanı : 34658
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kazımiye Kan Gölü
Bağdat yine kan ile boyandı Müslüman Müslümana kıydı Arkasında Kara Şövalye vardı Haçlı kılıcı kan ile kaplandı Çocuklar yetim,öksüz kaldı O zalimler ise sadece baktı Kazımiye saf kan ile yıkandı Haçlı ise kuş tüyünde yattı Fatih yine dost acısını yazdı O zalim şövalye sessiz kaldı Akıncılar da artık pek kalmadı Şerefsiz haçlıya meydan kaldı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinsiyet : Erkek
|
![]() Kendimce Konuşuyorum
Ne oldu be dostum susar oldun... Sessiz *******de kayboldun... Sen aşık olduğunda sarhoştun... Bak yine için içine ağlıyorsun... - Konuşsam benden kaçarsın dostum - Dertliyim dostum ******* dermanım - İçmeden güzelliği ile sahoş olmuştum - Ağlıyorum evet çünkü hala seviyorum Yeter artık Siyahii'm dur, ağlama... Sol göğsüne yumrukları vurma... Boş şişeleri sokaklara savurma.. Artık yeter, dertli şiirleri yazma... - Yetmez dostum denizi dolduramadım - Kalbimin içinden onu söküp atamadım - Şişeleri sokaklara çöp diye atmadım - Ben duruyorum kalbime dinletemiyorum Bak yine uykusuz, sabah vardın... Sevdin ama sevgini anlatamadın... Şiirleri kullandın ona aşkını anlattın... Okuduğun isyandan hiç utanmadın... - Gözlerim ona hasret kaldı kapanmıyor - Sevdim, hemde delice ama anlamıyor - Şiirler de küstü bana, artık gülmüyor - İsyanım sadece yarime ama duymuyor Gitme dedim sana dinlemedin... Tam unuturken aşkını yeniledin... Elini de tuttun kendini kaybettin... Bir damla yaşı ile aşkını yeşerttin... - Konuşma dostum kendimi kaybettim - Yeni bir yaşam için çok yeminler ettim - Ben ruhumu ellerim ile ona vermiştim - Gözyaşı ile dünyaya yeni bir ben diktim Sil artık gözyaşlarını ağlama... Siyahii'sin sen teslim olma... Yattığın rüyadan sakın uyanma... Kendinin ölüm fermanı yazma... - Ben gözyaşlarımda onu buluyorum - Ondandır sanıyorum, hiç silmiyorum - Rüyalarımı karanlıktan çıkaramıyorum - Sen dedin dostum, o olmadan ölüyorum - Dinle beni güneşim, seni hala seviyorum - Odamın duvarlarını resimlerinle süslüyorum - Gözyaşlarımı kanım ile şarap yapıp içiyorum - Sen anlamasan da seni senden kıskanıyorum - Dostlarım artık adıma Siyahii der oldular - *******i bana sanki sen gibi yakıştırıyorlar - Uslan diyorlar ama seni hiç tanımıyorlar - Gecemi aydınlatan Gece Güneşimi bilmiyorlar *_*_Aşık olanın gözyaşları dinmez_*_* *_*_O yaşları hiç bir aşık silemez_*_* *_*_Çünkü o yaşlarda yari vardır_*_* |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kendimi Tanımıyorum
Korkuyorum artık kendimden Beynim çatlayacak gibi karışık Sisli ve karmaşık düşünceler Kötümüyüm iyimiyim bilemiyorum Kaçmak istiyorum bedenimden Tiksiniyorum kendi yüzümden Aynaya dahi artık bakamıyorum Melekmiyim şeytanmı bilemiyorum Ruhum huzur bulsun istiyorum Sesime dahi artık katlanamıyorum Hep kendime zarar veriyorum İnsanmıyım hayvan mı bilemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kerbela
Ey Fırat dur artık yeter Nedir bu asiliğin hırçınlığın Sen değimliydin canları alan Kerbela senin kıyında değil mi? Bir seyyid şehit oldu kıyında Adı Hüseyin efendimin torunu Vücudunda otuz üç mızrak yarası Yetmezmiş gibi otuz dört kılıç yarası Kızıl aktın o gün kan misali Hz. Hüseyin kıyında cansız yatardı Başı bir yanda vücudu bir yanda Hz. Zeynep’in feryadı vardı her yanda Ay parçası üç yaşında Abdullah Şehit oldu Hüseyin’in kucağında Üç yaşında boynunda kâfir okuyla Kan dolmuş Hz. Hüseyin’in elleri Muharremin onu hicretin atmış birinci yılı Kerbelanın rengi kan ile kırmızı Efendimin ashabı şehit oldu o yerde Ey Fırat sen ise izledin olanları Dur artık Fırat akmaz ol… |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kırık Kalp
Paramparça bir kalbim var artık Nefretle,kin,aşk ve hüzünle dolu Seviyor arzuluyor o hazan gülünü Ben istermiydim bu aşkın bitmesini Yalın ayakla koşmuştum peşinden Dur diyordu gelme dön geriye Ben istesemde kalbim dönmedi Söz geçiremedim bir türlü ona Onuda yıldırdın parçaladın tek sözle Seni sevmiyorum diyecekmiydin bana İnan en son aklıma gelecek söz bu Dilimden istesemde çıkmaz bu söz Seviyorum seni arzuluyorum umutsuzca Bırak bari bırak kalbimi kırma artık Zaten senle beraber berduş oldu Ben ise garip bir aşk şarkısıyım Ben sadece seni sevdim tutkuyla Sadece sana vermiştim kalbimi Tek parçaydı aşkınla artıyordu O suçsuzdu sevgilim masumdu Beni çökertin o garipten ne istedin Aklıma sen geldikçe hızla atıyor Kaçmak istiyor seni seven bedenimden Sana bir ihanet borcum olsun Gelme artık geriye dönme artık Gelipte buruk bedenimi öldürme Son sözüm sana seni seviyorum Kalbim istemesede inatla seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kısmetmiş
Gitmesemiydim zindan *******e Sormasamıydım adını yıldızlara Belkide hiç yolundan geçmeseydim Kısmetmiş ama tanışmak konuşmak Adım adım yaklaştım asil ruhuna Sıkıca sarılacağım zarif gerdanına Saçlarına hapsedeceğim yorgun ellerimi Kısmetmiş ama tanışmak konuşmak |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızgınım Alçaklara
Yine sinirim taşıyor bedenimden Şu haddini bilmezlerin yüzünden Ama söylemeyeceğim o sözü Sevim ablam kızıyor yakıştırmıyor Mehmedimi şehit etti çakallar Şenlik kurup oynadı ruhsuz mahluklar Zorluyorlar bizi her nefes alışlarında Az kaldı süreceğiz sizleri Irak sınırına Bu vatanın sınırları şehit kanı ile çizildi İnek sütü ile silmeye alışıyor alçaklar Bayrağa şeklini Hüda'nın mucizesi verdi Bu vatan asırlardır bizimdi şimdi sizinmi? Beni öldürün ilk başta vatan topraklarımda Kanımla çizsinler yeniden sınırlarımızı Anama söyleyin ağlamasın öldüm diye Ben ölmedim vatan için şehit oldum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Kızgınlığımda Geçti
Kıymık batmış elime Kan dolmuş avuç içime Rüzgarlar saçlarımı okşuyor Bilirim senin yerine Kan ile adını yazdım göğsüme Kursağım kurudu susuz kaldım Bana bu getirecek bir sen kaldın Kızgınım biliyorsun son sözlerine Affetim seni tüm içtenliğim ile Dön gel beni bekletme |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köhne Koltuk
Senin kalbin hiç hissetimi Sen hiç ağladın mı uykunda Ağlayamazsın hissedemezsin Esrarlıydı yine dün gece Ağlamamak dumanlandı kafam Bir köhne koltukta uyudum Adını sayıklamışım tüm gece Sevgiden mi? Nefretten mi? Bilemiyorum ama sen vardın Zavallı kalbim durur gibiydi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Aşmış Üye
Rep Derecesi :
|
![]() Köylü Kızı
Ürkek bir güzellik kaldı aklımda Kaçamak bakışları kamçı misali Saflığı bir ışık gibi kamaştırdı gözümü Üzerindeki çimen kokusu en güzel parfüm Elleri kınalı saçları örülü köylü kızı Gözleri simsiyah sürmelenmiş vahşi bakışlı Renk cümbüşü içinde olan elbisesi İnce narin yapısı sanki bir fidan gibi Kışın yağan kar gibi bembeyaz teni Elleri kınalı saçları örülü köylü kızı Dudakları sanki kanamış gibi kıpkırmızı Tırnakları ojesiz manikürsüz bence en güzeli Yanakları al al dokunmaya kıyamazsınız Hızlı ama kısa adımlarla kaçıyor benden Elleri kınalı saçları örülü köylü kızı |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Konuyu Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
|
|